Verkocht
C

Sint Jacobsstraat 18

4855 AL, GALDER

€ 689.000 k.k.

Oppervlakte
146 m2 woonoppervlakte
1052 m2 perceeloppervlakte
588 m3 inhoud

Aantal kamers
6 kamers (4 slaapkamers)

Brochure

Reageren

Reageren kan telefonisch of maak gebruik van ons contactformulier.

Ken je iemand met interesse?
Deel deze woning via:

Over deze woning

VRIJSTAANDE GOED ONDERHOUDEN WONING MET GARAGE, SLAAPKAMER EN BADKAMER OP DE BEGANE GROND, HEERLIJKE TUIN EN BOSPERCEEL
Naast de slaapkamer, badkamer, apart toilet, woonkamer, royale keuken en bijkeuken op de begane grond heeft deze woning ook nog 3 slaapkamers en een (bad)kamer met toilet, wastafel en voorbereidingen voor een douche en ligbad op de eerste verdieping en een grote bergzolder.

Het dorp Galder is landelijk gelegen, iets ten zuiden van Breda en dichtbij de Belgische grens en het dorpje Meerseldreef. De woning is midden in het dorp gelegen op een perceel van maar liefst 1.052 m2 en op loopafstand van dorpshuis De Leeuwerik, dé ontmoetingsplek voor Galder en Strijbeek. Het dorpshuis is een multifunctionele accommodatie, die voor meerdere doeleinden wordt gebruikt. Zo zijn er de basisschool, kinderopvang en sporthal gevestigd en wordt er door diverse verenigingen in en om het complex gesport. Galder heeft een rijk verenigingsleven, waaronder een tennis- en voetbalvereniging en er worden jaarlijks veel activiteiten georganiseerd. Ten oosten van Galder ligt het Markdal met een prachtige fietsroute richting het Mastbos en de gezellige Ginnekenmarkt (Breda-Zuid). De Galderse Meren zijn ook op fietsafstand gelegen. Breda ligt op circa 7 km afstand en de supermarkt en overige winkels voor de dagelijkse boodschappen in de dorpskern van Ulvenhout op circa 5 km. Ook de snelwegen A16, A27, A58 en A59 zijn binnen enkele autominuten bereikbaar. Buslijn 6 stopt in de straat en brengt je rechtstreeks naar station Breda. Kortom, een vrijstaande woning op een uniek perceel voor wie rust en ruimte in een groene omgeving zoekt ten zuiden van de bruisende stad Breda.

Indeling

Begane grond
Entree, ruime hal voorzien van een plavuizen vloer, meterkast (8 groepen, 2 aardlekschakelaars), garderobenis, een hard houten trap naar de eerste verdieping en toegang tot de woonkamer, slaapkamer, badkamer en apart toilet.
De woonkamer (circa 3.80/4.20 x 8.00 m) is voorzien van een parketvloer en Barbas gashaard.
De keuken (circa 3.60 x 3.00 m) in hoekopstelling is voorzien van een kunststof aanrechtblad, vaatwasser, rvs spoelbak met mengkraan, carrouselkast, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en diverse boven- en onderkasten.
Vanuit de keuken is de bijkeuken (circa 3.60 x 2.00 m) bereikbaar. Deze is half betegeld en voorzien van een aansluiting voor een wasmachine en droger en biedt toegang tot de achtertuin en garage.
De toiletruimte is geheel betegeld en voorzien van een duoblok, fonteintje en mechanische ventilatie.
De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een ligbad met mengkraan, vaste wastafel, douche met thermostaatkraan en mechanische ventilatie.
Slaapkamer I (circa 4.30 x 3.20 m) is gelegen aan de voorzijde van de woning op de begane grond.

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot 3 slaapkamers, een (bad)kamer en vlizotrap naar de bergzolder.
Slaapkamer II (circa 4.00 x 3.20 m) is gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van een raam in de zijgevel.
Slaapkamer III (circa 4.25 x 4.30/3.50 m) is eveneens gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van een dakkapel, een raam in de zijgevel en bergruimte links en rechts van de dakkapel.
Slaapkamer III (circa 3.83 x 3.65 m) is gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien een raam in de zijgevel.
Berging (circa 1.40 x 2.25 m) met opstelplaats voor de cv-ketel (Nefit Topline Aquapower 2011).
(Bad)kamer (circa 2.90 x 2.90 m) gelegen aan de achterzijde van de woning met een raam in de zijgevel. Deze (bad)kamer is voorzien van een wastafel, toilet en voorbereidingen voor een ligbad en douche.

Zolder
De grote bergzolder is via een vlizotrap op de overloop van de eerste verdieping bereikbaar. De zolder is opgedeeld in twee ruimten met een vloermaat van circa 4.40 x 4.60 m en 3.80 x 4.60 m.

Tuin en bosperceel
De voor- en zijtuin zijn onderhoudsvriendelijk aangelegd. De royale achtertuin is bereikbaar via de garage en de bijkeuken en biedt zeer veel privacy, rust en ruimte, ook aan vogels en eekhoorntjes. De achtertuin is voorzien van een ruim terras, gras en borders met vaste beplanting. Vanuit de achtertuin loop je zo het bosperceel in, hoe bijzonder is dat en vanaf het terras zie je de eekhoorntjes van de ene naar de andere boom springen. Het bosperceel is geheel omheind en biedt voldoende ruimte voor o.a. een boomhut.

Garage
De oprit naast de woning biedt plaats aan twee auto’s. De stenen aanpandige garage (circa 2.90/3.45 x 7.50 m) heeft een roldeur vanuit de oprit, een deur naar de achtertuin en een deur naar de bijkeuken. De garage is voorzien van elektra en een uitstortgootsteen.

Parkeren
Zowel in de garage, op de oprit als in de straat is er voldoende parkeergelegenheid.

Bijzonderheden
- de woning heeft energielabel C en is voorzien van houten kozijnen met dubbelglas;
- de woning is degelijk gebouwd en kan geheel naar eigen smaak gemoderniseerd worden tot een droomhuis voor elk gezin, dat van het buitenleven houdt;
- door een slaapkamer en badkamer op de begane grond is de woning levensloopbestendig;
- de woning is gelegen op een perceel van 428 m2, het onderhoudsvrije bosperceel is bij de achtertuin getrokken en ruim 624 m2, totaal 1.052 m2;
- een niet-bewoners clausule wordt opgenomen in de koopovereenkomst;
- de woning is zeer gunstig gelegen in het dorp met o.a. de basisschool en sportverenigingen op korte loopafstand. Kortom, een vrijstaande woning op een uniek perceel voor wie rust en ruimte in een groene omgeving zoekt ten zuiden van de bruisende stad Breda.

Algemeen
- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een meetrapport. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het ‘Zibber meetrapport’ in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Ben je geinteresseerd in dit huis?

Reageren kan telefonisch of maak gebruik van ons contactformulier.