ZY Makelaars
Volg ons

“ZY is hét persoonlijke makelaarskantoor van Breda en omgeving. Het aangewezen kantoor voor de aankoop van je woning”

Stars

“Professioneel én betrokken”

Funda, VBO, Pararius, Huurchecknederland
ZY Makelaars

Marialaan 13, 4834 VG, BREDA

INSTAPKLAAR SFEERVOL 3-KAMER APPARTEMENT MET ZONNIG BALKON OP HET ZUIDEN OP GEWILDE LOCATIE IN BREDA-ZUID.
Modern en licht 3-kamer appartement (voorheen 4) met 2 slaapkamers, 2 balkons en moderne keuken, badkamer en toilet. Het appartement is gelegen op zeer goede locatie op loopafstand van de Ginnekenmarkt. In het souterrain bevindt zich een eigen royale verwarmde berging met aansluiting voor wasapparatuur. Vanuit het appartement is er prachtig uitzicht op het aanwezige groen.
Het kleinschalig appartementencomplex is gelegen in Breda-Zuid op korte fietsafstand van de bruisende binnenstad van Breda, het Valkeniersplein, overdekt winkelcentrum De Burcht, Landgoed Wolfslaar, het Markdal en het Mastbos. De diverse in- en uitvalswegen zijn binnen enkele autominuten te bereiken. Kortom, ideaal voor starters!

Entree
Gezamenlijke entree, welke gedeeld wordt met 8 appartementen, video-intercominstallatie, bellentableau, brievenbussen. Tevens heeft u hier toegang tot de berging in het souterrain en het trappenhuis naar het appartement, gelegen op de eerste woonlaag.

Indeling
Hal/entree (circa 2.95 x 1.80 m) met garderobenis, video-intercom en toegang tot de eetkamer, toilet, keuken en een van de twee slaapkamers.
De lichte eetkamer (circa 2.95 x 2.85 m) heeft een schuifpui met uitzicht op het aanwezige groen en biedt toegang tot het zonnige balkon aan de voorzijde van het appartement;
De eetkamer staat in open verbinding met de gezellige en lichte zitkamer (circa 3.75 x 4.60 m).
Vanuit de zitkamer is de master bedroom te bereiken. Deze slaapkamer (circa 2.65 x 4.40 m) is rustig gelegen aan de achterzijde van het appartement en voorzien van een praktische kast met cv-ketel en schuifpui met toegang tot het balkon aan de achterzijde.
Tevens is de badkamer vanuit deze slaapkamer te bereiken. De badkamer (circa 1.00 x 2.50 m) is voorzien van inbouwspots, een wastafelmeubel met mengkraan, nis t.b.v. handdoeken en een inloopdouche met glazen deuren en thermostaatkraan.
Toiletruimte geheel betegeld met zwevend toilet.
Luxe ruime keuken (circa 2.00 x 4.10 m) is gelegen aan de achterzijde van het appartement en voorzien van een tegelvloer, extra diep houten aanrechtblad met rvs spoelbak met mengkraan, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, vriezer (3 laden), koelkast, vaatwasser, diverse laden en hoge kasten tot het plafond.
Tweede slaapkamer (circa 2.05 x 4.10 m) is eveneens rustig gelegen aan de achterzijde van het appartement.

Balkon
Het zonnige balkon aan de voorzijde (circa 2.95 x 1.25 m) is gelegen op het zuiden, biedt prachtig uitzicht over groen en is voorzien van een rolluik én zonnescherm.
Het balkon aan de achterzijde (circa 2.65 x 1.30 m) is gelegen op het noorden en biedt uitzicht op de gezamenlijke tuin achter het complex.

Berging
De royale privé berging (circa 3.00 x 3.70 m) is gelegen in het souterrain en voorzien van elektra, centrale verwarming en aansluiting voor wasapparatuur.

Parkeren
In de Marialaan en directe omgeving is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Bijzonderheden
- het gehele appartement is voorzien van dubbele beglazing, strak gestucte wanden en plafonds;
- de hal en alle kamers zijn doorlopend voorzien van een laminaatvloer (2016);
- de elektra is in 2008 volledig vernieuwd. Extra groepen voor de aansluiting voor de wasmachine en droger;
- de keuken is vernieuwd in 2016;
- de rolluiken voor de balkons aan de voor- en achterzijde zijn elektrisch bedienbaar;
- zowel de eetkamer als de zitkamer is voorzien van een zonnescherm;
- Door het kopen van dit appartement wordt u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaars. De maandelijkse bijdrage aan de VvE bedraagt € 65,00. In de servicekosten zijn o.a. opgenomen: de opstal- en glasverzekering, schoonmaakkosten en verlichting van de algemene ruimten, reservering voor groot onderhoud.

Algemeen:
- Toelichtingsclausule NEN2580
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een ‘Zibber meetrapport’. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het ‘Zibber meetrapport’ in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Verkocht

Kenmerken

Oppervlakte
70 m2 woonoppervlakte
m2 perceeloppervlakte
231 m3 inhoud

Aantal kamers
4 kamers (2 slaapkamers)

Bouwjaar
1963