ZY Makelaars
Volg ons

"Al jarenlang erg tevreden met de bemiddeling door Irma. Wat ze belooft, doet ze"

Stars

"Snelle service, goede huurders gevonden, super tevreden"

Funda, VBO, Pararius, Huurchecknederland
ZY Makelaars

Priemkruid 89, 4823 NA, BREDA

ZEER ROYALE OPGEBOUWDE PATIOWONING MET VEEL LEEFRUIMTE EN PRACHTIG VRIJ UITZICHT AAN DE ZIJKANT IN DE GELIEFDE WOONWIJK KROETEN EILAND.
Deze verrassend ingedeelde lichte hoekwoning beschikt over een ruime woonkamer welke via een corridor is verbonden met de woonkeuken, multifunctionele ruimte, 4 slaapkamers, 2 badkamers, sauna, inpandige berging en een zonnige patio, gelegen op het zuidwesten.

In de directe omgeving bevinden zich winkelcentrum Heksenwiel met een groot aanbod van winkels en speciaalzaken, een medisch centrum, sportaccommodaties en station Breda – Prinsenbeek. Ook het Haagse Beemden Bos, recreatieplas de Asterdplas en het bourgondische centrum van Breda zijn op korte afstand bereikbaar. De uitvalswegen naar Antwerpen, Rotterdam en Utrecht zijn heel snel en eenvoudig bereikbaar. Kortom een heerlijk familiehuis met alle voorzieningen binnen handbereik!

INDELING

Begane grond:

De entree/hal (circa 2.80 x 2.80 m) geeft toegang tot de meterkast, garderobekast, inpandige berging, toiletruimte en woonkeuken. De toiletruimte is half betegeld en voorzien van een duoblok met fonteintje. De inpandige berging (circa 2.20 x 3.60 m) is gelegen aan de voorzijde van de woning, voorzien van aansluitingen voor de wasapparatuur en de opstelplaats van de mechanische ventilatie unit. De lichte woonkeuken (circa 5.10 x 3.45/4.35 m) is gelegen aan de sfeervolle patio en heeft een rechte opstelling voorzien van een werkblad, rvs spoelbak, diverse laden en kasten en moderne apparatuur zoals een 6-pits kookfornuis (Smeg), afzuigkap, elektrische oven, Amerikaanse koel/diepvriescombinatie en vaatwasser. Vanuit de woonkeuken is de trapopgang naar de eerste verdieping bereikbaar. De keuken staat in open verbinding met een lichte corridor welke een prachtig uitzicht geeft over het water en de polder. De corridor is voorzien van een traanplaatvloer en biedt toegang tot de patio en de gezellige woonkamer. De woonkamer (circa 5.10 x 5.60 m) is voorzien van massief berkenhouten vloerdelen en een design Dik Geurts houtkachel. Via een schuifpui is de zonnige patio te bereiken.

Eerste verdieping:

Boven de woonkamer bevindt zich een multifunctionele ruimte (circa 4.70 x 5.60 m) voorzien van massief berkenhouten vloerdelen en een royale vaste kast. Deze lichte kamer heeft een prachtig uitzicht over het water en de polder.
De overloop in het hoofdgebouw geeft toegang tot drie slaapkamers en badkamer I.
Slaapkamer I (circa 2.85 x 4.65 m) is gelegen aan de achterzijde van de woning;
Slaapkamer II (circa 2.20 x 3.55 m) is eveneens gelegen aan de achterzijde van de woning;
Slaapkamer III (circa 2.85 x 3.65 m) is gelegen aan de voorzijde van de woning;
Badkamer I (circa 2.20 x 2.55 m) is voorzien van een douchecabine, duoblok en vaste wastafel.

Tweede verdieping:

De overloop geeft toegang tot de vaste kast en slaapkamer IV met badkamer II.
Slaapkamer IV en badkamer II (circa 5.05/2.85 x 7.70 m) met een vaste kastenwand in hoekopstelling, ligbad, inloopdouche, zwevend toilet, wastafel met meubel en Sauna Plan (balken) sauna.

Bijzonderheden:

- zeer verrassend ingedeelde patiowoning met veel leefruimte;
- energielabel A;
- houten kozijnen voorzien van isolerende beglazing;
- aangesloten op stadsverwarmingssysteem met eigen doorstroomapparaat;
- de woning is grotendeels voorzien van een marmoleumvloer, de corridor van een traanplaatvloer en in de woonkamer en multifunctionele ruimte ligt een massief berkenhouten vloer;
- hand bedienbare screen aan de achterzijde begane grond en eerste verdieping;
- de zonnepanelen, design houtkachel en sauna zijn ter overname;
- gelegen op een kindvriendelijke en centrale locatie nabij alle voorzieningen;
- prachtig uitzicht over het water en de polder.

Algemeen:

- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een ‘Zibber meetrapport’. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het ‘Zibber meetrapport’ in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Verkocht

Kenmerken

Oppervlakte
183 m2 woonoppervlakte
149 m2 perceeloppervlakte
676 m3 inhoud

Aantal kamers
6 kamers (4 slaapkamers)

Bouwjaar
2002