ZY Makelaars
Volg ons

"1 van de beste dingen dit jaar gedaan, ZY Makelaars ingeschakeld voor de verhuur van mijn woning. Top service!"

Stars

"Net dat kleine beetje extra, hierdoor mijn huis binnen 48 uur verhuurd"

Funda, VBO, Pararius, Huurchecknederland
ZY Makelaars

Molenleystraat 25, 4818 EN, BREDA

SFEERVOLLE EN LUXE AFGEWERKTE JAREN '30 BENEDENWONING MET ROYALE WOONKAMER, OPEN KEUKEN, 2 SLAAPKAMERS, MODERNE BADKAMER, ZONNIGE ZIJTUIN EN PATIO.
Deze benedenwoning is in 2018/2019 geheel gerenoveerd en gelegen in de populaire wijk Sportpark in Breda-Zuid. Ideaal gelegen tussen het bruisende centrum van Breda en de gezellige Ginnekenmarkt. Ook het Mastbos, de winkels op het Valkeniersplein voor de dagelijkse boodschappen, Oranje Zuid met haar luxe winkelaanbod en Station Breda zijn op enkele minuten fietsen te bereiken. De toegangswegen naar onder andere de A16 (Rotterdam/Antwerpen), A27 (Utrecht), A58 (Tilburg/Eindhoven) en A59 (Zierikzee/'s-Hertogenbosch) zijn op enkele autominuten bereikbaar. Kortom, een fijne instapklare woning voor wie niet van klussen houdt!

Indeling

Entree/gang voorzien van een lamelparketvloer en stalen deur, welke toegang biedt tot de sfeervolle woonkamer met open keuken met meterkast.
De royale woonkamer (circa 7.70 x 5.50/3.30 m), welke is voorzien van een lamelparketvloer, openslaande deuren naar de zijtuin en diverse inbouwspots staat in open verbinding met de keuken.
De open keuken (circa 3.40 x 3.65 m) voorzien van een luxe keukeninrichting met stenen aanrechtblad met RVS spoelbak, Selsiuz kokend water kraan, 4-pits inductie kookplaat, RVS recirculatiekap, combi-oven, koelkast, vriezer, vaatwasser en diverse onderkasten en laden. Via de openslaande deuren is er vanuit de keuken toegang tot de patio. Vanuit de keuken loop je zo de gang in met toegang tot de toilet, badkamer, 2 slaapkamers, patio en werkkast met aansluiting voor wasmachine en droger en opstelplaats voor de cv-ketel.
De toilet is deels betegeld en is voorzien van een zwevend toilet en fonteintje.
De badkamer (circa 2.80 x 2.15 m) is eveneens deels betegeld en voorzien van inbouwspots, een dubbele wastafel in meubel, spiegel met verlichting, douchecabine met thermostaatkraan, regendouche en handdouche en een handdoekradiator.
Slaapkamer 1 (circa 3.75 x 2.90/2.25 m) voorzien van een lamelparketvloer.
Slaapkamer 2 (circa 3.75 x 2.80 m) eveneens voorzien van een lamelparketvloer.

Tuinen
- de sfeervolle en zonnige zijtuin (circa 6.60 x 4.25 m) is gelegen op het zuidoosten, voorzien van sierbestrating, een beukenhaag, twee dakplatanen en bereikbaar via openslaande deuren vanuit de woonkamer.
- in de patio (circa 4.90 x 2.50 m) is het in de zomer heerlijk toeven. Deze is geheel voorzien van sierbestrating en bereikbaar via openslaande deuren vanuit de keuken en een loopdeur vanuit de gang.
- voor de woning is tevens een smalle strook, geheel voorzien van sierbestrating en een beukenhaag. In gebruik voor de kliko's.

Berging
Via een doorgang/achterom naast de woning is de berging (circa 2.80 x 2.75/3.20 m) te bereiken. De berging is voorzien van elektra en voor gezamenlijk gebruik (Molenleystraat 25 & 25a).

Bijzonderheden
- de gehele benedenwoning is eind 2018, begin 2019 grondig gerenoveerd en gemoderniseerd;
- de woning is geheel voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing, stucwerk wand- en plafondafwerking en een fraaie lamelparketvloer (m.u.v. de toilet en badkamer);
- het energielabel is nog op basis van de oude situatie met geiser en zonder mechanische afzuiging;
- door het kopen van dit appartement wordt u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaars. De VvE betreft de benedenwoning Molenleystraat 25 en de bovenwoning Molenleystraat 25a. De maandelijkse bijdrage aan de VvE bedraagt € 26,91 zijnde 2/5 voor rekening van de eigenaar van de benedenwoning voor de opstalverzekering en aansprakelijkheidsverzekeringen van de VvE. De VvE is in oprichting, hierdoor zijn er geen VvE stukken aanwezig.

Algemeen
- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een meetrapport. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het meetrapport in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Verkocht

Kenmerken

Oppervlakte
89 m2 woonoppervlakte
m2 perceeloppervlakte
304 m3 inhoud

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)

Bouwjaar
1933