ZY Makelaars
Volg ons

"Irma en Monique doen wat ze beloven en meer! Ze handelen proactief en zijn accuraat. Bovenal, ze denken met ons mee"

Stars

"ZY Makelaars beveel ik u bij deze aan"

Funda, VBO, Pararius, Huurchecknederland
ZY Makelaars

Markendaalseweg 110, 4811 KE, BREDA

EEN BUITENKANS VOOR KOPERS MET VOORTSCHRIJDEND INZICHT!
Licht en ruim 3-kamer hoekappartement met een balkon op het zuidwesten, vrij uitzicht en uitstekende ligging aan de rand van het bruisende centrum van Breda. Het appartement is gelegen aan het einde van de galerij en voorzien van een ruime en lichte woonkamer, keuken, 2 slaapkamers welke eenvoudig zijn terug te brengen naar 3 slaapkamers, badkamer, apart toilet, bergkast en een privé berging in het souterrain. Daarnaast is er nog een royale gemeenschappelijke fietsenberging.

Ligging
De Grote Markt, Havermarkt, winkelcentrum De Barones, de Haven van Breda, Oranje Zuid, het Chassé theater, de bioscoop, de Mezz, allemaal op loopafstand gelegen. Station Breda, de Ginnekenmarkt en het Mastbos op fietsafstand en de snelwegen zijn binnen enkele autominuten te bereiken. Zodra de Nieuwe Haven is verbonden met de singels is deze locatie nog unieker dan deze nu al is door het uitzicht op het vaarwater de Mark en de ontwikkeling van dit gedeelte van het centrum en het Seelig stadspark. De Nieuwe Mark stroomt straks langs het balkon van dit appartement.

Indeling

Begane grond
Moderne centrale hal met brievenbussen, bellentableau, het trappenhuis, toegang tot de lift en het souterrain.

Derde verdieping
Vanuit de lift en trappenhuis kom je in een centrale hal met de meterkasten en toegangsdeur naar de galerij waaraan 5 appartementen zijn gelegen.

Appartement
Entree/hal met toegang tot de keuken, woonkamer en gang naar de overige vertrekken. Ruime keuken aan de galerijzijde (circa 2.40 x 3.30 m) met keukenblok in rechte opstelling is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, rvs afzuigkap, rvs spoelbak met mengkraan, diverse boven- en onderkasten, kast met de cv-ketel (Nefit Economy), vaste kast en aansluitingen voor de wasapparatuur. Woonkamer (circa 3.70 x 6.50 m) met vaste kast en deur naar het balkon. Gang met 2 vaste kasten, waarvan 1 met de groepenkast, biedt toegang tot slaapkamer I aan de galerijzijde (circa 4.00 x 2.90 m), toiletruimte, bergkast, badkamer en slaapkamer II aan de voorzijde (circa 4.00 x 3.65 m) met toegang tot het balkon. De badkamer (circa 2.05 x 1.60 m) is deels betegeld, heeft een ligbad en een wastafel. De toiletruimte is half betegeld en voorzien van een duoblok en fonteintje.

Balkon
Het zonnige balkon (circa 8.10 x 0.60/1.45 m) is gelegen op het zuidwesten en bereikbaar via de woonkamer en slaapkamer/atelier. Het balkon biedt nu al een heerlijk vrij uitzicht, dat alleen maar mooier wordt door de aanleg van Stadspark Seelig aan de overkant van de straat. De Nieuwe Mark die de Haven van Breda straks verbindt met de singels stroomt dan langs het balkon.

Berging
De privé berging (circa 1.90 x 2.20 m) is gelegen in het souterrain. In het souterrain is er naast de privé berging ook een zeer ruime gemeenschappelijke fietsenberging.

Parkeren
In de directe omgeving is er voldoende parkeergelegenheid (betaald). De kosten voor een basis parkeervergunning bedragen slechts € 4,00 per maand. Parkeren is ook mogelijk in de parkeergarage aan de Concordiastraat om de hoek.

Bijzonderheden
- Het appartement kan geheel naar eigen smaak gemoderniseerd worden;
- Het appartement is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing;
- De 2 slaapkamers zijn eenvoudig terug te brengen naar 3 slaapkamers;
- De Nieuwe Mark stroomt straks langs het balkon van het appartement;
- Gelegen aan het einde van de galerij;
- Door het kopen van dit appartement wordt u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaars. De maandelijkse bijdrage aan de VvE bedraagt € 184,12. In de servicekosten zijn o.a. opgenomen: het waterverbruik, de opstal- en glasverzekering, de elektra- en schoonmaakkosten voor de algemene ruimten, liftonderhoud, reservering voor groot onderhoud en de administratiekosten van de vereniging.

Algemeen
- De ouderdomsclausule is van toepassing, aangezien het registergoed 50 jaar oud is.
- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een meetrapport. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het ‘Zibber meetrapport’ in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Verkocht

Kenmerken

Oppervlakte
80 m2 woonoppervlakte
m2 perceeloppervlakte
246 m3 inhoud

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)

Gelegen op
3de woonlaag

Bouwjaar
1969

Brochure

download brochure