ZY Makelaars
Volg ons

"Irma en Monique doen wat ze beloven en meer! Ze handelen proactief en zijn accuraat. Bovenal, ze denken met ons mee"

Stars

"ZY Makelaars beveel ik u bij deze aan"

Funda, VBO, Pararius, Huurchecknederland
ZY Makelaars

Prinsenhof 7, 4861 EN, CHAAM

In het plan Keizershof, in de dorpskern van Chaam gelegen, moderne instapklare hoekwoning met 4 slaapkamers, vrijstaande houten berging, tuin op het zuiden en voldoende parkeergelegenheid in de doodlopende straat.
De natuurrijke gemeente Alphen-Chaam wordt omringd door uitgestrekte natuurgebieden zoals de Chaamse Bossen, de Strijbeekse Heide, landgoed Hondsdonk, landgoed Valkenberg en de Chaamse Beken. De woning ligt zeer gunstig ten opzichte van basisscholen, winkels en sportvoorzieningen, alsmede de uitvalswegen A16 (Rotterdam, Antwerpen) en A59 (Tilburg, Eindhoven) en slechts 15 autominuten van Breda. Chaam heeft met lijn 132 een busverbinding met Breda en Tilburg. Kortom een ideale woning voor starters in het heerlijke dorp Chaam!

Indeling:

Begane grond:

De entree/hal geeft toegang tot de toiletruimte, de meterkast, woonkamer en middels een vaste trap tot de eerste verdieping. De lichte woonkamer (circa 5.10/4.00 x 4.80 m) is voorzien van keramisch parket en gestuukte wanden. Er is een ruime trapkast aanwezig. De moderne open keuken (circa 2.75 x 3.35 m) beschikt over een 4-pitsgasfornuis, een rvs afzuigkap, een combi oven/magnetron, koelkast met vriesvak en vaatwasser. Vanuit de woonkamer is middels openslaande tuindeuren en een aparte loopdeur de zonnige achtertuin te bereiken.

Eerste verdieping:

De overloop geeft toegang tot drie slaapkamers en de badkamer.
Slaapkamer 1 (circa 2.90 x 4.50 m) is gelegen aan de achterzijde;
Slaapkamer 2 (circa 2.10 x 2.80 m) is eveneens gelegen aan de achterzijde;
Slaapkamer 3 (circa 2.90 x 3.60 m) is gelegen aan de voorzijde.
De moderne en geheel betegelde badkamer (circa 2.10 x 2.20 m) beschikt over een wastafel, douchecabine en tweede toilet.

Tweede verdieping:

Zolderslaapkamer (circa 5.10 x 5.90 m) met opstelplaats voor de wasapparatuur en technische ruimte met opstelplaats voor de cv-ketel, mechanische ventilatie-unit en de omvormer voor de zonnepanelen.

Tuin en berging:

De onderhoudsvriendelijke achtertuin is gelegen op het zuiden en bereikbaar via een achterom. De poort geeft toegang tot de achtergelegen brandgang.
In de tuin staat een vrijstaande houten berging (circa 1.85 x 2.90 m), voorzien van elektra.

Bijzonderheden:

- hoekwoning;
- tuin op het zuiden;
- de woning is volledig geïsoleerd;
- energielabel A;
- kunststof kozijnen met isolerende beglazing;
- keramisch parket in de woonkamer;
- tegels in hal, toiletruimte en keuken;
- laminaat op overloop, slaapkamers en tweede verdieping;
- inbraakwerend hang- en sluitwerk en rookmelders;
- de woning is gebouwd onder de Woningborg Garantie- en waarborgregeling;
- de woning is voorzien van 5 zonnepanelen;
- gelegen op een kindvriendelijke en rustige locatie in een doodlopende straat.

Algemeen:

- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een ‘Zibber meetrapport’. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het ‘Zibber meetrapport’ in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Verkocht

Kenmerken

Oppervlakte
109 m2 woonoppervlakte
142 m2 perceeloppervlakte
399 m3 inhoud

Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)

Bouwjaar
2017