Verkocht
B

Rijngraafstraat 21

4811 DL, BREDA

€ 585.000 k.k.

Oppervlakte
144 m2 woonoppervlakte
m2 perceeloppervlakte
520 m3 inhoud

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)

Brochure

Reageren

Reageren kan telefonisch of maak gebruik van ons contactformulier.

Ken je iemand met interesse?
Deel deze woning via:

Over deze woning

Rustig wonen in het centrum van Breda kan in dit fijne appartement op de begane grond met 3 slaapkamers, groot terras (40 m2) en privé parkeerplaats. Het ruime appartement is gelegen in het appartementencomplex "Het Turfschip" met aan de voorzijde een vrij uitzicht over een brede groenstrook tussen de Rijngraafstraat en de Kloosterlaan. De gezellige terrassen van de cafés en restaurants aan de Boschstraat, op de Grote Markt, de Havermarkt, het Kasteelplein en aan de Haven liggen werkelijk om de hoek. Drie city supermarkten, de warme bakker, stadspark Valkenberg, station Breda, het Chassé theater & Cinema Breda en de Pathé bioscoop zijn op zeer korte loopafstand te bereiken. Binnen enkele autominuten zijn de noordelijke- en zuidelijke rondweg te bereiken met toegang tot de snelwegen A16 (Rotterdam/Antwerpen), A27 (Utrecht/Amsterdam), A58 (Tilburg/Eindhoven) en A59 (Zierikzee/'s-Hertogenbosch). Kortom, een heerlijk appartement op een super locatie!

INDELING

Begane grond
Overdekte entree met brievenbussen en intercom. Ruime hal met toegang tot het appartement, de containerruimte, de lift en het trappenhuis naar de parkeerkelder en privé berging en de gezamenlijke binnenplaats.

Appartement
Entree/hal op de begane grond met meterkast, inpandige berging en toegang tot de drie slaapkamers, badkamer, apart toilet en de woonkamer.
De woonkamer (circa 5.50 x 6.60 m) met loggia aan de voorzijde van het appartement biedt een fraai vrij uitzicht over de groenstrook tussen de Kloosterlaan en Rijngraafstraat.
De open keuken (circa 5.15 x 3.40 m) is gelegen aan de achterzijde en voorzien van een keuken met spoeleiland, granieten aanrechtblad, inductiekookplaat, afzuigkap, carousselkast, vaatwasser, koelkast, combi oven/magnetron, een apothekerskast, overige kasten en laden. Via openslaande deuren is het royale terras te bereiken.
Tussen de woonkamer en keuken bevindt zich een praktische berging met aansluiting voor wasapparatuur en de opstelplaats van de warmtepompboiler (2023) voor het warme water.
Slaapkamer I (circa 5.15 x 3.05 m) is gelegen aan de achterzijde van het appartement en biedt uitzicht op het terras.
Slaapkamer II (circa 4.20 x 2.70 m) is eveneens gelegen aan de achterzijde van het appartement met uitzicht op het terras.
Slaapkamer III (circa 6.90 x 3.55 m) met grote inloopkast is gelegen aan de voorzijde van het appartement.
De badkamer (circa 2.50 x 3.10 m) is voorzien van een dubbele wastafel, ligbad met thermostaatkraan, design radiator, een zwevend toilet en douchecabine met thermostaatkraan.
Aparte toiletruimte voorzien van een zwevend closet en fonteintje.

Terras
Het royale terras (circa 4.05 x 10.00 m) is gelegen op het oosten en bereikbaar via de openslaande deuren in de keuken. Het is hier niet alleen overdag maar ook 's avond heerlijk toeven.

Berging
De berging (circa 3.10 x 2.10 m) is gelegen in de parkeerkelder en bereikbaar via de lift en de ingang van de parkeerkelder.

Parkeerplaats
De privé parkeerplaats (circa 5.00 x 2.25 m) is eveneens gelegen in de parkeerkelder onder het complex en bereikbaar via de lift en de elektrisch bedienbare ingang aan de Rijngraafstraat. In de binnenstad en directe omgeving van het appartment is er ruim voldoende parkeergelegenheid o.a. op het Chasséveld, Beyerd/Vlaszak, parkeergarage "Het Turfschip" en parkeergarage "Chasséparking". Voor een tweede auto kan een parkeervergunning worden aangevraagd bij de Gemeente Breda. Uw bezoek kan tegen een speciaal tarief volgens de bezoekersregeling van de Gemeente Breda parkeren in de directe omgeving.

Bijzonderheden
- het appartement is voorzien van strakke wandafwerking, een tegelvloer, draai/kiep ramen met dubbel glas en screens (met uitzondering van de loggia);
- door de hoge plafonds (circa 2.80 m) geeft het appartement een heel ruimtelijk gevoel;
- het appartement heeft een privé berging en privé parkeerplaats;
- het complex is gebouwd met duurzame materialen en is zeer goed geïsoleerd. Het appartement heeft energielabel B;
- door het kopen van dit appartement wordt u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaars. De maandelijkse bijdrage aan de VvE bedraagt € 284,00 excl. voorschot stookkosten. In de servicekosten zijn onder andere opgenomen de opstalverzekering, verlichting en schoonmaakkosten van de algemene ruimten en reservering groot en klein onderhoud.

Algemeen
- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een meetrapport. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het meetrapport in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Ben je geinteresseerd in dit huis?

Reageren kan telefonisch of maak gebruik van ons contactformulier.