ZY Makelaars
Volg ons

“ZY is hét persoonlijke makelaarskantoor van Breda en omgeving. Het aangewezen kantoor voor de aankoop van je woning”

Stars

“Professioneel én betrokken”

Funda, VBO, Pararius, Huurchecknederland
ZY Makelaars

Prinsenhof 9, 4861 EN, CHAAM

Moderne instapklare tussenwoning met 4 slaapkamers, vrijstaande houten berging en overkapping gelegen in het plan Keizershof in de dorpskern van Chaam. De energiezuinige woning heeft een onderhoudsvriendelijke tuin op het zuiden en in de rustige straat is voldoende parkeergelegenheid.

De natuurrijke gemeente Alphen-Chaam wordt omringd door uitgestrekte natuurgebieden zoals de Chaamse Bossen, de Strijbeekse Heide, landgoed Hondsdonk, landgoed Valkenberg en de Chaamse Beken. De woning ligt zeer gunstig ten opzichte van basisscholen, winkels en sportvoorzieningen, alsmede de uitvalswegen A16 (Rotterdam, Antwerpen) en A59 (Tilburg, Eindhoven) en slechts 15 autominuten van Breda. Chaam heeft met lijn 132 een busverbinding met Breda en Tilburg. Kortom een ideale woning voor starters in het heerlijke dorp Chaam!

Indeling:

Begane grond:

De entree/hal geeft toegang tot de toiletruimte, de meterkast en woonkamer. De lichte woonkamer (circa 5.10/4.10 x 5.90/3.90 m) is voorzien van een tegelvloer en strak gestuukte wanden. Middels een vaste trap is er toegang tot de eerste verdieping. Er is een ruime trapkast aanwezig. De moderne open keuken (circa 2.70 x 2.25 m) beschikt over een inductiekookplaat, rvs afzuigkap, combi oven/magnetron, koelkast en vaatwasser. Vanuit de woonkamer is middels openslaande tuindeuren en een aparte loopdeur de zonnige achtertuin te bereiken.

Eerste verdieping:

De overloop geeft toegang tot drie slaapkamers en de badkamer.
Slaapkamer 1 (circa 2.90 x 4.50 m) is gelegen aan de achterzijde en voorzien van een airco-unit;
Slaapkamer 2 (circa 2.10 x 2.80 m) is eveneens gelegen aan de achterzijde;
Slaapkamer 3 (circa 2.90 x 3.60 m) is gelegen aan de voorzijde.
De moderne en geheel betegelde badkamer (circa 2.10 x 2.20 m) beschikt over een wastafel, wastafelmeubel, moderne douchecabine en tweede toilet.

Tweede verdieping:

Overloop met aansluitingen voor de wasapparatuur en aparte technische ruimte met opstelplaats voor de cv-ketel, mechanische ventilatie-unit en de omvormer voor de zonnepanelen.
Zolderslaapkamer (circa 2.90 x 5.90 m) voorzien van een Velux dakraam.

Tuin en berging:

De onderhoudsvriendelijke achtertuin is gelegen op het zuiden en bereikbaar via een achterom. De poort geeft toegang tot de achtergelegen brandgang.
In de tuin staat een vrijstaande houten berging (circa 2.85 x 1.85 m) voorzien van elektra en een houten overkapping (circa 2.85 x 1.60 m).

Bijzonderheden:

- instapklare moderne woning;
- bouwjaar 2017;
- tuin op het zuiden;
- de woning is volledig geïsoleerd;
- energielabel A;
- kunststof kozijnen met isolerende beglazing;
- de loopdeur in de woonkamer en alle ramen op de eerste en tweede verdieping zijn voorzien van horren;
- begane grond is voorzien van vloerverwarming;
- moderne tegelvloer in hal, toiletruimte, woonkamer en keuken;
- laminaat op overloop, slaapkamers en tweede verdieping;
- de slaapkamers zijn voorzien van UTP en slaapkamer 1 en 3 van coax;
- inbraakwerend hang- en sluitwerk en rookmelders;
- de woning is voorzien van 4 zonnepanelen;
- gelegen op een kindvriendelijke en rustige locatie met enkel bestemmingsverkeer.

Algemeen:

- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een meetrapport. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het meetrapport in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Verkocht

Kenmerken

Oppervlakte
107 m2 woonoppervlakte
113 m2 perceeloppervlakte
381 m3 inhoud

Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)

Bouwjaar
2017