ZY Makelaars
Volg ons

“ZY is hét persoonlijke makelaarskantoor van Breda en omgeving. Het aangewezen kantoor voor de aankoop van je woning”

Stars

“Professioneel én betrokken”

Funda, VBO, Pararius, Huurchecknederland
ZY Makelaars

Molenstraat 4, 4851 SH, ULVENHOUT

VERRASSEND RUIME BOVENWONING IN HET KLEINSCHALIG APPARTEMENTENCOMPLEX WAAR OOIT DE RIJKSPOLITIE GEHUISVEST WAS.
De 4-kamer woning heeft een lichte woonkamer met moderne open keuken, zonnig balkon, 3 slaapkamers, badkamer en veel bergruimte. De bovenwoning is gelegen op de eerste én tweede verdieping van het karakteristieke pand tegenover het groene hart van Ulvenhout, het terrein van Sociaal Cultureel Centrum de Pekhoeve. Op loopafstand van de winkels en restaurants in de dorpskern en zwemschool De 3 Berken. Op fietsafstand van diverse sportverenigingen, het Ulvenhoutse bos, het Markdal, het Mastbos, de gezellige Ginnekenmarkt en het bruisende centrum van Breda. Ook de toegangswegen naar de A16, A58 en A27 zijn goed bereikbaar. Kortom, heerlijk wonen in het centrum van Ulvenhout!

Indeling

Gezamenlijke entree/hal op de begane grond voor de bovenwoningen 4 en 4a met meterkast, trapkast en trapopgang naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot de twee bovenwoningen.
Lichte woonkamer met open keuken, praktische trapkast, trapopgang naar de tweede verdieping, kleine hal met toegang tot de toiletruimte en slaapkamer.
De woonkamer (circa 3.75 x 8.20 m) is voorzien van een laminaatvloer, gelegen aan de voorzijde van de woning en biedt vrij uitzicht. De moderne open keuken (circa 3.80/2.95 x 4,80 m) is voorzien van een kookeiland met inductiekookplaat, oven, RVS afzuigkap en diverse laden. Tegenover het kookeiland is er een aanrecht met RVS spoelbak (1,5), vaatwasser, koelkast, vriezer (3 laden) en diverse laden en bovenkasten. Vanuit de keuken is via openslaande deuren het balkon te bereiken en via een vaste trap de tweede verdieping. Vanuit de woonkamer is de slaapkamer op de eerste verdieping en de toiletruimte te bereiken.
Slaapkamer I (circa 3.80 x 3.15 m) met kastenwand is gelegen aan de achterzijde van de woning en biedt toegang tot de badkamer.
De toiletruimte is voorzien van een zwevend toilet en fonteintje. De badkamer (circa 2.55 x 1.15 m) is geheel betegeld en voorzien van een douche met glazen deuren, een thermostaatkraan, een wastafelmeubel en handdoekradiator.

Tweede verdieping
Overloop met bergruimte achter de schotten en toegang tot 2 slaapkamers en een royale multifunctionele ruimte.
Slaapkamer II (circa 4.40 x 2.85 m) is voorzien van een Velux dakvenster aan de voorzijde van de woning en bergruimte achter de schotten.
Slaapkamer III (circa 2.75 x 2.80 m) is eveneens voorzien van een Velux dakvenster aan de voorzijde van de woning en bergruimte achter de schotten.
De multifunctionele ruimte (circa 4.95 x 3.80 m) is eveneens voorzien van een Velux dakvenster en momenteel in gebruik als kantoor-, hobbyruimte, logeerkamer en wasruimte. Deze ruimte is ook voorzien van bergruimte achter de schotten, een vaste kast met opstelplaats voor de cv-ketel (huur), aansluiting voor wasapparatuur en een fonteintje.

Balkon
Het zonnige balkon (circa 2.10 x 4.80 m) is via openslaande draai-/kiepdeuren vanuit de keuken te bereiken. Het balkon is gelegen op het westen, aan de achterzijde van de woning. Het is hier niet alleen in de zomer, maar ook in het voor- en najaar heerlijk toeven.

Schuur
De voormalige garage is opgedeeld in vier schuurtjes. De schuur (circa 2.60 x 1.55 m) is voorzien van een vliering en gelegen achter de privé parkeerplaatsen. De schuur is momenteel in gebruik als hobby bakkerij. Tegenover de schuur, eveneens achter de parkeerplaatsen is er een overdekte fietsenstalling voor de bovenwoningen.

Parkeren
De woning heeft een privé parkeerplaats gelegen links van het kleinschalige complex. Tevens is er voldoende gratis parkeergelegenheid in de straat.

Bijzonderheden
- de inductiekookplaat en vaatwasser zijn onlangs vervangen;
- de woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing (m.u.v. het raam van de toiletruimte, dat vanuit de VvE vervangen wordt door een raam met dubbel glas). De openslaande deuren naar het balkon zijn van kunststof;
- huurcontract cv-ketel via Feenstra kan worden overgenomen. De huur bedraagt € 34,- per maand;
- door het kopen van deze bovenwoning wordt u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaars. De maandelijkse bijdrage aan de VvE bedraagt circa € 170,-. In de servicekosten zijn o.a. opgenomen: de opstal- en glasverzekering, een rechtsbijstands- en aansprakelijkheidsverzekering voor de vereniging, reservering voor groot onderhoud en de administratiekosten van de vereniging;
- het maandelijks voorschot voor gas en water bedraagt circa € 100,- en wordt ook door de VvE in rekening gebracht en verrekend met het werkelijk verbruik.

Algemeen
- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een ‘Zibber meetrapport’. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het ‘Zibber meetrapport’ in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Verkocht

Kenmerken

Oppervlakte
91 m2 woonoppervlakte
m2 perceeloppervlakte
311 m3 inhoud

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)

Bouwjaar
1953