ZY Makelaars
Volg ons

“ZY is hét persoonlijke makelaarskantoor van Breda en omgeving. Het aangewezen kantoor voor de aankoop van je woning”

Stars

“Professioneel én betrokken”

Funda, VBO, Pararius, Huurchecknederland
ZY Makelaars

Steedreef 9, 4851 VE, ULVENHOUT

LICHTE, MODERNE, UITGEBOUWDE 2-ONDER-1-KAP WONING OP EEN RUSTIGE EN KINDVRIENDELIJKE LOCATIE IN ULVENHOUT.
Deze 2-onder-1-kap woning, gelegen op een perceel van 293 m2, is over de volledige breedte uitgebouwd, heeft een sfeervolle woonkamer, eetkamer, semi-open keuken, royale bijkeuken, 4 slaapkamers, moderne badkamer, privacy biedende achtertuin met garage, berging en sfeervolle veranda. Lopend of fietsend naar de basisscholen, de gezellige dorpskern van Ulvenhout met exclusieve winkels, restaurants, supermarkten, sportfaciliteiten, het Ulvenhoutse bos en het Markdal. Ook de gezellige Ginnekenmarkt, het bruisende centrum van Breda, de internationale school en de uitvalswegen A16 (Rotterdam/Antwerpen), A27 (Utrecht) en A58 (Tilburg/Eindhoven) liggen in de nabijheid. Kortom een heerlijk huis voor jong & oud op een rustige locatie in het geliefde Ulvenhout (Breda Zuid).

Indeling

Begane grond

Entree/hal (circa 2.30 x 3.30 m) met meterkast, toiletruimte, kelder, trapopgang naar eerste verdieping en toegang tot de sfeervolle, royale woonkamer met eetkamer en semi-open keuken. De geheel betegelde toiletruimte is voorzien van een zwevend toilet en fonteintje. De lichte, sfeervolle woonkamer (circa 3.90 x 6.50 m) en eetkamer (circa 4.10 x 4.30 m) zijn voorzien van een laminaatvloer en een elektrische haard. Via openslaande deuren aan de achterzijde is er toegang tot de zonnige achtertuin. De semi-open keuken (circa 2.80 x 3.00 m) in hoekopstelling is voorzien van een koelkast (Whirlpool), Boretti 5-pits fornuis, inclusief wokbrander en vispit, afzuigkap (Boretti), combi oven/magnetron (Whirlpool), vaatwasser (Whirlpool), carrouselkast, pannen- en bestekladen en een aparte servieskast. Vanuit de keuken is er toegang tot de ruime bijkeuken (circa 1.90 x 4.30 m) voorzien van voldoende kastruimte, laden, werkblad, aansluitpunten voor de wasapparatuur en een loopdeur naar de oprit, garage en achtertuin.

Eerste verdieping

Vanaf de overloop zijn de drie slaapkamers, badkamer en tweede verdieping bereikbaar.
Slaapkamer I (circa 3.40 x 4.10 m) is gelegen aan de achterzijde van de woning en beschikt over een vaste kast en een elektrisch bedienbaar rolluik;
Slaapkamer II (circa 2.80 x 3.00 m) is eveneens gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik;
Slaapkamer III (circa 3.90 x 2.30 m) is gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van een elektrisch bedienbare screen;
De moderne badkamer (circa 3.10 x 1.20 m) is voorzien van een inloopdouche, zwevend toilet, dubbele wastafel met meubel en spiegelkast, handdoekradiator en inbouwspots.

Tweede verdieping

De overloop met opstelplaats voor de cv-ketel (Radson Maxicom 1998) biedt toegang tot een slaapkamer en bergkast.
Slaapkamer IV (circa 2.90 x 4.00 m) heeft een dakkapel aan de achterzijde, voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik en bergruimte achter de schotten.

Tuinen

De voortuin is gelegen op het noordwesten en voorzien van bomen, struiken en borders met vaste beplanting.
De privacy biedende achtertuin is gelegen op het zuidoosten en voorzien van ruime terrassen, looppaden, borders met vaste beplanting, een sfeervolle veranda (circa 2.80 x 5.70 m) en een stenen berging (circa 2.80 x 3.00 m), voorzien van elektra. De aangebouwde garage (circa 2.80 x 6.20 m) is voorzien van een elektrisch bedienbare roldeur en elektra.

Bijzonderheden

- Woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing (m.u.v. voordeur, toilet, kelder);
- Woning is in 2011 over de volledige breedte uitgebouwd;
- Keuken is vernieuwd in 2011;
- Toilet is vernieuwd in 2019;
- Woonkamer, eetkamer, keuken en hal zijn voorzien van een laminaatvloer;
- De voorzijde van de woonkamer is voorzien van een elektrisch bedienbare screen;
- De achterzijde van de eetkamer is voorzien van een elektrisch bedienbaar zonnescherm;
- Slaapkamers op de eerste verdieping zijn voorzien van een laminaatvloer;
- Badkamer is vernieuwd in 2014;
- Dakkapel is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing (2009);
- Dak zolder geïsoleerd en schoorstenen gevoegd (2010);
- Privacy biedende achtertuin met sfeervolle veranda (2017);
- Dak garage geïsoleerd in 2014;
- Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein;
- Gelegen nabij de beide basisscholen op een kindvriendelijke en rustige locatie.

Algemeen

- De ouderdomsclausule is van toepassing, aangezien het registergoed 53 jaar oud is.
- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een ‘Topr meetrapport’. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het ‘Topr meetrapport’ in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Verkocht

Kenmerken

Oppervlakte
131 m2 woonoppervlakte
293 m2 perceeloppervlakte
594 m3 inhoud

Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)

Bouwjaar
1967