ZY Makelaars
Volg ons

"Al jarenlang erg tevreden met de bemiddeling door Irma. Wat ze belooft, doet ze"

Stars

"Snelle service, goede huurders gevonden, super tevreden"

Funda, VBO, Pararius, Huurchecknederland
ZY Makelaars

Nonnenveld 135, 4811 DW, BREDA

MODERN EN RUIM 2-KAMER APPARTEMENT MET PRACHTIG VRIJ UITZICHT EN GROOT ZONNIG BALKON IN HARTJE CENTRUM
Het goed onderhouden appartement is gelegen op de 1e woonlaag en beschikt over een privé parkeerplaats en een extra berging in de afsluitbare parkeerkelder. Het appartement maakt onderdeel uit van het appartementencomplex "Carré", een fraai ontwerp van bekende architecten Rem Koolhaas en Govert Gerritsen en staat op een unieke centrale plek in het Chassé Park.

Deze ruim opgezette, autoluwe wijk vormt een mooi, rustig park in het gezellige centrum van Breda. Het Chassé theater, Holland Casino, bioscoop, poppodium Mezz en de historische binnenstad met zijn vele winkels, restaurants en café’s met gezellige terrassen bevinden zich allemaal op korte loopafstand. Vanuit het appartement heeft men een schitterend uitzicht over het groene (nu witte) park en de monumentale Chassékazerne (1898), welke de komende jaren een prachtige metamorfose ondergaat door de plannen voor Breda Botanique. Breda Botanique wordt een plek waar men elkaar ontmoet in het oude Rijksmonument, de binnentuinen en de grote botanische kas in het hart van het gebouw waar een groen stedelijk leven centraal staat. Kortom, heerlijk wonen op een unieke plek, ervaar de oase van rust in hartje centrum!

Begane grond
Via de gezamenlijke binnentuin is de entree van Lifthal 2 bereikbaar, voorzien van een apart bellentableau. De centrale hal geeft direct toegang tot het appartement, de lift en het trappenhuis naar de overige verdiepingen en de parkeerkelder.

Indeling appartement
Hal entree met videofoon biedt toegang tot de toiletruimte, een ruime berging, de woonkamer met open keuken, de badkamer en de slaapkamer.
De ruime woonkamer (circa 7.80 x 6.95 m) is voorzien van een eikenhouten vloer, een raampartij over de volle breedte met dubbele schuifpui naar het zonnige balkon. De moderne open keuken met spoeleiland is voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder een vaatwasser, koelkast, vriezer, keramische kookplaat, veel praktische laden en kasten en aan de woonkamerzijde een eetbar voor 4 personen.
De royale slaapkamer (circa 4.60 x 3.80 m) is voorzien van een laminaatvloer en biedt uitzicht op de binnentuin, welke ’s avonds wordt afgesloten.
De moderne badkamer (circa 2.70 x 2.70 m) beschikt over een wastafelmeubel met 2 laden, een ligbad en een inloopdouche met glazen wand en thermostaatkraan.
De toiletruimte is half betegeld en voor zien van een zwevend toilet met fonteintje.
De praktische, inpandige berging (circa 1.50 x 1.75 m) is voorzien van een aansluiting voor een wasmachine en droger en biedt plaats aan de unit van het centraal afzuigsysteem.

Balkon
Het zonnige balkon (circa 2.05 x 6.95 m) is gelegen op het zuidwesten, biedt een prachtig vrij uitzicht en is voorzien van teakhouten vlonders. Het is hier na een drukke werkdag goed toeven.

Berging
De privé berging (circa 1.95 x 2.50 m) is gelegen in de kelder en bereikbaar via een looppoort bij de entree van de parkeerkelder, via de lift en het trappenhuis.

Parkeren
De brede privé parkeerplaats (circa 4.65 x 2.60 m) is eveneens gelegen in de afsluitbare parkeerkelder onder het complex. In de directe omgeving is er ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid in de diverse parkeergarages en op de parkeerterreinen die het centrum rijk is. Een extra parkeerplaats in de parkeerkelder kan gehuurd worden voor € 49,41 per maand.

Bijzonderheden
- dit appartement is gelegen in op de begane grond. De binnentuin is tussen 18.00 u en 07.00 uur afgesloten en alleen toegankelijk voor en door bewoners;
- de verwarming en de warmwatervoorziening geschieden door middel van stadsverwarming. Het doorstroomapparaat (huur € 16,50 per maand) bevindt zich in de kast naast de meterkast in de centrale hal;
- de woning is voorzien van mechanische ventilatie, een video-intercominstallatie, een alarminstallatie en rookmelders;
- het complex is gebouwd met duurzame materialen, zeer goed geïsoleerd en kent een hoogwaardige afwerking;
- door het kopen van dit appartement wordt u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaars. De maandelijkse bijdrage aan de VvE bedraagt € 204,36 voor het appartement en de privé parkeerplaats samen. In de servicekosten zijn onder andere opgenomen de opstalverzekering, verlichting en schoonmaakkosten van de algemene ruimten en reservering groot en klein onderhoud.

Algemeen
- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een meetrapport. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het meetrapport in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Verkocht

Kenmerken

Oppervlakte
90 m2 woonoppervlakte
m2 perceeloppervlakte
272 m3 inhoud

Aantal kamers
2 kamers (1 slaapkamer)

Bouwjaar
2002