ZY Makelaars
Volg ons

"1 van de beste dingen dit jaar gedaan, ZY Makelaars ingeschakeld voor de verhuur van mijn woning. Top service!"

Stars

"Net dat kleine beetje extra, hierdoor mijn huis binnen 48 uur verhuurd"

Funda, VBO, Pararius, Huurchecknederland
ZY Makelaars

Sint Jacobsstraat 42, 4855 AL, GALDER

VRIJSTAANDE WONING VOOR WIE RUST EN RUIMTE IN EEN GROENE OMGEVING ZOEKT TEN ZUIDEN VAN DE BRUISENDE STAD BREDA.
Deze vrijstaande woning met garage heeft een lichte L-vormige woonkamer, aangebouwde woonkeuken, 3 slaapkamers, badkamer, vliering en oprit voor meerdere auto's. De grote zonnige achtertuin biedt heel veel privacy, is gelegen op het zuidwesten en voorzien van o.a. bomen, volwassen beplanting, gras, diverse terrassen en een praktische overkapping voor houtopslag en de kliko's achter de garage. Deze vrijstaande woning, gebouwd in 1965, kan geheel naar eigen smaak gemoderniseerd worden.

Het dorp Galder is landelijk gelegen dichtbij de Belgische grens met het dorpje Meerseldreef op enkele minuten fietsen. De woning ligt in de voormalige dorpskern, op loopafstand van de mini weekmarkt waar je elke woensdagmiddag terecht kunt voor verse groente, fruit, vlees en vis. Sinds enkele jaren is de basisschool gevestigd in Dorpshuis De Leeuwerik. In de nieuwe dorpskern naast het dorpshuis staat sportzaal Daesdonck, waar enkele sportverenigingen hun sport beoefenen. Galder heeft een rijk verenigingsleven, waaronder tennis- en voetbalvereniging. Ten oosten van Galder ligt het Markdal met een prachtige fietsroute richting de gezellige Ginnekenmarkt (Breda-Zuid). Ook op fietsafstand zijn de Galderse Meren en het Mastbos gelegen. De bruisende stad Breda ligt op circa 7 km afstand en de supermarkt en overige winkels in Ulvenhout op circa 5 km. Ook de snelwegen A16, A27, A58 en A59 zijn binnen enkele autominuten bereikbaar. Kortom een ideale leefomgeving voor mensen die houden van rust en ruimte met de voorzieningen van de stad binnen handbereik.

Indeling

Begane grond
Entree/hal met meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping, trapkast, toilet en toegang tot de woonkamer.
De L-vormige woonkamer (circa 6.25 x 6.25/3.85 m) is voorzien van een schouw met houtkachel en heeft door het grote raam in de zijggevel veel lichtinval. De woonkamer staat in open verbinding met de over de volle breedte aangebouwde woonkeuken. De woonkeuken heeft 4 vaste kasten, een complete keuken in hoekopstelling en loopdeur naar de achtertuin. De keuken (circa 2.85 x 6.25 m) is voorzien van een hardstenen aanrechtblad met rvs spoelbak en mengkraan, inbouwkoelkast, vaatwasser, oven, 4-pits gaskookplaat en diverse laden, onder- en bovenkasten.

Eerste verdieping
Trapopgang met raam in de zijgevel, ruime overloop met vaste kast en toegang tot de 3 slaapkamers, de badkamer en via een vlizotrap naar de bergzolder/vliering.
De compacte badkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van een vaste wastafel en douche.
Slaapkamer I (circa 2.90 x 3.85 m) is eveneens gelegen aan de voorzijde van de woning.
Slaapkamer II (circa 3.25 x 3.85 is voorzien van een vaste kast en gelegen aan de achterzijde van de woning. Vanuit deze kamer is er zicht op de prachtig diepe achtertuin.
Slaapkamer III (circa 2.15 x 2.30 m) is eveneens gelegen aan de achterzijde van de woning.

Vliering
Vanaf de overloop is de vliering via een vlizotrap te bereiken. De vliering is verdeeld in een overloop (vloermaat circa 5.30 x .35 m) met opstelplaats voor de cv-ketel en boiler en een bergzolder (vloermaat circa 5.30 x 3.85 m) voorzien van een dakvenster. De nokhoogte van de vliering is 1.685 m.

Tuin
De zonnige prachtig diepe achtertuin biedt veel privacy, is gelegen op het zuidwesten en voorzien van bomen, borders met vaste beplanting, gras en diverse terrassen. De tuin is te bereiken via de woonkeuken, de poort aan het eind van de oprit en de garage.
Achter de garage is een overkapping voor o.a. houtopslag, tuingereedschap en de kliko's.

Garage
De garage (circa 6.45 x 3.75 m) is voorzien van een kanteldeur, loopdeur naar de tuin, een ruime vliering, uitstortgootsteen en aansluiting voor wasapparatuur.

Parkeren
De oprit naast de woning biedt plaats aan meerdere auto's. Tevens is er in de straat en directe omgeving voldoende parkeergelegenheid.

Bijzonderheden
- de woning is gelegen op een prachtig perceel van ruim 600 m2;
- de zonnige achtertuin biedt optimale privacy;
- de woning is voorzien van diverse vloer-, wand- en plafondafwerking;
- de kozijnen van de woonkamer en keuken zijn voorzien van dubbel glas, van de slaapkamers en badkamer zijn ze voorzien van enkel glas;
- de woning kan geheel naar eigen smaak gemoderniseerd worden.

Algemeen
- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een ‘Zibber meetrapport’. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het ‘Zibber meetrapport’ in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Verkocht

Kenmerken

Oppervlakte
98 m2 woonoppervlakte
603 m2 perceeloppervlakte
367 m3 inhoud

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)

Bouwjaar
1965