Verkocht
G

Ulvenhoutselaan 90

4834 MH, BREDA

€ 425.000 k.k.

Oppervlakte
89 m2 woonoppervlakte
205 m2 perceeloppervlakte
304 m3 inhoud

Aantal kamers
5 kamers (3 slaapkamers)

Brochure

Reageren

Reageren kan telefonisch of maak gebruik van ons contactformulier.

Ken je iemand met interesse?
Deel deze woning via:

Over deze woning

SFEERVOLLE HALFVRIJSTAANDE WONING MET 3 SLAAPKAMERS EN RUIME TUIN OP HET WESTEN AAN DE RAND VAN DE GELIEFDE WIJK ’T GINNEKEN EN HET DORP ULVENHOUT OP LOOPAFSTAND VAN NATUURGEBIED HET MARKDAL.
Deze karakteristieke woning heeft een woonkamer en-suite, keuken, bijkeuken, 3 slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping en een zonnige tuin op het westen. De woning is gelegen op een gewilde en geliefde locatie in Breda-Zuid. Het schitterende achtergelegen natuurgebied het Markdal (met het fietspad naar België), het Ulvenhoutse bos, het Mastbos, de gezellige Ginnekenmarkt, Oranje Zuid en het bruisende centrum van Breda, bevinden zich op steenworp afstand. Voor de dagelijkse boodschappen zijn de winkels in Ulvenhout of het Valkeniersplein eveneens op korte afstand gelegen. De uitvalswegen naar de A27 richting Utrecht, A16 richting Rotterdam/Antwerpen en A58 richting Tilburg/Eindhoven zijn ook vanaf deze locatie uitstekend bereikbaar.

Indeling

Begane grond

Entree/vestibule (circa 1.95 x 1.25 m) met meterkast en tochtdeur voorzien van glas-in-lood raam.

Hal voorzien van een tegelvloer met trapopgang naar de eerste verdieping, praktische verdiepte trapkast, toilet met duoblok en toegang tot de woonkamer en keuken.

De sfeervolle woonkamer en-suite (totaal circa 3.85 x 8.60 m) met schuifdeuren heeft een erker aan de voorzijde, gaskachels (Dru Opera) met schouw in de voor- en achterkamer en is voorzien van een laminaatvloer.

De keuken (circa 1.95 x 2.65 m) is voorzien van een granitovloer en een keukenblok in L-opstelling, voorzien van een granito aanrechtblad, 4-pits gaskookplaat, rvs afzuigkap, servieskast en diverse boven- en onderkasten en laden.

Vanuit de keuken is de bijkeuken (circa 1.95 x 1.90 m) bereikbaar met opstelplaats voor de geiser (Vaillant) en aansluitingen voor de wasapparatuur. Via een loopdeur is de zonnige achtertuin bereikbaar.

Eerste verdieping

De overloop biedt toegang tot de 3 slaapkamers en badkamer.

Slaapkamer I (vloermaat circa 2.75 x 4.00 m) is gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van een laminaatvloer;

Slaapkamer II (vloermaat circa 2.90 x 4.00 m) is eveneens gelegen aan de voorzijde van de woning met toegang tot het balkon en voorzien van een laminaatvloer;

Slaapkamer III (vloermaat circa 3.20 x 2.45 m) is gelegen aan de achterzijde van de woning met toegang tot een vaste kast en voorzien van een laminaatvloer.

Badkamer (vloermaat circa 2.35 x 2.45 m) is gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een bad met douchewand, wastafelmeubel en zwevend toilet.

Tuin

Via de bijkeuken en achterom is de zonnige achtertuin te bereiken. Deze is gelegen op het westen en in de zomer is het tot in de late avonduren heerlijk toeven.

Berging

De ruime berging (circa 4.60 x 3.05 m) is bereikbaar vanuit de tuin en voorzien elektra.

Bijzonderheden

- de woning is gelegen op een geliefde locatie op loopafstand van natuurgebied het Markdal en nabij alle voorzieningen;
- de woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing;
- de begane grond wordt verwarmd middels gaskachels (Dru Opera);
- een geiser (Vaillant) voorziet de keuken en badkamer van warm water;
- ruime zonnige achtertuin gelegen op het westen;
- voldoende gratis parkeergelegenheid in de straat:
- bushalte is gelegen schuin voor de woning;
- rapport bouwkundige keuring aanwezig.

Algemeen

- De ouderdomsclausule is van toepassing, aangezien het registergoed circa 100 jaar oud is.
- De niet-zelfbewoningsclausule zal in de koopovereenkomst worden opgenomen;
- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een meetrapport. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het meetrapport in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Ben je geinteresseerd in dit huis?

Reageren kan telefonisch of maak gebruik van ons contactformulier.