ZY Makelaars
Volg ons

"Al jarenlang erg tevreden met de bemiddeling door Irma. Wat ze belooft, doet ze"

Stars

"Snelle service, goede huurders gevonden, super tevreden"

Funda, VBO, Pararius, Huurchecknederland
ZY Makelaars

Markendaalseweg 395, 4811 KX, BREDA

Op een super fijne locatie, aan de rand van het centrum gelegen 2-kamer appartement.
Het appartement heeft een prachtig vrij uitzicht over de Vredenburchsingel en over een paar jaar gelegen tegenover het nieuw te ontwikkelen stadspark Seelig Zuid. De haven van Breda wordt verbonden met de Marksingel en Vredenburchsingel waardoor er aan de overkant van dit appartementencomplex een nieuwe hotspot ontstaat. Dit appartement beschikt over een ruime woonkamer, half open keuken en badkamer. Het is gelegen op de tweede verdieping van een kleinschalig appartementencomplex op loopafstand van het gezellige centrum met diverse restaurants, cafés, terrassen, winkels en twee bioscopen. Of je nu op de Grote Markt, Havermarkt of aan de Haven een terrasje wil pakken, het is allemaal even dichtbij. Binnen een paar autominuten zijn de uitvalswegen A16 en A27 bereikbaar en op fietsafstand station Breda en diverse sportverenigingen. Achter het appartementencomplex is er mogelijkheid tot gratis parkeren op eigen privé parkeerterrein. Ook is daar een gemeenschappelijke fietsenberging. Kortom, ideaal voor een jong werkende met voortschrijdend inzicht!

INDELING

Begane grond
Centrale hal/entree met brievenbussen, bellentableau en toegang tot een afgesloten hal met trappenhuis, liftinstallatie en toegang tot het parkeerterrein achter het complex.

Tweede verdieping
Entree/hal met intercom en toegang tot de woonkamer, half open keuken, badkamer en slaapkamer.
- Ruime lichte woonkamer (circa 4.65 x 4.60 m) voorzien van een laminaatvloer en met prachtig vrij uitzicht over een van de singels van Breda;
- Half open keuken (circa 2.15 x 2.15 m) eveneens voorzien van een laminaatvloer met een L-vormige keukeninrichting voorzien van diverse onder- en bovenkasten, elektrische kookplaat, vaatwasmachine en koelkast;
- Badkamer (circa 1.85 x 2.10 m) voorzien van een douchecabine, toilet, vaste wastafel, opstelplaats voor de boiler (huur) en aansluitpunt t.b.v. wasapparatuur;
- Slaapkamer (circa 4.90 x 1.55/1.20 m) bereikbaar vanuit de hal is eveneens voorzien van een laminaatvloer, een raam aan de galerijzijde en glasblokken aan de woonkamerzijde.

Balkon/buitenruimte
De brede galerij gelegen op het zuiden biedt de mogelijkheid tot het realiseren van een zithoekje. Vanaf de galerij kijk je uit op het afgesloten parkeerterrein.

Parkeren
Er is gratis parkeergelegenheid op het parkeerterrein, dat is afgesloten door middel van een slagboom, achter het appartementencomplex. Tevens is er aan de Markendaalseweg en in de omliggende straten parkeergelegenheid (betaald).

Gezamenlijke fietsenberging
Vanaf het parkeerterrein is de gezamenlijke fietsenberging te bereiken.

Bijzonderheden
- het appartement heeft energielabel D;
- aan de galerijzijde is het appartement voorzien van houten kozijnen en deuren en aan de voorzijde van kunststof kozijnen met dubbel glas;
- de huur voor de boiler bedraagt € 29,- per kwartaal;
- door het kopen van dit appartement wordt u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaars. De maandelijkse bijdrage aan de VvE bedraagt € 138,11 (excl. € 26,33 voorschot warmteverbruik). In de servicekosten zijn o.a. opgenomen: de opstalverzekering, de elektra- en schoonmaakkosten voor de algemene ruimten, reservering voor groot onderhoud en de administratiekosten van de vereniging.

Algemeen
- De ouderdomsclausule is van toepassing, aangezien het registergoed circa 45 jaar oud is.
- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een meetrapport. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het ‘Zibber meetrapport’ in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Verkocht

Kenmerken

Oppervlakte
42 m2 woonoppervlakte
m2 perceeloppervlakte
142 m3 inhoud

Aantal kamers
2 kamers (1 slaapkamer)

Gelegen op
2de woonlaag

Bouwjaar
1977