ZY Makelaars
Volg ons

“ZY is hét persoonlijke makelaarskantoor van Breda en omgeving. Het aangewezen kantoor voor de aankoop van je woning”

Stars

“Professioneel én betrokken”

Funda, VBO, Pararius, Huurchecknederland
ZY Makelaars

Markendaalseweg 102, 4811 KE, BREDA

EEN BUITENKANS VOOR KOPERS MET VOORTSCHRIJDEND INZICHT!
Sfeervol 4-kamer hoekappartement met een balkon op het zuidwesten, vrij uitzicht en uitstekende ligging aan de rand van het bruisende centrum van Breda. Het appartement is voorzien van een ruime en lichte woonkamer met half open keuken, 3 slaapkamers, badkamer, apart toilet, praktische kast voor wasapparatuur en een privé berging in het souterrain. Daarnaast is er nog een royale gemeenschappelijke fietsenberging.

Ligging
De Grote Markt, Havermarkt, Oranje Zuid, het Chassé theater, de bioscoop, de Mezz, allemaal op loopafstand gelegen. Station Breda, de Ginnekenmarkt en het Mastbos op fietsafstand en de snelwegen zijn binnen enkele autominuten te bereiken. Zodra de Nieuwe Haven is verbonden met de singels is deze locatie nog unieker dan deze nu al is door het uitzicht op het vaarwater de Mark en de ontwikkeling van dit gedeelte van het centrum.

INDELING

Begane grond
Moderne centrale hal met brievenbussen, bellentableau, het trappenhuis, toegang tot de lift en het souterrain.

Derde verdieping
Vanuit de lift en trappenhuis kom je in een centrale hal met een meterkasten en toegangsdeur naar de galerij waaraan 5 appartementen zijn gelegen.

Entree
Hal met toegang tot de woonkamer met half open keuken en gang naar de overige vertrekken. Ruime keuken aan de galerijzijde (circa 2.40 x 3.95 m) met keukenblok in rechte opstelling is voorzien van een 4-pits rvs gaskookplaat met extra wokbrander, rvs afzuigkap, rvs spoelbak met mengkraan, diverse boven- en onderkasten, kast met de cv-ketel en nis ten behoeve van een koelvriescombinatie. Sfeervolle woonkamer (circa 3.70 x 6.55 m) met intercom (videofoon), een zijraam dat zorgt voor extra lichtinval, deur naar het balkon en toegang tot de gang naar de overige vertrekken. Gang met 2 vaste kasten, waarvan 1 met de groepenkast (6 groepen en 2 aardlekschakelaars), toegang tot de twee slaapkamers aan de galerijzijde (beiden circa 2.00 x 2.90 m), het toilet, de wasruimte met aansluiting voor een wasmachine en droger, de badkamer en derde slaapkamer/masterbedroom. De gemoderniseerde badkamer (circa 2.00 x 1.75 m) is geheel betegeld, heeft een inloopdouche, waskom op houten meubel, handdoekradiotor en mechanische ventilatie. Sfeervol toilet voorzien van tegellambrisering, een duoblok en mechanische ventilatie. De masterbedroom (circa 4.00 x 3.65 m) is gelegen aan de voorzijde en biedt toegang tot het balkon.

Balkon
Het zonnige balkon (circa 8.20 x 0.65/1.35 m) is gelegen op het zuidwesten en biedt een vrij uitzicht.

Berging
De privé berging (circa 1.95 x 2.20 m) is gelegen in het souterrain.
In het souterrain is er naast de privé berging ook een zeer ruime gemeenschappelijke fietsenberging.

Bijzonderheden
- Het appartement is geheel voorzien van een laminaatvloer, diverse wandafwerking en gestucte plafonds, houten kozijnen met dubbele beglazing (alleen de voordeur heeft enkele beglazing);
- De kamers aan de balkonzijde zijn voorzien van een zonnescherm;
- Parkeren is mogelijk in de wijk middels een vergunning (een basisvergunning kost slechts € 4,00 per maand);
- Door het kopen van dit appartement wordt u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaars. De maandelijkse bijdrage aan de VvE bedraagt € 169,73. In de servicekosten zijn o.a. opgenomen: het waterverbruik, de opstal- en glasverzekering, de elektra- en schoonmaakkosten voor de algemene ruimten, liftonderhoud, reservering voor groot onderhoud en de administratiekosten van de vereniging.

Algemeen
- De ouderdomsclausule is van toepassing, aangezien het registergoed 50 jaar oud is.
- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een ‘Zibber meetrapport’. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het ‘Zibber meetrapport’ in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Verkocht

Kenmerken

Oppervlakte
80 m2 woonoppervlakte
m2 perceeloppervlakte
260 m3 inhoud

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)

Gelegen op
3de woonlaag

Bouwjaar
1960-1970