Verkocht
A

Nonnenveld 561

4811 DT, BREDA

€ 625.000 k.k.

Oppervlakte
137 m2 woonoppervlakte
m2 perceeloppervlakte
443 m3 inhoud

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)

Brochure

Reageren

Reageren kan telefonisch of maak gebruik van ons contactformulier.

Ken je iemand met interesse?
Deel deze woning via:

Over deze woning

RUIM EN LICHT 4-KAMERAPPARTEMENT MET WAANZINNIG VRIJ UITZICHT OP DE MONUMENTALE WATERTOREN, OVER DE WILHELMINASINGEL, HET WILHELMINAPARK EN OP BREDA ZUID.
Het appartement is gelegen op de negende verdieping van toren 2 aan de rand van het Chassé park. Het appartement heeft een ruime living met prachtige architectuur, ramen van vloer tot plafond, een dubbele schuifpui naar de wintertuin, waar het ook in de zomer heerlijk toeven is. Door het open schuiven van de schuifpui ontstaat er een heerlijk inpandig balkon. Daarnaast heeft het appartement een open keuken, master bedroom, 2 slaapkamers, 2 badkamers, apart toilet, wasruimte, privé parkeerplaats in de parkeergarage onder het complex (2e ppl. optioneel), een privé berging en twee gemeenschappelijke fietsenbergingen.

De onder moderne architectuur van Xaveer de Geyter gebouwde parkappartementen, verdeeld over 5 torens, zijn gelegen aan de oostzijde van het Chassé park. Het Chassé park is een woonwijk, gelegen op een voormalig kazerneterrein aan de rand van het Bredase centrum met het stadskantoor, het Chassé theater, Chassé cinema en Holland Casino in het voormalige Kloosterkazerne om de hoek. Aan de andere zijde van het Chassé park zijn poptempel Mezz te vinden en is het culturele karakter van het Chassé park versterkt met de transformatie van het hoofdgebouw van de Chassékazerne in Breda Botanique. Breda Botanique is een nieuwe hotspot, een ontmoetingsplek met in het hart van de Rijksmonumentale kazerne een grote botanische kas als verbindend element tussen het Chassépark en de binnenstad. Het appartement ligt op fietsafstand van diverse sportverenigingen, het Mastbos, de Ginnekenmarkt en station Breda. Binnen enkele autominuten zijn de noordelijke- en zuidelijke rondweg te bereiken met toegang tot de snelwegen A16, A27, A58 en A59.
Kortom, een heerlijk appartement voor wie van rust en ruimte houdt met het bruisende stadscentrum op loopafstand!

Indeling

Begane grond
De entree van toren 2 met intercom en videofoon biedt toegang tot de ruime hal met brievenbussen, trappenhuis en lift naar de etages, parkeergarage, gezamenlijke fietsenberging en privé berging onder het complex.

Negende verdieping
Entree hal met intercom en videofoon, garderobenis en dubbele meterkast met o.a. de unit voor de stadsverwarming. De hal is voorzien van een lichte tegelvloer en geeft tevens toegang tot de woonkamer, de drie slaapkamers, badkamer en het toilet.
De ruime woonkamer (circa 8.45 x 5.75 m) met prachtige architectuur en hele fijne lichtinval biedt een waanzinnig uitzicht op de monumentale watertoren, over de Wilhelminasingel en het Wilhelminapark. De woonkamer is eveneens voorzien van een lichte tegelvloer met vloerverwarming en staat via een brede glazen schuifpui in verbinding met de wintertuin. De wintertuin (circa 3.30 x 5.75 m) is voorzien van dezelfde tegelvloer en gelegen op het zuid/zuidwesten. De dubbele glazen schuifpui zorgt in de zomer voor een heerlijk royaal inpandig balkon. De zonnige ligging en het vrije uitzicht op Breda Zuid maakt van de wintertuin de meest gewilde plek in huis.
De open keuken (circa 2.55x 3.15 m) is van alle gemakken voorzien. De keuken in L-opstelling heeft een koelkast met vriesvakje, magnetron, oven, 1,5 spoelbak, vaatwasser, inductie kookplaat, schouw met afzuigkap, pannenladen en heel veel kastruimten.
Slaapkamer I (circa 3.10 x 6.50 m), de masterbedroom is voorzien van een laminaatvloer en biedt uitzicht op de theaterwoningen en het Chassé theater en geeft toegang tot de ruime badkamer.
Badkamer I (circa 2.55 x 2.55 m) is geheel betegeld en voorzien van twee wastafels, dubbele spiegel met verlichting, een ligbad, zwevend toilet, handdoekradiator en douchecabine met thermostaatkraan.
Slaapkamer II (circa 2.00 x 3.15 m) eveneens voorzien van een laminaatvloer en biedt uitzicht op de theaterwoningen achter het appartementencomplex.
Slaapkamer III (circa 3.10 x 2.20/3.05 m) is voorzien van een laminaatvloer en biedt uitzicht over Breda Oost.
Badkamer II (circa 2.15 x 1.75 m) is geheel betegeld en voorzien van een douchecabine met thermostaatkraan, vaste wastafel, spiegelkast en badkamerkast.
De aparte toiletruimte is geheel betegeld, voorzien van een zwevend toilet en fonteintje.
Ruime berging (circa 1.85 x 1.50 m) met aansluiting voor de wasmachine en droger en unit WTW-systeem.

Berging
De privé berging (circa 4.55 x 1.65 m) is gelegen in het souterrain onder het appartementencomplex. Naast de privé berging zijn er ook twee gemeenschappelijke fietsenbergingen.

Parkeren
De privé parkeerplaats is gelegen in de afgesloten parkeergarage op de begane grond, welke is te bereiken via de centrale hal van toren 2 en via de automatische garagedeur en loopdeur van het appartementencomplex bij toren 5. Een 2e privé parkeerplaats wordt optioneel aangeboden.
In de binnenstad en directe omgeving is er ruim voldoende parkeergelegenheid o.a. op het Chasséveld, Mols parking, de parkeergarage onder het stadskantoor en parkeergarage onder Pathé cinema.

Bijzonderheden
- het appartement heeft energielabel A, is volledig geïsoleerd en voorzien van onderhoudsvrije aluminium kozijnen met dubbel glas;
- de woonkamer, keuken en hal zijn voorzien van vloerverwarming. De slaapkamers en badkamers worden verwarmd door middel van verwarmingsradiatoren;
- de verwarming en de warmwatervoorziening geschieden door middel van stadsverwarming;
- de woning is voorzien van mechanische ventilatie, WTW-systeem, een intercom met videofoon en alarminstallatie;
- in deze woontoren zijn (m.u.v. het penthouse) twee appartementen per verdieping;
- het appartement heeft een privé berging en privé parkeerplaats. Een 2e privé parkeerplaats wordt optioneel aangeboden;
- het complex is gebouwd met duurzame materialen, zeer goed geïsoleerd en kent een hoogwaardige afwerking;
- door het kopen van dit appartement wordt u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaars. De maandelijkse bijdrage aan de VvE bedraagt € 293,98 voor het appartement en € 26,50 voor de privé parkeerplaats. In de servicekosten zijn onder andere opgenomen de opstalverzekering, verlichting en schoonmaakkosten van de algemene ruimten en reservering groot en klein onderhoud;
- in de koopovereenkomst wordt een niet-bewonersclausule opgenomen.

Algemeen
- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een meetrapport. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het meetrapport in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Ben je geinteresseerd in dit huis?

Reageren kan telefonisch of maak gebruik van ons contactformulier.