ZY Makelaars
Volg ons

"1 van de beste dingen dit jaar gedaan, ZY Makelaars ingeschakeld voor de verhuur van mijn woning. Top service!"

Stars

"Net dat kleine beetje extra, hierdoor mijn huis binnen 48 uur verhuurd"

Funda, VBO, Pararius, Huurchecknederland
ZY Makelaars

Ranonkelstraat 36, 4818 HP, BREDA

SFEERVOLLE HALFVRIJSTAANDE WONING MET 3 SLAAPKAMERS EN ZONNIG PATIO OP EEN RUSTIGE LOCATIE IN DE WIJK ZANDBERG (BREDA ZUID)
Vooroorlogse strak afgewerkte eindwoning, woonkamer met sfeervolle gashaard, halfopen keuken, moderne badkamer op de begane grond, knusse stadstuin op het zuiden, veranda en ruime berging. Op de eerste verdieping 3 slaapkamers met toegang tot praktische bergzolder. De eindwoning is gelegen in een rustig gedeelte van de Ranonkelstraat met alleen bestemmingsverkeer, naast het voormalige Posthumus terrein met achter de woning de monumentale panden van het industrieel project Zonnebloemstraat 3-7. Voor dit project worden momenteel naast de woning tuinen en parkeergelegenheid gerealiseerd.

Omgeving
Het Wilhelminapark, het Hyacintplein met speelvoorzieningen, diverse scholen, kinderdagverblijven, de luxe winkels en gezellige restaurants van Oranje Zuid en bruisende centrum van Breda zijn op loopafstand gelegen. Op enkele minuten fietsen zijn het Mastbos en station Breda te bereiken. Ook de diverse toegangswegen richting Rotterdam, Eindhoven, Utrecht en Antwerpen zijn goed bereikbaar.

Indeling

Begane grond
De entree/hal voorzien van een tegelvloer, schoonloopmat en meterkast biedt toegang tot de woonkamer. De sfeervolle woonkamer (circa 7.50 x 3.20/4.50 m) is voorzien van een houten vloer, gaskachel en staat in open verbinding met de keuken (circa 2.85 x 4.50 m). De RVS keuken in hoekopstelling is voorzien van een houten aanrechtblad, vaatwasser, 4-pits gaskookplaat, oven, afzuigkap, bovenkast met opstelplaats voor de geiser en diverse onderkasten en laden.
Vanuit de keuken is via een schuifdeur de moderne badkamer te bereiken. De badkamer (circa 2.60 x 1.85 m) is geheel betegeld en voorzien van een inloopdouche met thermostaatkraan en stortdouche, toilet, wastafelmeubel, mechanische ventilatie, inbouwspots en gaskachel.

Eerste verdieping
De overloop met toegang tot de 3 slaapkamers en bergzolder/vliering is bereikbaar via de trap in de woonkamer.
Slaapkamer I (circa 2.55 x 3.65 m) is gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een laminaatvloer en loopdeur naar het platdak;
Slaapkamer II (circa 4.75 x 2.00 m) is gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van een laminaatvloer;
Slaapkamer III (circa 3.65 x 2.40 m) is eveneens gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van een laminaatvloer.

Bergzolder/vliering
De ruime bergzolder (circa 2.80 x 4.45 m) is vanaf de overloop via een vlizotrap bereikbaar.

Buiten
Via de keuken is de knusse onderhoudsvrije patio/stadstuin (circa 6.00 x .250 m) te bereiken. Deze is gelegen op het zuiden en in de zomer is het tot in de late avonduren heerlijk toeven onder de veranda.

Berging
De ruime berging (circa 3.20 x 2.05 m) is bereikbaar vanuit de tuin en voorzien van een aansluitpunt voor wasapparatuur.

Bijzonderheden:
- de gehele woning is voorzien van dubbele beglazing (met uitzondering van het raam voorzijde woonkamer en bovenlicht in de keuken en hal) en strak gestucte wanden en plafonds;
- de woonkamer en keuken zijn voorzien van een houten vloer, de hal en badkamer zijn voorzien van een tegelvloer en de slaapkamers en overloop zijn voorzien van een laminaatvloer;
- de begane grond wordt verwarmd middels gaskachels;
- een geiser (Vaillant Turbo mag 2016) voorziet de keuken en badkamer van warm water. De geiser wordt gehuurd voor een bedrag van € 28.54 per maand en hangt in een keukenkast.

Algemeen
- De ouderdomsclausule wordt opgenomen in de koopovereenkomst.
Koper is ermee bekend dat het registergoed ruim 100 jaar oud is en dat de eisen die thans aan de kwaliteit van zaken van soortgelijke aard gesteld mogen worden aanzienlijk hoger liggen dan ten tijde van de toenmalige oprichting. In afwijking van het bepaalde in artikel 6 van deze overeenkomst, garandeert Verkoper niet dat het registergoed vrij is van gebreken:
1. Die het voorgenomen gebruik in de weg zouden kunnen staan en
2. Die direct dan wel indirect verband (kunnen) houden met de ouderdom van het registergoed.
- NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een ‘Zibber meetrapport’. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het ‘Zibber meetrapport’ in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Verkocht

Kenmerken

Oppervlakte
85 m2 woonoppervlakte
82 m2 perceeloppervlakte
342 m3 inhoud

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)

Bouwjaar
1904