ZY Makelaars
Volg ons

"Al jarenlang erg tevreden met de bemiddeling door Irma. Wat ze belooft, doet ze"

Stars

"Snelle service, goede huurders gevonden, super tevreden"

Funda, VBO, Pararius, Huurchecknederland
ZY Makelaars

Turfhoofd 37, 4731 LZ, OUDENBOSCH

MODERNE, VOLLEDIG GEISOLEERDE WONING MET INPANDIGE GARAGE EN BERGING, EEN ACHTERTUIN OP HET ZUIDWESTEN ÉN PRACHTIG UITZICHT OP DE JACHTHAVEN.
In het centrum van Oudenbosch gelegen, ruime tussenwoning met 3 slaapkamers, open keuken, badkamer, grote open zolder, inpandige berging en garage in de ondergrondse parkeerkelder en een sfeervolle achtertuin. De woning heeft een prachtig uitzicht op de Jachthaven van Oudenbosch. Kortom een ideale woning voor starters op loopafstand van het centrum met al haar voorzieningen!

Oudenbosch heeft uitstekende voorzieningen en faciliteiten, waaronder winkels, Station Oudenbosch met het oude stationsgebouw, diverse scholen, verenigingen en de imponerende Basiliek. Oudenbosch is gunstig gelegen ten opzichte van Etten-Leur, Roosendaal, Breda en Rotterdam.

INDELING

Begane grond:

De entree/hal geeft toegang tot de meterkast (5 groepen, 2 aardlekschakelaars), toiletruimte met duoblok en fonteintje, woonkamer en middels een vaste trap tot het souterrain en de eerste verdieping. De tuingerichte woonkamer met open keuken (circa 3.10/5.15 x 9.35 m) biedt via een loopdeur toegang tot de sfeervolle achtertuin. De moderne open keuken in L-opstelling (circa 3.10 x 2.60) is gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van diverse laden en kasten en moderne apparatuur zoals een 6-pitsgasfornuis (inclusief wokbrander) met oven, afzuigkap en vaatwasser, allen van het merk Pelgrim. De gehele begane grondvloer is voorzien van een laminaatvloer.

Eerste verdieping:

De overloop geeft toegang tot drie slaapkamers en de badkamer.
Slaapkamer 1 (circa 5.15 x 4.45/3.30 m) is gelegen aan de achterzijde;
Slaapkamer 2 (circa 2.00 x 2.75 m) is gelegen aan de voorzijde;
Slaapkamer 3 (circa 3.10 x 2.75 m) is eveneens gelegen aan de voorzijde.
De geheel betegelde badkamer (circa 1.95 x 3.15 m) beschikt over een ligbad, douche, duoblok, wastafel en designradiator.
De eerste verdiepingsvloer (m.u.v. de badkamer) is voorzien van een laminaatvloer.

Tweede verdieping:

Via een vaste trap is de zeer ruime zolderverdieping (circa 5.15 x 8.55 m) bereikbaar met opstelplaats voor de cv-ketel (Nefit 2010) en mechanische ventilatie-unit. Hier bevinden zich ook de aansluitingen voor de wasapparatuur. Deze verrassend grote zolder biedt mogelijkheden om op eenvoudige wijze een vierde slaapkamer te realiseren.

Souterrain:
Via een vaste trap vanuit de hal is er toegang tot de inpandige berging (circa 2.00 x 4.80 m). Vanuit de berging is via een loopdeur de garage (circa 5.15/2.90 x 6.70 m) bereikbaar. De parkeerkelder is middels een afsluitbare poort toegankelijk vanaf de openbare weg.

Tuin:
De onderhoudsvriendelijke achtertuin (circa 5.15 x 9.00 m) is gelegen op het zuidwesten en voorzien van ruime terrassen, pergola en een achterom.
Bijzonderheden:

- tussenwoning met zonnige tuin, inpandige berging en garage in het souterrain;
- de servicekosten voor de VvE bedragen € 90,00 per maand;
- de woning is volledig geïsoleerd;
- houten kozijnen met isolerende beglazing (HR++);
- begane grondvloer voorzien van een laminaatvloer;
- laminaat op overloop en slaapkamers eerste verdieping;
- gelegen in het centrum met prachtig uitzicht op de Jachthaven;

Algemeen:

- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een meetrapport. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het meetrapport in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Verkocht

Kenmerken

Oppervlakte
142 m2 woonoppervlakte
m2 perceeloppervlakte
629 m3 inhoud

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)

Bouwjaar
2010