ZY Makelaars
Volg ons

“ZY is hét persoonlijke makelaarskantoor van Breda en omgeving. Het aangewezen kantoor voor de aankoop van je woning”

Stars

“Professioneel én betrokken”

Funda, VBO, Pararius, Huurchecknederland
ZY Makelaars

Middellaan 372, 4811 VM, BREDA

WONEN OP LOOPAFSTAND VAN ALLE HOTSPOTS IN HET BRUISENDE CENTRUM VAN BREDA.
Sfeervol 2-kamer appartement met zonnig balkon op het zuiden, vrij uitzicht en (optioneel) een privé parkeerplaats in de parkeerkelder onder het complex. Je loopt de deur uit en wandelt zo naar BAAI, waar je kan genieten van een heerlijk drankje aan het water, een compleet verzorgde borrel of diner, maar waar je ook in een bootje kunt stappen voor een tocht door de singels of over de Mark. Zoek je meer drukte dan loop je via de Hoge Brug naar de terrassen aan de Nieuwe Haven, op de Havermarkt of Grote Markt. Winkelen, stappen, gamen, bioscoop, theater, station Breda, werkelijk alles tref je binnen handbereik. En met de auto bereik je binnen enkele minuten de snelwegen rondom Breda (A16, A27, A58 en A59). Kortom, een ideaal appartement voor jong werkenden!

INDELING

Begane grond
Centrale, afgesloten entree met bellentableau en brievenbussen, trappenhuis naar de appartementen en toegang naar de kelder met privé berging en privé parkeerplaats.

Eerste verdieping
Meterkast, entree, hal met toegang tot de woonkamer met open keuken, badkamer en berging. De hal is afgescheiden van de woonkamer door een wand van glazen bouwstenen, die zorgen voor een decoratieve touch en mooie lichtinval.
De lichte woonkamer met open keuken (circa 7.55 x 3.80/2.40 m) biedt vrij uitzicht aan de voorzijde van het complex en toegang tot de slaapkamer. De hal, woonkamer, keuken en slaapkamer zijn voorzien een doorlopende laminaatvloer.
De witte keuken in hoekopstelling is voorzien van een vaatwasser, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, rvs spoelbak met mengkraan, koelkast met vriesvakje, combi oven magnetron en diverse onder- en bovenkasten.
Vanuit de woonkamer is de slaapkamer (4.60 x 2.70 m) bereikbaar met toegang tot het zonnige balkon.
De badkamer (circa 1.45 x 2.70 m) is half betegeld en voorzien van een duoblok, douche, vaste wastafel en aansluiting voor een wasmachine.
De praktische inpandige berging biedt o.a. plaats aan de cv-ketel (2016).

Balkon
Het zonnige balkon (circa 1.40 x 3.75 m) is gelegen op het zuiden en biedt vrij uitzicht op o.a. groen en de nieuwe Adriaen Lofts.

Privé berging
Vanuit de centrale hal is via het trappenhuis de privé berging in de kelder te bereiken. De berging (circa 1.95 x 2.70 m) is voorzien van elektra. De berging is eveneens bereikbaar vanaf de Nieuwe Dieststraat via een trap met fietshelling en de parkeerkelder.

Gemeenschappelijke fietsenberging
Via de ingang aan de Nieuwe Dieststraat is de gemeenschappelijke fietsenberging eveneens via een trap met fietshelling te bereiken.

Privé parkeerplaats
Optioneel is de privé parkeerplaats in de parkeerkelder onder het complex te koop. De vraagprijs in combinatie met het appartement bedraagt € 10.000,- k.k.

Bijzonderheden
- het appartement is voorzien van dubbel glas, glad gestucte wanden, fraai gestucte plafonds en een doorlopende laminaatvloer;
- door het kopen van dit appartement wordt u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaars. De maandelijkse bijdrage aan de VvE bedraagt circa € 104,44 (inclusief de VvE kosten voor de privé parkeerplaats). In de servicekosten zijn opgenomen: water verbruik, de opstal- en glasverzekering, kosten voor de schoonmaak en verlichting van de algemene ruimten en de parkeergarage, reservering voor groot onderhoud en de administratiekosten van de vereniging.

Algemeen
- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een ‘Zibber meetrapport’. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het ‘Zibber meetrapport’ in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Verkocht

Kenmerken

Oppervlakte
48 m2 woonoppervlakte
m2 perceeloppervlakte
157 m3 inhoud

Aantal kamers
2 kamers (1 slaapkamer)

Bouwjaar
1982