Verkocht
B

Slotlaan 6

4873 AG, ETTEN-LEUR

€ 0 k.k.

Oppervlakte
120 m2 woonoppervlakte
166 m2 perceeloppervlakte
406 m3 inhoud

Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)

Brochure

Reageren

Reageren kan telefonisch of maak gebruik van ons contactformulier.

Ken je iemand met interesse?
Deel deze woning via:

Over deze woning

RUIME TUSSENWONING MET VRIJSTAANDE BERGING EN TUIN OP HET ZUIDEN MIDDEN IN HET CENTRUM VAN ETTEN-LEUR. EEN IDEALE WONING VOOR STARTERS.
Deze woning is gelegen in een rustige straat op een fijne en kindvriendelijke locatie, heeft een lichte woonkamer, keuken, 3 slaapkamers en een ruime badkamer op de eerste verdieping en een 4e slaapkamer op de tweede verdieping. Alle voorzieningen zoals o.a. winkels, scholen, kinderopvang, bioscoop, theater de Nieuwe Nobelaer, horecagelegenheden, gezellige terrassen en een overdekt zwembad liggen op loopafstand. De toegangswegen richting Breda, Roosendaal en Antwerpen zijn snel te bereiken. Kortom, een heerlijk huis voor jong & oud op een rustige en centrale locatie!

INDELING

Begane grond
Entree/voorportaal met meterkast (5 groepen, 1 aardlekschakelaar) biedt toegang tot de hal, het toilet, de woonkamer, keuken, trapkast en trapopgang naar eerste verdieping.
De toiletruimte is half betegeld en voorzien van een duoblok en fonteintje.
De lichte doorzonwoonkamer (circa 3.75 x 7.85 m) is voorzien van een schouw met openhaard en een elektrisch bedienbare screen aan de achterzijde. De keuken (circa 2.30 x 3.20 m) heeft een keukenblok in rechte opstelling en is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, rvs spoelbak, diverse laden, boven- en onderkasten. Middels een loopdeur is er toegang tot de zonnige achtertuin.

Eerste verdieping
De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers, badkamer en vaste trap naar tweede verdieping.
Slaapkamer I (circa 2.30 x 3.20 m) is gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een screen.
Slaapkamer II (circa 3.75 x 3.85 m) is eveneens gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een vaste kast en een screen.
Slaapkamer III (circa 3.75 x 3.25 m) is gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van een vaste kast en wastafel.
Ruime badkamer (circa 2.30 x 2.55 m) is gelegen aan de voorzijde van de woning, half betegeld en voorzien van een vaste wastafel, doucheruimte en aansluiting voor de wasapparatuur.

Tweede verdieping
Via een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken.
Voorzolder met opstelplaats cv-ketel (AWB 2015) en toegang tot afgesloten berging.
Zolderkamer (vloermaat circa 3.75 x 5.95 m) met dakraam en bergruimte achter de schotten aan voor- en achterzijde.

Tuinen
De voortuin is voorzien van bestrating en plantenborders.
De zonnige achtertuin (circa 6.30 x 10 m) is gelegen op het zuiden en voorzien van sierbestrating, borders met vaste beplanting, buitenkraan en een kleine overkapping voor de kliko’s en de mogelijkheid voor opslag van haardhout. De vrijstaande berging (circa 6.30 x 2.30 m) is voorzien van elektra en een achterom.

Bijzonderheden
- ruime tussenwoning met 4 slaapkamers;
- in het centrum gelegen met alle voorzieningen op loopafstand;
- kunststof kozijnen met dubbele beglazing (m.u.v. 2 dakramen op de tweede verdieping);
- de gehele woning is voorzien van diverse vloer-, plafond- en wandafwerking;
- rapport bouwkundige keuring aanwezig.

Algemeen
- De ouderdomsclausule is van toepassing, aangezien het registergoed ruim 50 jaar oud is.
- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een meetrapport. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het meetrapport in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.
- er wordt een niet-bewoners clausule opgenomen in de koopovereenkomst.

Ben je geinteresseerd in dit huis?

Reageren kan telefonisch of maak gebruik van ons contactformulier.