ZY Makelaars
Volg ons

"Al jarenlang erg tevreden met de bemiddeling door Irma. Wat ze belooft, doet ze"

Stars

"Snelle service, goede huurders gevonden, super tevreden"

Funda, VBO, Pararius, Huurchecknederland
ZY Makelaars

Van Kinschotstraat 17, 4901 ZL, OOSTERHOUT

Sfeervolle eindwoning met garage op loopafstand van het gezellige centrum van Oosterhout en toch zeer rustig gelegen in de wijk Leijsenakkers.

De woning beschikt naast een garage en schuur over een fijne stadstuin, drie slaapkamers en badkamer op de eerste verdieping en uitbreidingsmogelijkheden op de tweede verdieping. De woning is dichtbij een speeltuintje, scholen, sportfaciliteiten, het speelgoed- en bakkerijmuseum en St. Catharinadal gelegen. Binnen enkele autominuten zijn de A27 (Utrecht), de A59 (Den Bosch/Zierikzee) en de A58 (Tilburg/Eindhoven) bereikbaar. De steden Breda, Tilburg
en Utrecht zijn ook eenvoudig met het openbaar vervoer te bereiken.

Indeling

Begane Grond:
Entree/hal met trapopgang naar de 1e verdieping, meterkast (voorzien van 7 groepen en 2 aardlekschakelaars), toilet, verdiepte kelderkast en toegang tot de woonkamer en keuken, is voorzien van gestucte wanden, gestuct plafond en een laminaatvloer.
De sfeervolle doorzonwoonkamer (circa 3.50 x 6.80 m) is voorzien van een loopdeur naar de achtertuin, gestucte wanden, gestuct plafond en een laminaatvloer met luik naar de kruipruimte. Hier is het altijd aangenaam licht door de grote raampartijen.
De moderne keuken (circa 1.95 x 2.95 m) in rechte opstelling beschikt over diverse boven- en onderkasten, een vaatwasser, koelkast, combi oven/magnetron, rvs spoelbak, 4-pits gaskookplaat en rvs schouw met afzuigkap. De keuken is voorzien van een tegelvloer (2017), tegellambrisering en daarboven gestucte wanden en plafond. Ook via de keuken is de achtertuin bereikbaar.

Eerste Verdieping:
Vanaf de overloop zijn de slaapkamers, badkamer en de tweede verdieping bereikbaar. De overloop is voorzien van gestucte wanden en plafond en een vinylvloer.
Slaapkamer I is gelegen aan de achterzijde van de woning (circa 2.90/3.55 x 3.80 m).
Slaapkamer II is gelegen aan de voorzijde (circa 3.55 x 2.90 m).
Slaapkamer III, eveneens gelegen aan de achterzijde (circa 2.60 x 2.95 m), is voorzien van aansluitingen voor een wasmachine en droger.
De slaapkamers zijn allen voorzien van gestucte wanden en plafonds en een vinylvloer.
De geheel betegelde badkamer (circa 2.00 x 1.40 m) is vernieuwd in 2015 en voorzien van een douche met thermostaatkraan, een vaste wastafel met mengkraan en design handdoekradiator.

Tweede Verdieping:
De ruime vliering is bereikbaar via een luik op de overloop en biedt plaats aan de cv-ketel (Remeha Avanta 28C, bouwjaar 2011). Door middel van een relatief kleine ingreep kan er een vaste trap geplaatst worden en hier een vierde slaapkamer gerealiseerd worden (recente offerte aanwezig).

Tuinen:
De 6 meter diepe voortuin is gelegen op het westen en voorzien van gras, beplanting en een pad naar de woning. De onderhoudsvriendelijke achtertuin (circa 9 meter diep) en garage zijn bereikbaar via een gezamenlijke oprit naast de woning. De achtertuin is gelegen op het oosten en voorzien van bestrating, een border en stenen berging (circa 2.25 x 3.65 m) met elektra. De garage (circa 2.95 x 5.00 m) is gelegen naast de achtertuin en voorzien van hardhouten deuren, een smeerput en elektra.

Bijzonderheden:
- De woning beschikt op de begane grond over houten kozijnen voorzien van dubbele beglazing en op de eerste verdieping kunststof kozijnen met draai-/kiepramen (2011), eveneens voorzien van dubbele beglazing;
- Het dak is volledig geïsoleerd.
- Het schilderwerk aan de buitenzijde is in 2016 vernieuwd.

Algemeen:
- De ouderdomsclausule is van toepassing, aangezien het registergoed ruim 50 jaar oud is.
- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een ‘Zibber meetrapport’. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het ‘Zibber meetrapport’ in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Koopovereenkomst pas rechtsgeldig ná ondertekening.
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Verkocht

Kenmerken

Oppervlakte
76 m2 woonoppervlakte
175 m2 perceeloppervlakte
315 m3 inhoud

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)

Bouwjaar
1962