ZY Makelaars
Volg ons

"1 van de beste dingen dit jaar gedaan, ZY Makelaars ingeschakeld voor de verhuur van mijn woning. Top service!"

Stars

"Net dat kleine beetje extra, hierdoor mijn huis binnen 48 uur verhuurd"

Funda, VBO, Pararius, Huurchecknederland
ZY Makelaars

Teteringsedijk 252, 4817 MC, BREDA

MOMENTEEL IS HET NIET MEER MOGELIJK OM EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN.
Ben je op zoek naar een appartement in Breda? Geef dan vrijblijvend je woonwensen aan ons door, zodat wij je kunnen benaderen zodra wij weer een appartement in de verkoop krijgen.
Fijn 2-kamer appartement met zonnig balkon op het zuiden gelegen op de eerste verdieping van een kleinschalig appartementencomplex met voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein aan de rand van de wijk Brabantpark. Momenteel vinden er nog werkzaamheden plaats in het kader van een verduurzamingsproject, maar het einde is in zicht.
Het appartement is gelegen op korte afstand van het openbaar vervoer, 2 winkelcentra (Brabantplein en Bisschopshoeve), diverse sportverenigingen, station Breda en het bruisende centrum. Voor een bezoek aan de sportschool hoef je alleen maar de straat over te steken. De gezellige cafés, vele restaurants op de Grote Markt, Havermarkt en aan de Haven, maar ook het Chassé theater, de bioscoop, filmhuis, poppodium Mezz en Breepark zijn op fietsafstand gelegen.
Niet alleen de ligging maar ook de bereikbaarheid is bijzonder goed. Via de Noordelijke rondweg ben je binnen enkele minuten op de A27 (Utrecht), de A58 (Tilburg/Eindhoven) en A16 (Rotterdam/Antwerpen).

Indeling
Vanuit de centrale entree met bellentableau, intercom en de brievenbussen zijn de lift, het trappenhuis, de privé bergingen en de gemeenschappelijke fietsenstalling te bereiken.

Appartement
Via de galerij aan de voorzijde van het appartementencomplex is de entree van het appartement op de eerste verdieping bereikbaar.
De entree/hal met meterkast en garderobe voorzien van een laminaatvloer biedt toegang tot de woonkamer met open keuken, de slaapkamer en badkamer.
Het appartement beschikt over een lichte woonkamer met open keuken voorzien van een laminaatvloer. De keuken is voorzien van diverse apparatuur, waaronder een vaatwasser, elektrisch fornuis, Bosch koel-/vriescombinatie, voldoende kastruimten met elektrisch doorstroom apparaat en een aansluiting voor de wasmachine.
Vanuit de woonkamer is er toegang tot het zonnige balkon op het zuiden.
De slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van het appartement en eveneens voorzien van een laminaatvloer.
De badkamer is praktisch ingericht en voorzien van een zwevend toilet, ligbad met douchescherm en een moderne wastafel.

Balkon
Vanuit de woonkamer is het zonnige balkon bereikbaar. Het balkon is rustig en op het zuiden aan de achterzijde van het complex gelegen. Na een drukke werkdag kan je hier in de zomer nog genieten van de avondzon.

Berging
Het appartement beschikt over een ruime privé berging (circa 3.35 x 2.00 m) op de begane grond en een gemeenschappelijke fietsenstalling bereikbaar vanaf het parkeerterrein en via de centrale hal.

Parkeren
Aan de achterzijde van het complex is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Tevens is er voldoende gratis parkeergelegenheid in de straat.

Verduurzamingsproject 2022
- vervanging van alle kozijnen en toegangsdeuren door kunststof kozijnen met triple glas;
- vervanging van de panelen in de kozijnen door hoogwaardige isoleren panelen;
- isolatie van alle gevels (m.u.v. de buitengevel van het trappenhuis);
- vervanging dakbedekking, isoleren dak en voorzien van zonnepanelen t.b.v. het elektra verbruik van de gemeenschappelijke ruimten;
- isolatie plafonds bergingen;
- onder het hele verduurzamings- en renovatieproject vallen ook nieuwe centrale CV-ketels, schilderwerk en plaatsing van nieuwe radiatoren en vraaggestuurde ventilatie in alle slaapkamers.

Bijzonderheden
- het huidige energielabel D is nog van vóór het verduurzamen van het complex. Na afronding van de werkzaamheden hebben de appartementen naar verwachting label A;
- door het kopen van dit appartement wordt u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaars. De maandelijkse bijdrage aan de VvE bedraagt € 336,70. In de servicekosten zijn o.a. opgenomen: de opstal- en glasverzekering, schoonmaakkosten voor de algemene ruimten, liftonderhoud, rente en afbetaling energiebetalingslening, reservering voor groot en klein onderhoud en de administratiekosten van de vereniging. De bijdrage aan de VvE is exclusief voorschot stookkosten;
- het elektrische doorstroomapparaat voor warm water wordt gehuurd voor circa € 18,50 per maand;
- er wordt een niet-bewonersclausule opgenomen in de koopovereenkomst.

Algemeen
- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een meetrapport. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het meetrapport in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.,

Verkocht onder voorbehoud

Kenmerken

Oppervlakte
47 m2 woonoppervlakte
m2 perceeloppervlakte
154 m3 inhoud

Aantal kamers
2 kamers (1 slaapkamer)

Bouwjaar
1975

Brochure

download brochure