ZY Makelaars
Volg ons

“ZY is hét persoonlijke makelaarskantoor van Breda en omgeving. Het aangewezen kantoor voor de aankoop van je woning”

Stars

“Professioneel én betrokken”

Funda, VBO, Pararius, Huurchecknederland
ZY Makelaars

Mgr. Leijtenstraat 20, 4817 JB, BREDA

IN VERBAND MET DE GROTE BELANGSTELLING VOOR DIT APPARTEMENT, PLANNEN WIJ GEEN BEZICHTIGINGEN MEER IN.
Modern en sfeervol 3-kamer appartement met ruime open keuken en heerlijk balkon op het westen met prachtig uitzicht.
Dit 3-kamer appartement is in 2017 geheel gemoderniseerd en heeft een verrassende indeling gekregen, waardoor er een ruime open keuken is ontstaan. Ideaal voor wie graag vrienden uitnodigt voor een etentje. Naast de woonkamer met open keuken heeft het appartement 2 slaapkamers, ruime hal, een moderne badkamer en toilet. Het appartement is rustig gelegen aan het einde van de galerij in een kleinschalig appartementencomplex met lift en een privé berging in het souterrain.

Het appartementencomplex is gelegen in de wijk Brabantpark aan de rustige kant van het Brabantplein met voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Een ruim winkelaanbod binnen handbereik, het centrum van Breda op loopafstand en station Breda op enkele minuten fietsen. De bushalte om de hoek en de toegangswegen naar de A16, A27, A58 en A59 binnen enkele autominuten te bereiken. Ook ten opzichte van de BUAS (Breda University of Applied Sciences), de Avans Hogeschool en diverse sportaccommodaties is het appartement heel gunstig gelegen. Kortom, ideaal voor jong werkenden!

Indeling

Begane grond
Centrale hal, bellentableau met video intercominstallatie, brievenbussen en via de lift of het trappenhuis toegang tot het op de 4de verdieping gelegen appartement.

Vierde verdieping
De galerij aan de voorzijde biedt toegang tot een overdekte entree met de meterkast en deur naar een van de slaapkamers en is met een rolluik af te sluiten. Via het tochtportaal bereik je de centraal gelegen hal, welke is voorzien van een videofoon en een vaste garderobekast. De hal (circa 2.40 x 2.20 m) biedt toegang tot de 2 slaapkamers, de woonkamer met open keuken, de badkamer en het toilet.
De lichte woonkamer (circa 4.70 x 3.70 m) is gelegen aan de achterzijde en heeft een prachtig vrij uitzicht en toegangsdeur tot het balkon. De woonkamer staat in open verbinding met de moderne keuken (circa 3.75 x 2.65 m) in hoekopstelling. De keuken is voorzien van een vaatwasser, spoelbak, kookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, carrouselkast en diverse laden. Ook vanuit de keuken is het zonnige balkon te bereiken.
Slaapkamer I (circa 5.10 x 2.70 m) is gelegen aan de voorzijde en voorzien van een kastenwand en rolluik.
Slaap-/werkkamer II (circa 3.50 x 1.70 m) is eveneens aan de voorzijde gelegen en voorzien van een vaste kast, aansluitpunt voor een wasmachine, opstelplaats voor de elektrische boiler, een loopdeur naar de overdekte entree en een rolluik.
De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een douche met thermostaatkraan, glazen wand en wastafelmeubel met mengkraan.
De toilet is half betegeld en voorzien van een zwevend toilet en fonteintje.

Balkon
Het balkon (circa 1.65 x 2.65 m) is gelegen op het westen en biedt een prachtig uitzicht over het Brabantplein op o.a. de Grote Kerk.

Berging
De privé berging (circa 2.95 x 2.15 m) is gelegen in het souterrain en bereikbaar via de centrale hal en via een ingang aan de achterzijde van het complex.

Parkeren
Zowel aan de voorzijde van het complex als in de Mgr. Leijtenstraat en in omliggende straten is er voldoende gratis parkeergelegenheid.

Bijzonderheden
- het appartement is in 2017 geheel gerenoveerd en gemoderniseerd;
- in de hal, woonkamer, keuken en slaapkamers ligt een laminaatvloer, de badkamer en toilet zijn voorzien van een tegelvloer;
- het appartement is voorzien van dubbel glas en glad gestucte wanden en plafonds;
- het voorschot stookkosten bedraag € 50,- per maand (gebaseerd op een 2-persoons huishouden);
- door het kopen van dit appartement wordt u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaars. De maandelijkse bijdrage aan de VvE bedraagt circa € 191,- per maand. In de servicekosten zijn o.a. opgenomen: de kosten voor de schoonmaak en verlichting van de algemene ruimten, het onderhoud van de liftinstallatie, de gebruikelijke verzekeringen, de reservering voor groot onderhoud en de administratiekosten van de vereniging.

Algemeen
- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een ‘Zibber meetrapport’. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het ‘Zibber meetrapport’ in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Verkocht

Kenmerken

Oppervlakte
60 m2 woonoppervlakte
m2 perceeloppervlakte
204 m3 inhoud

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)

Gelegen op
4de woonlaag

Bouwjaar
1960

Brochure

download brochure