Verkocht
C

Teteringsedijk 252C

4817 MC, BREDA

€ 0 k.k.

Oppervlakte
46 m2 woonoppervlakte
m2 perceeloppervlakte
149 m3 inhoud

Aantal kamers
2 kamers (1 slaapkamer)

Brochure

Reageren

Reageren kan telefonisch of maak gebruik van ons contactformulier.

Ken je iemand met interesse?
Deel deze woning via:

Over deze woning

Tof energiezuinig 2-kamer appartement met zonnig balkon op het zuiden gelegen op de vierde verdieping van een kleinschalig appartementencomplex met voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein aan de rand van de wijk Brabantpark.
Het gehele complex is in 2022 geheel verduurzaamd, waaronder nieuwe kunststof kozijnen met HR++ triple glas, muur- en dakisolatie.
Het appartement is gelegen op korte afstand van het openbaar vervoer, 2 winkelcentra (Brabantplein en Bisschopshoeve), diverse sportverenigingen, station Breda en het bruisende centrum. Voor een bezoek aan de sportschool hoef je alleen maar de straat over te steken. De gezellige cafés, vele restaurants op de Grote Markt, Havermarkt en aan de Haven, maar ook het Chassé theater, de bioscopen en poppodium Mezz zijn op fietsafstand gelegen. Niet alleen de ligging maar ook de bereikbaarheid is bijzonder goed. Via de Noordelijke rondweg ben je binnen enkele minuten op de A27 (Utrecht), de A58 (Tilburg/Eindhoven) en A16 (Rotterdam/Antwerpen). Kortom, een top appartement voor een starter!

Indeling

Begane grond
Vanuit de centrale entree met bellentableau, intercom en de brievenbussen zijn de lift, het trappenhuis, de privé bergingen en de gemeenschappelijke fietsenstalling te bereiken.

Appartement
Via de galerij aan de voorzijde van het appartementencomplex is de entree van het appartement op de vierde verdieping bereikbaar.
De entree/hal met meterkast (7 groepen, 2 aardlekschakelaars), intercom en garderobe voorzien van een houten vloer biedt toegang tot de woonkamer met open keuken, de slaapkamer en badkamer.
Het appartement beschikt over een lichte woonkamer (circa 3.55 x 5.55 m) met open keuken voorzien van een houten vloer. De keuken (circa 2.40 x 2.40 m) in rechte opstelling is voorzien van een rvs spoelbak met mengkraan, rvs afzuigkap, keramische kookplaat, oven, koelkast, onder- en bovenkasten. De praktische vaste kast in de keuken biedt o.a. plaats aan de elektrische boiler (huur).
Vanuit de woonkamer is er toegang tot het zonnige balkon op het zuiden.
De slaapkamer (circa 4.60 x 2.70/3.10 m) is gelegen aan de voorzijde van het appartement en voorzien van een laminaatvloer, een elektrische unit voor ventileren en verwarmen (2022) en aansluiting voor wasmachine en droger.
De moderne badkamer is praktisch ingericht en voorzien van een inloopdouche met glazenwand en thermostaatkraan, wastafelmeubel met twee laden en een mengkraan, een zwevend toilet en elektrische energiezuinige badkamerradiator (2022).

Balkon
Vanuit de woonkamer is het zonnige balkon (circa 1.50 x 3.30 m) bereikbaar. Het balkon is rustig en op het zuiden aan de achterzijde van het complex gelegen. Van 's ochtends vroeg met een kop koffie tot 's avonds laat met een biertje, glas wijn of fris kan je hier genieten van de zon.

Berging
Het appartement beschikt over een ruime privé berging (circa 3.20 x 1.80 m) op de begane grond en een gemeenschappelijke fietsenstalling bereikbaar vanaf het parkeerterrein en via de centrale hal.

Parkeren
Aan de achterzijde van het complex is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Tevens is er voldoende gratis parkeergelegenheid in de straat.

Verduurzamingsproject 2022:
- vervanging van alle kozijnen en toegangsdeuren door kunststof kozijnen met triple glas;
- vervanging van de panelen in de kozijnen door hoogwaardige isoleren panelen;
- isolatie van alle gevels (m.u.v. de buitengevel van het trappenhuis);
- vervanging dakbedekking, isoleren dak en voorzien van zonnepanelen t.b.v. het elektra verbruik van de gemeenschappelijke ruimten;
- isolatie plafonds bergingen;
- onder het hele verduurzamings- en renovatieproject vallen ook nieuwe centrale CV-ketels en plaatsing van vraaggestuurde ventilatie in alle appartementen.

Bijzonderheden
- het huidige energielabel C is van vóór het verduurzamen van het complex;
- door het kopen van dit appartement wordt u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaars. De maandelijkse bijdrage aan de VvE bedraagt € 336,70. In de servicekosten zijn o.a. opgenomen: de opstalverzekering, schoonmaakkosten voor de algemene ruimten, liftonderhoud, rente en afbetaling energiebespaarlening, reservering voor groot en klein onderhoud en de administratiekosten van de vereniging. De bijdrage aan de VvE is exclusief voorschot stookkosten € 45,00;
- de elektrische boiler voor warm water wordt gehuurd voor € 10,25 per maand.

Algemeen
- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een meetrapport. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het meetrapport in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Ben je geinteresseerd in dit huis?

Reageren kan telefonisch of maak gebruik van ons contactformulier.