ZY Makelaars
Volg ons

"Al jarenlang erg tevreden met de bemiddeling door Irma. Wat ze belooft, doet ze"

Stars

"Snelle service, goede huurders gevonden, super tevreden"

Funda, VBO, Pararius, Huurchecknederland
ZY Makelaars

Maaibeemd 56, 4824 NJ, BREDA

VANWEGE DE GROTE BELANGSTELLING ZIJN DE BEZICHTIGINGSMOGELIJKHEDEN VOOR DEZE WONING INMIDDELS VOLGEPLAND. UITERAARD KUNNEN WIJ U OP EEN WACHTLIJST PLAATSEN.

Uitgebouwde tussenwoning in een kindvriendelijke, rustige en centrale omgeving in de gewilde wijk "Kievitsloop".
De woning heeft een ruime woonkamer, een semi-open keuken, 4 slaapkamers, zonnige achtertuin, vrijstaande berging en achterom. Kortom een ideale woning op een rustige locatie met alle voorzieningen binnen handbereik!
Op korte afstand zijn o.a. basisscholen en middelbare scholen, winkelcentra de “Donk”, “Heksenwiel” en “Stada stores”, sportvelden en tennisbanen en medische centra bereikbaar. De wijk heeft een apart fietsnetwerk en veel groen (landgoed de Burgst, Recreactieplas de Asterdplas en het Haagse Beemden Bos). De verbinding ten opzichte van het station Prinsenbeek, het Centraal Station Breda en de diverse uitvalswegen (A16 en A27) is uitstekend. Het centrum van Breda is in 10 minuten te bereiken!

INDELING

Begane grond:

De entree/hal (circa 2.40 x 2.55 m) geeft toegang tot de meterkast, toiletruimte, trapopgang naar eerste verdieping en de sfeervolle woonkamer met semi-open keuken. De toiletruimte is half betegeld en voorzien van een modern zwevend toilet. De lichte, gezellige woonkamer (circa 4.35/4.95/5.20 m x 8.10 m) is voorzien van een laminaatvloer, schuifpui naar de achtertuin en een praktische vaste kast onder de trap. De semi open keuken is aan de voorzijde van de woning gelegen en heeft een U-opstelling voorzien van diverse laden en kasten en apparatuur zoals een keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, oven en vaatwasser. De gehele begane grondvloer (m.u.v. toilet) is voorzien van een laminaatvloer.

Eerste verdieping:

De overloop geeft toegang tot drie slaapkamers en de badkamer.
Slaapkamer 1 (circa 3.10 x 3.90 m) is gelegen aan de voorzijde;
Slaapkamer 2 (circa 3.10 x 3.85 m) is gelegen aan de achterzijde;
Slaapkamer 3 (circa 2.00 x 3.00 m) is eveneens gelegen aan de achterzijde.
De geheel betegelde badkamer (circa 2.00 x 2.50 m) beschikt over een inloopdouche, zwevend toilet en wastafel met meubel.
De eerste verdiepingsvloer is (m.u.v. de badkamer) voorzien van een laminaatvloer.

Tweede verdieping:

Via een vaste trap is de zolderslaapkamer (circa 3.90 x 5.65 m) met dakkapel aan de achterzijde en aansluitingen voor de wasapparatuur bereikbaar. Er is voldoende bergruimte in de bergkast en achter de schotten.
Tuin, berging:
De onderhoudsvriendelijke, zonnige achtertuin (circa 5.20 x 14.50 m) is gelegen op het oosten en voorzien van twee terrassen, vaste beplanting, gras en een vrijstaande stenen berging (circa 2.60 x 2.20 m) voorzien van elektra en een achterom.

Bijzonderheden:

- uitgebouwde tussenwoning met vrijstaande berging en achterom;
- betonnen verdiepingsvloeren;
- houten kozijnen met isolerende beglazing;
- rolluiken aan achterzijde op eerste verdieping;
- begane grondvloer (m.u.v. toilet) voorzien van een laminaatvloer;
- eerste verdiepingsvloer (m.u.v. badkamer) voorzien van een laminaatvloer;
- tweede verdiepingsvloer voorzien van vloerbedekking;
- gelegen op een kindvriendelijke en rustige locatie nabij alle voorzieningen.

Algemeen:

- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een meetrapport. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het meetrapport in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Verkocht

Kenmerken

Oppervlakte
114 m2 woonoppervlakte
159 m2 perceeloppervlakte
389 m3 inhoud

Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)

Bouwjaar
1984