Verkocht
C

Pastoor van Spaandonkstraat 26

4813 BS, BREDA

€ 0 k.k.

Oppervlakte
88 m2 woonoppervlakte
m2 perceeloppervlakte
278 m3 inhoud

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)

Brochure

Reageren

Reageren kan telefonisch of maak gebruik van ons contactformulier.

Ken je iemand met interesse?
Deel deze woning via:

Over deze woning

WONEN OP LOOPAFSTAND VAN DE GEZELLIGE HAAGSEMARKT, HARTJE PRINCENHAGE.
Sfeervolle maisonnette met moderne woonkeuken, ruim balkon, een loggia en woonkamer met vide. Op de tweede verdieping een royale badkamer, slaapkamer en een royale vide/multifunctionele ruimte, welke momenteel in gebruik is als 2e slaapkamer. Privé berging gelegen op de begane grond en bereikbaar via de afgesloten gemeenschappelijke tuin.

De maisonnette is zeer gunstig gelegen met twee supermarkten in de straat en om de hoek de gezellige Haagsemarkt. De oude dorpskern is op de Haagsemarkt nog heel goed zichtbaar. Princenhage is een sociaal hechte gemeenschap met een levendig verenigingsleven. Men spreekt niet voor niets over "Princenhage, een dorp in Breda". Princenhage is gelegen in het zuidwesten van de gemeente Breda en heeft een ruim aanbod aan speciaalwinkels, een Hema, diverse restaurants met gezellige terrassen. Op korte afstand liggen twee basisscholen, kinderopvang, de woonboulevard, diverse sportverenigingen en het Liesbos. Op de fiets is het bruisende centrum van Breda, station Breda en station Breda-Prinsenbeek te bereiken. Het centrum van Breda heeft veel te bieden, zoals het Chassé Theater, twee bioscopen, een casino, museum, een groot winkelaanbod, cafés en restaurants op de Grote Markt, Havermarkt en aan de haven. Ook het Mastbos, Oranje Zuid en de Ginnekenmarkt zijn op fietsafstand bereikbaar. De woning ligt tevens zeer gunstig ten opzichte van diverse uitvalswegen richting Rotterdam, Antwerpen (A16), Utrecht (A27), Tilburg, Eindhoven, Bergen op Zoom en Zierikzee (A58).

INDELING

Entree/hal met garderobe, meterkast en de trapopgang naar de 1e verdieping.

Eerste verdieping
De overloop biedt toegang tot de woonkamer en het toilet, welke geheel betegeld is en voorzien van een duoblok en fonteintje.
De lichte woonkamer (circa 7.30 x 4.50/3.40 m) is voorzien van een laminaatvloer, een vide en openslaande deuren naar een ruime loggia aan de voorzijde van de woning. Via de open trapopgang in de woonkamer is de tweede verdieping bereikbaar.
De moderne keuken (circa 3.05 x 3.40 m) grenst aan de woonkamer en via een glazen wand staan de twee ruimtes in verbinding met elkaar. Een open keuken is eenvoudig te realiseren. De woonkeuken beschikt aan de ene zijde over een 4-pits gasfornuis met wokbrander, afzuigkap, rvs gootsteen met mengkraan, vaatwasser en diverse laden en kasten. Aan de overzijde een kastenwand met oven, koelkast, vriezer, kastruimten en een bar voor twee personen. Vanuit de keuken is er toegang tot een ruim balkon aan de achterzijde van de woning.

Tweede verdieping
De overloop op deze verdieping biedt toegang tot de slaapkamer, de badkamer en de cv-ruimte. De overloop staat in open verbinding met de royale vide. Deze vide (circa 4.00 x 3.40 m) is een multifunctionele ruimte, welke momenteel in gebruik is als 2e slaapkamer, maar kan even goed gebruikt worden als thuiswerkplek of fitnessruimte. De vide is gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van een laminaatvloer en mooi groot rond raam. Door het plaatsen van een deur en wand op de balustrade is deze ruimte eenvoudig af te sluiten.
De royale badkamer (circa 3.25 x 2.25 m) is geheel betegeld en voorzien van een ligbad, vaste wastafel, zwevend toilet, douchecabine en aansluiting voor de wasmachine en droger.
De slaapkamer (circa 3.10 x 4.15 m) is gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een laminaatvloer.

Buitenruimte
De loggia aan de voorzijde van de woning (circa 1.15 x 4.50 m) is bereikbaar via de openslaande deuren in de woonkamer. De loggia is gelegen op het westen. Dus na het werk kan je hier genieten van de avondzon.
Het balkon aan de achterzijde van de woning (circa 2.50 x 4.15 m) is bereikbaar vanuit de woonkeuken. Dit balkon is gelegen op het oosten en voorzien van een elektrisch bedienbaar zonnescherm. Het balkon biedt een vrij uitzicht over de gemeenschappelijke tuin.

Berging
Op de begane grond bevindt zich een privé berging (circa 2.15 x 2.50 m) welke is voorzien van elektra en gelegen in de gemeenschappelijke achtertuin. De tuin is bereikbaar middels een afsluitbare poort.

Parkeren
In de Pastoor van Spaandonkstraat, achter de twee supermarkten en in de directe omgeving is er voldoende gratis parkeergelegenheid.

Bijzonderheden
- de woning is voorzien van houten kozijnen met dubbelglas en heeft energielabel C;
- de woning is zeer gunstig en centraal gelegen in het dorp Princenhage;
- de vide biedt een prachtige 2e slaapkamer of ruime thuiswerkplek;
- door het kopen van dit appartement wordt u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaars. De maandelijkse bijdrage aan de VvE bedraagt € 162,42. In de servicekosten zijn o.a. opgenomen: de opstalverzekering, onderhoudskosten voor de gemeenschappelijke tuin, reservering voor groot en klein onderhoud en de administratiekosten van de vereniging;
- er wordt een niet-bewonersclausule opgenomen in de koopovereenkomst.

Algemeen
- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een meetrapport. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het meetrapport in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Ben je geinteresseerd in dit huis?

Reageren kan telefonisch of maak gebruik van ons contactformulier.