ZY Makelaars
Volg ons

“ZY is hét persoonlijke makelaarskantoor van Breda en omgeving. Het aangewezen kantoor voor de aankoop van je woning”

Stars

“Professioneel én betrokken”

Funda, VBO, Pararius, Huurchecknederland
ZY Makelaars

Nonnenveld 481, 4811 DT, BREDA

OP TOPLOCATIE, MIDDEN IN HET CENTRUM VAN BREDA GELEGEN, MODERN EN ROYAAL 4-KAMER APPARTEMENT MET PRACHTIG VRIJ UITZICHT.
Het goed onderhouden appartement is gelegen in Woontoren 1 op de 8e woonlaag en beschikt over een ruime woonkamer met open keuken, wintertuin, 3 slaapkamers, een privé parkeerplaats en een extra berging. Het appartement maakt onderdeel uit van één van de vijf Woontorens, een fraai ontwerp van bekende architecten Rem Koolhaas en Xaveer de Geyter en staat op een unieke centrale plek in het Chassé Park. Deze ruim opgezette, autoluwe wijk vormt een mooi, rustig park in het gezellige centrum van Breda. Het Chassé theater, Holland Casino, bioscoop, poppodium Mezz en de historische binnenstad met zijn vele winkels, restaurants en cafés met gezellige terrassen bevinden zich allemaal op korte loopafstand. Vanuit het appartement heeft men een schitterend uitzicht. Kortom, heerlijk wonen op een unieke plek met een oase van rust in hartje centrum!

Begane grond
Centrale hal/entree met brievenbussen- en bellentableau, het trappenhuis en toegang tot de liften en parkeergarage.

Indeling appartement 8e woonlaag
Entree/hal met videofoon biedt toegang tot de meterkast, toiletruimte, ruimte met opstelplaats wasapparatuur, kast met unit van het centraal afzuigsysteem, 3 slaapkamers, badkamer en de woonkamer met open keuken.

De ruime en lichte woonkamer (circa 4.80 x 8.65 m) heeft een schitterend uitzicht, is voorzien van een eikenhouten vloer en een raampartij over de volle breedte met schuifpui naar de wintertuin. De moderne open keuken heeft een rechte opstelling en is voorzien van diverse inbouwapparatuur (Smeg), waaronder een vaatwasser, inductiekookplaat, afzuigkap en praktische laden.

Slaapkamer I (circa 3.00 x 2.25 m) is voorzien van een houten vloer.
De deels betegelde badkamer (circa 3.00 x 2.75 m) beschikt over een wastafelmeubel en een ligbad.
De toiletruimte is half betegeld en voorzien van een duoblok met fonteintje.
Slaapkamer II (circa 3.00 x 2.25 m) is voorzien van een houten vloer.
Slaapkamer III (circa 5.00 x 2.80 m) is gelegen aan de achterzijde en voorzien van een houten vloer.

Wintertuin
De wintertuin (circa 4.80 x 1.80 m) is bereikbaar vanuit de woonkamer, biedt een prachtig vrij uitzicht en is voorzien van een houten vloer.

Berging
De privé berging (circa 1.65 x 4.35 m) is gelegen in de kelder en bereikbaar via de lift en het trappenhuis.

Parkeren
De privé parkeerplaats (circa 2.20 x 3.75 m) is eveneens gelegen in de afsluitbare parkeerkelder onder het complex. In de directe omgeving is er ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid in de diverse parkeergarages en op de parkeerterreinen die het centrum rijk is.

Bijzonderheden
- het appartement is gelegen op de 8e woonlaag en geheel voorzien een eikenhouten vloer (m.u.v. toilet en badkamer);
- de verwarming en de warmwatervoorziening geschieden door middel van stadsverwarming. Het doorstroomapparaat (huur € 16,33 per maand) bevindt zich in de kast naast de meterkast in de centrale hal;
- de woning is voorzien van mechanische ventilatie, een video-intercominstallatie, een alarminstallatie en rookmelders;
- het complex is gebouwd met duurzame materialen, zeer goed geïsoleerd en kent een hoogwaardige afwerking;
- door het kopen van dit appartement wordt u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaars. De maandelijkse bijdrage aan de VvE bedraagt € 196,80 voor het appartement en de privé parkeerplaats samen. In de servicekosten zijn onder andere opgenomen de opstalverzekering, verlichting en schoonmaakkosten van de algemene ruimten en reservering groot en klein onderhoud.

Algemeen
- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een meetrapport. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het meetrapport in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Verkocht

Kenmerken

Oppervlakte
106 m2 woonoppervlakte
m2 perceeloppervlakte
352 m3 inhoud

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)

Gelegen op
8de woonlaag

Bouwjaar
2001

Brochure

download brochure