ZY Makelaars
Volg ons

"Al jarenlang erg tevreden met de bemiddeling door Irma. Wat ze belooft, doet ze"

Stars

"Snelle service, goede huurders gevonden, super tevreden"

Funda, VBO, Pararius, Huurchecknederland
ZY Makelaars

Neerijnenstraat 19, 5045 MH, TILBURG

ZEER GOED ONDERHOUDEN UITGEBOUWDE HOEKWONING MET GARAGE IN DE GELIEFDE WIJK TUINDORP DE KIEVIT, REESHOF TILBURG.
De woning is gelegen in een rustige straat en heeft een ruime woonkamer, semi-open keuken, bijkeuken, 4 slaapkamers, badkamer, inpandige garage en een zonnige achtertuin. Er is parkeergelegenheid op eigen terrein en in de directe omgeving. Kortom een ideale woning op een centrale en kindvriendelijke locatie met alle voorzieningen binnen handbereik!

Tuindorp de Kievit is een jonge wijk in 'De Reeshof'. Het is een kindvriendelijke wijk met enkele basisscholen en voldoende speelgelegenheden. Naast de scholen zijn er veel sportfaciliteiten in de wijk te vinden zoals voetbal, tennis, zwembad en fitness. Op korte afstand bevindt zich winkelcentrum Dalempromenade, winkelcentrum Heyhoef, Station Reeshof, het Maarheezepark, het Reeshofpark en de uitvalswegen.
INDELING

Begane grond:

De entree/hal (circa 2.30 x 1.50 m) met garderobe en verdeler voor de vloerverwarming geeft toegang tot de meterkast en woonkamer. De ruime woonkamer (circa 5.10 x 9.40 m) is aan de achterzijde uitgebouwd. Onder de afgesloten trapopgang bevindt zich een diepe kast. Vanuit de woonkamer is de semi-open keuken (circa 5.10 x 3.15 m) bereikbaar. De keuken heeft een rechte opstelling en een spoeleiland met eetbar, voorzien van een rvs spoelbak, diverse laden en kasten en moderne apparatuur zoals een keramische kookplaat, rvs afzuigkap, koelkast, combi-oven/magnetron en vaatwasser. Via een scharnierdeur is de zonnige achtertuin bereikbaar. Vanuit de keuken is er toegang tot de bijkeuken (circa 2.90 x 2.65 m) met keukenblok voorzien van rvs spoelbak, afzuigkap, koelkast en diverse boven- en onderkasten. In de bijkeuken bevindt zich de geheel betegelde toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje. Vanuit de bijkeuken is er toegang tot de inpandige garage (circa 2.90 x 6.00 m) met kanteldeur en aparte loopdeur naar de oprit en voortuin. De gehele begane grondvloer is voorzien van een antracietkleurige tegelvloer met vloerverwarming.

Eerste verdieping:

De ruime overloop geeft toegang tot drie slaapkamers en de badkamer.
Slaapkamer I (circa 2.70 x 4.85 m) is gelegen aan de voorzijde van de woning;
Slaapkamer II (circa 2.50 x 4.50 m) is gelegen aan de achterzijde van de woning;
Slaapkamer III (circa 2.50 x 3.50 m) is eveneens gelegen aan de achterzijde van de woning;
Badkamer (circa 2.30 x 3.15 m) beschikt over een ligbad, douchecabine, zwevend toilet en wastafel met meubel.
De eerste verdiepingsvloer is (m.u.v. de badkamer) voorzien van een laminaatvloer.

Tweede verdieping:

Vanuit de overloop op de eerste verdieping is met een vaste trap de lichte zolderkamer (circa 2.30 x 7.45 m) bereikbaar. Hier bevinden zich de aansluitingen voor de wasapparatuur.

Tuinen:

De voortuin is voorzien van een oprit naar de garage, sierbestrating en vaste beplanting. De ligging van de woning aan de voorzijde is extra gunstig omdat het trottoir hier extra breed is waardoor er veilige speelmogelijkheden zijn. De geheel verharde en onderhoudsvrije achtertuin is gelegen op het zuidwesten en voorzien van plantenbakken met vaste beplanting. Er is een poort die snel toegang geeft tot de Bijsterveldenlaan en het daar achtergelegen natuurgebied met Schotse Hooglanders.

Bijzonderheden:

- ruime uitgebouwde hoekwoning met inpandige garage en 2 parkeerplaatsen op eigen terrein;
- energielabel A;
- betonnen verdiepingsvloeren;
- houten kozijnen voorzien van isolerende beglazing;
- zonnescherm aan de achterzijde;
- rolluiken achterzijde begane grond en eerste verdieping (nagenoeg alle ramen);
- begane grondvloer voorzien van antracietkleurige tegelvloer met vloerverwarming;
- eerste verdiepingsvloer (m.u.v. badkamer) voorzien van een laminaatvloer;
- aangesloten op stadsverwarmingssysteem;
- trap naar eerste verdieping in 2020 gerenoveerd;
- gelegen op een kindvriendelijke en centrale locatie nabij alle voorzieningen.

Algemeen:

- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een meetrapport. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het meetrapport in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Verkocht

Kenmerken

Oppervlakte
147 m2 woonoppervlakte
235 m2 perceeloppervlakte
523 m3 inhoud

Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)

Bouwjaar
1996