Beschikbaar
C

Mozartlaan 72

4837 EL, BREDA

€ 489.000 k.k.

Oppervlakte
127 m2 woonoppervlakte
m2 perceeloppervlakte
403 m3 inhoud

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)

Brochure

Reageren

Reageren kan telefonisch of maak gebruik van ons contactformulier.

Ken je iemand met interesse?
Deel deze woning via:

Over deze woning

LICHT EN RUIM 3-KAMER APPARTEMENT MET GARAGE UITSTEKEND GELEGEN AAN DE RAND VAN DE GELIEFDE VILLAWIJK RUITERSBOS (BREDA-ZUID) OP LOOPAFSTAND VAN HET MASTBOS. HET APPARTEMENT IS GELEGEN OP DE VIERDE VERDIEPING VAN HET APPARTEMENTENCOMPLEX “RESIDENTIE PRINCENHAGHE” EN HEEFT NAAST DE GARAGE EEN ZEER RUIME WOONKAMER, KEUKEN, 2 SLAAPKAMERS, EEN COMPLETE BADKAMER EN 2 BALKONS AAN DE VOOR- EN ACHTERZIJDE.
Het appartement is gesitueerd op loop-/fietsafstand van de gezellige Ginnekenmarkt, de luxe winkels en restaurants van Oranje Zuid, het Chassé theater, diverse winkelcentra, het Mastbos en het bruisende centrum van Breda. De snelwegen A16 (Rotterdam/Antwerpen), A58 (Tilburg/Eindhoven) en A27 (Utrecht) zijn bereikbaar binnen enkele autominuten. Het appartement kan geheel naar eigen smaak worden gemoderniseerd. Op eenvoudige wijze kan er een 4-kamer appartement van worden gemaakt. Ervaar de rust én mogelijkheden tijdens de bezichtiging van dit ruime en lichte appartement.

Begane grond
Centrale entree met bellentableau, brievenbussen en video-intercomsysteem. Via een afsluitbare deur is er toegang tot de centrale hal met liftinstallatie en het trappenhuis naar de etages.

Vierde verdieping
Vanuit de lift is de hal met meterkast en voordeur van het appartement bereikbaar.

Entree/hal met intercom en videofoon. De hal heeft een garderobenis en biedt toegang tot de toiletruimte, vaste kast, slaapkamers, badkamer, keuken en woonkamer.

De zeer ruime woonkamer (circa 66 m2) heeft door de grote raampartijen veel lichtinval, een prachtig weids uitzicht over villapark Ruitersbos en het water en is voorzien van boekenkasten en een schouw. De woonkamer bestaat uit een eet- en zitgedeelte en biedt door middel van een schuifpui toegang tot het zonnige balkon aan de voorzijde (zuiden) en door middel van een loopdeur naar het balkon aan de achterzijde (noorden).

De keuken (circa 2.74 x 3.93 m) is voorzien van een keukeninrichting in rechte opstelling bestaande uit diverse onder- en bovenkasten, lades, een rvs aanrechtblad met spoelbak, een rvs afzuigkap en inbouwapparatuur te weten een vaatwasser, magnetron, oven en een 5-pitsgaskookplaat. In de keuken bevinden zich tevens de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur. Via een schuifdeur is het balkon aan de achterzijde bereikbaar.

Slaapkamer I (circa 3.57 x 4.77 m), de master bedroom, is gelegen aan de voorzijde en biedt toegang tot de badkamer en het balkon aan de voorzijde.

Slaapkamer II (circa 2.68 x 2.46 m) is gelegen aan de achterzijde.

Slaapkamer III kan eenvoudig gerealiseerd worden door opsplitsing van de woonkamer of door de huidige keuken te verplaatsen naar de woonkamer.

Deels betegelde badkamer (circa 1.90 x 3.71 m) voorzien van een duoblok, dubbele wastafel, douchecabine, ligbad en een raam voor natuurlijke ventilatie en daglichttoetreding.

De aparte toiletruimte is volledig betegeld en voorzien van een zwevend toilet en een fonteintje.

Terras/balkon
Balkon (circa 7,5 m2) gelegen op het noorden en bereikbaar vanuit de keuken en woonkamer.
Terras/balkon (circa 20,4 m2) gelegen op het zuiden, voorzien van zonwering en bereikbaar vanuit de woonkamer en master bedroom.

Garage
De garage (circa 2.76 x 6.23) is gelegen aan de achterzijde van het complex en voorzien van een elektrische garagedeur en elektra. Ook vanuit de binnenzijde is deze bereikbaar.

Parkeren
Bij het appartementencomplex is voldoende parkeergelegenheid aan de zij- en achterkant. Ook zijn er oplaadpunten aanwezig.

Bijzonderheden
- Ruim 3-kamerappartement op de vierde verdieping met garage;
- Rustig gelegen op een toplocatie aan de rand van villawijk Ruitersbos op loopafstand van het Mastbos;
- Zeer ruime en lichte woonkamer (circa 66 m2);
- 2 slaapkamers, 3 mogelijk;
- 2 balkons;
- Energielabel C;
- Vernieuwde buitenkozijnen met HR++ beglazing;
- Centrale blokverwarming en warmwatervoorziening;
- door het kopen van dit appartement wordt u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaars. De maandelijkse bijdrage aan de VvE bedraagt € 494,32 (woning en garage) en
€ 146,00 voorschot stookkosten. In de servicekosten zijn onder andere opgenomen de brand/ opstalverzekering, beheer, verlichting en schoonmaakkosten van de algemene ruimten en reservering groot en klein onderhoud.

Algemeen
- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een meetrapport. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het meetrapport in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

In de koopovereenkomst worden de volgende clausules opgenomen:
- ouderdomsclausule;
- asbestclausule;
- niet zelf-bewoningsclausule.

Ben je geinteresseerd in dit huis?

Reageren kan telefonisch of maak gebruik van ons contactformulier.