Verkocht
E

Valkenierslaan 297

4834 CH, BREDA

€ 595.000 k.k.

Oppervlakte
141 m2 woonoppervlakte
316 m2 perceeloppervlakte
594 m3 inhoud

Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)

Brochure

Reageren

Reageren kan telefonisch of maak gebruik van ons contactformulier.

Ken je iemand met interesse?
Deel deze woning via:

Over deze woning

Over de volle breedte uitgebouwde, sfeervolle en goed onderhouden twee-onder-een-kapwoning gelegen op een gewilde locatie in Breda-Zuid.

De woning heeft een royale living met half open keuken, 4 slaapkamers, badkamer en mogelijkheid voor het creëren van een 5e slaapkamer en extra badkamer op de tweede verdieping. De tuin is gelegen op het westen en biedt veel privacy door het ontbreken van achterburen. Aan het einde van de Valkenierslaan is een kleine speeltuin en jeu de boules baan. De woning is gelegen op korte afstand van de pittoreske Ginnekenmarkt, het Mastbos, het Markdal, het bruisende centrum, station Breda, diverse sportverenigingen (o.a. voetbal, hockey, padel en tennis) en lagere-, middelbare- en hoge scholen. Voor de dagelijkse boodschappen zijn het Valkeniersplein, met winkels zoals de Albert Heijn, Etos, Kruidvat, HEMA, een traiteur, groenteboer, slager, bakker, kaasspeciaalzaak, bloemist en kantoorboekhandel én het overdekte winkelcentrum De Burcht met eveneens een ruim winkelaanbod lekker dichtbij. De toegangswegen naar de A16 (Rotterdam/Antwerpen), A27 (Utrecht/Amsterdam), A58 (Tilburg/Eindhoven) en de A59 ('s-Hertogenbosch/Zierikzee) zijn binnen enkele autominuten bereikbaar. Kortom, een heerlijk familiehuis op een toplocatie, dat naar eigen smaak gemoderniseerd kan worden.

INDELING

Begane grond
Overdekte entree met toegang tot de hal met originele tegelvloer, lambrisering, meterkast (8 groepen) en garderobe. Vanuit de hal is de toilet, verdiepte trapkast, keuken, woonkamer en de trapopgang naar de eerste verdieping te bereiken.
Ruime toilet is voorzien van glas-in-lood ramen, een duoblok en fontein.
De sfeervolle living (circa 12.05 x 3.55 m) is voorzien van een erker, parketvloer en robuste schouw met open haard. De uitbouw staat in open verbinding met de keuken en is voorzien van een plavuizen vloer, openslaande tuindeuren naar het terras en een elektrisch bedienbaar zonnescherm over de gehele breedte van de woning.
De keuken (circa 3.05 x 2.00 m) is voorzien van een eenvoudige keukeninrichting en biedt uitzicht op de oprit naast de woning.

Eerste verdieping
De royale overloop met glas-in-lood-ramen en een vaste kast biedt toegang tot drie slaapkamers, de badkamer en de afgesloten trapopgang naar de tweede verdieping.
Slaapkamer I (circa 3.10 x 2.00 m) is gelegen aan de achterzijde en heeft een mooie lichtinval door de ramen in de achter- én zijgevel.
Slaapkamer II (circa 5.10/4.15 x 3.50 m) is gelegen aan de achterzijde, biedt een prachtig vrij uitzicht en heeft een vaste kast onder de trap, openslaande deuren naar het balkon en een elektrisch bedienbaar zonnescherm.
Slaapkamer III (circa 3.25 x 3.50 m) heeft een vaste kast, openslaande deuren naar het balkon aan de voorzijde van de woning en een markies.

Tweede verdieping
Via de afgesloten trapopgang op de eerste verdieping is de tweede verdieping bereikbaar. De grote open zolder heeft een fijne werkplek aan de voorzijde van de woning en voldoende daglicht middels het raam aan de voorzijde en dakvenster op het zuiden. De zolder biedt plaats aan de cv-ketel (Ferroli 2011) en toegang tot de vierde slaapkamer.
Slaapkamer IV (circa 3.40 x 3.00 m) is gelegen aan de achterzijde van de woning, heeft een dakkapel, bergruimte onder het schuine dak en biedt een prachtig vrij uitzicht. De grote open zolder wordt nu gebruikt als bergzolder, maar biedt de mogelijkheid voor het creëren van een vijfde slaapkamer en badkamer.

Tuin
De diepe achtertuin (circa 17 meter diep) is gelegen op het westen, speels aangelegd en voorzien van twee terrassen, vaste beplanting, struiken, een vijver en tuinverlichting. De tuin biedt veel privacy door het ontbreken van achterburen en is bereikbaar via de openslaande tuindeuren in de woonkamer, de deur in het verlengde van de keuken en via de garage. Achter de garage staat een praktische houten schuur (circa 2.35 x 2.45 m) in gebruik voor tuingereedschap en winteropslag van tuinmeubels.

Garage
De garage (circa 5.40 x 2.85 m) is bereikbaar via de kanteldeur vanaf de oprit en via de achtertuin. De garage is voorzien van elektra.

Parkeren
Zowel op de oprit naast de woning als in de straat is er voldoende gratis parkeergelegenheid.

Bijzonderheden
- de woning heeft energielabel E, hard houten kozijnen en gedeeltelijk dubbelglas;
- naast de elektrisch bedienbare zonneschermen op de begane grond en eerste verdieping aan de achterzijde heeft de woning ook traditionele markiezen aan de voorzijde en bij het keukenraam;
- de woning is voorzien van diverse vloer-, wand- en plafondafwerking, goed onderhouden en in de afgelopen 50 jaar met zorg en liefde bewoond;
- kortom, na modernisering wederom een heerlijk familiehuis op een toplocatie!

Algemeen
- Er wordt een niet-bewonersclausule opgenomen in de koopovereenkomst.
- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een meetrapport. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het meetrapport in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Ben je geinteresseerd in dit huis?

Reageren kan telefonisch of maak gebruik van ons contactformulier.