ZY Makelaars
Volg ons

“ZY is hét persoonlijke makelaarskantoor van Breda en omgeving. Het aangewezen kantoor voor de aankoop van je woning”

Stars

“Professioneel én betrokken”

Funda, VBO, Pararius, Huurchecknederland
ZY Makelaars

Vang 17, 4851 VL, ULVENHOUT

TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING MET PRACHTIG UITZICHT OP DE MOLEN, GARAGE, 4 RUIME SLAAPKAMERS EN HEERLIJKE ACHTERTUIN MET VEEL PRIVACY OP HET ZUIDEN.
Deze ruime woning heeft een lichte brede woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping en een 4e slaapkamer en berging op de tweede verdieping. De oprit naast de woning biedt plaats aan meerdere auto's, een garage en zonnige tuin maakt deze woning zeer aantrekkelijk. De woning is goed onderhouden, degelijk gebouwd en kan naar eigen smaak gemoderniseerd worden, kortom een woning met potentie!

Centraal gelegen in Ulvenhout met om de hoek een speeltuintje en jeu de boules baan en op goed 5 minuten lopen van de basisscholen, sociaal cultureel centrum De Pekhoeve, het prachtige Markdal en de supermarkt. De dorpskern met een diversiteit aan winkels en horeca, diverse sportverenigingen en het Ulvenhoutse bos, de Ginnekenmarkt en het bruisende centrum van Breda zijn op fietsafstand bereikbaar. De bushalte met rechtstreekse verbinding naar station Breda is praktisch op de hoek van de straat. Ook ten opzichte van het wegennet is de Vang in Ulvenhout heel gunstig gelegen.

Indeling

Begane grond
Entree/hal met meterkast, toilet, trapopgang naar de eerste verdieping, garderobe en toegang tot de keuken en woonkamer. De hal is voorzien van een plavuizen vloer, granolwanden en een groot raam naast de deur naar de woonkamer. Dit biedt eenvoudig de mogelijkheid voor een dubbele deur naar de woonkamer.
De lichte woonkamer (circa 7.65 x 4.00 m) is voorzien van een parketvloer en een granolwand en staat in open verbinding met de keuken.
De keuken (circa 3.45 x 2.50 m) is basic uitgevoerd met een keukenblok met spoelbak, kastjes en ladenkast, gasfornuis, afzuigkap, vaste provisiekast en loopdeur naar de achtertuin.
De toiletruimte is half betegeld en voorzien van een duoblok en fonteintje.

Eerste verdieping
Via een hard houten trap vanuit de hal is de overloop te bereiken. De overloop is voorzien van een laminaatvloer en biedt toegang tot de badkamer, 3 slaapkamers en via een vaste trap toegang tot de tweede verdieping.
De badkamer (circa 2.05 x 2.55 m) is half betegeld, gelegen aan de voorzijde en voorzien van een ligbad met thermostaatkraan, toilet en wastafelmeubel met mengkraan.
Slaapkamer I (circa 3.10 x 3.95 m) is gelegen aan de voorzijde, biedt prachtig uitzicht op de molen en is voorzien van een laminaatvloer en schuurwerk op de muren.
Slaapkamer II (circa 4.50 x 3.95 m) is gelegen aan de achterzijde en momenteel in open verbinding met slaapkamer III en voorzien van een laminaatvloer.
Slaapkamer III (circa 3.50 x 2.55 m) is eveneens gelegen aan de achterzijde en voorzien van een laminaat vloer.
Deze grote L-vormige slaapkamer is heel eenvoudig terug te brengen in oorspronkelijke staat, twee slaapkamers.

Tweede verdieping
Via een vuren houten trap is de tweede verdieping te bereiken.
De overloop voorzien van vloerbedekking is voorzien van een wasmachine aansluiting en biedt plaats aan de cv-ketel (Vaillant CW5 2017) en de unit van het centraal afzuigsysteem en toegang tot de ruime berging en 4e slaapkamer.
De ruime berging (vloermaat circa 3.50 x 2.50 m) is voorzien van een Velux dakvenster en vloerbedekking.
Slaapkamer IV (vloermaat circa 7.65 x 4.00 m) is voorzien van twee Velux dakvensters en spanten in het zicht.

Tuin
De zonnige achtertuin is circa 15 meter diep en bereikbaar vanuit de keuken en de oprit naast de woning. De tuin biedt optimale privacy, is gelegen op het zuiden en voorzien van twee terrassen, een buitenkraantje, diverse borders met vaste planten, bomen en een kleine vijver.

Garage
De garage (circa 7.00 x 3.00 m) is bereikbaar vanuit de achtertuin en via een kanteldeur aan de opritzijde en voorzien van elektra.

Parkeren
De oprit is ruim 14 meter lang en biedt plaats aan meerdere auto's. Ook in de straat is er voldoende parkeergelegenheid.

Bijzonderheden
- van deze woning zijn uit privacy overweging geen foto's binnen gemaakt. De woning is goed onderhouden, degelijk gebouwd en kan geheel naar eigen smaak gemoderniseerd worden, kortom een woning met potentie;
- de woonkamer is voorzien van hard houten kozijnen met dubbel glas, de keuken, slaapkamers en badkamer zijn voorzien van hard houten kozijnen met enkel glas;
- alle ramen aan de achterzijde zijn voorzien van een zonnescherm;
- de plafonds op de begane grond en eerste verdieping zijn voorzien van spuitwerk;
- de hal en keuken zijn voorzien van een plavuizen vloer, de woonkamer een parketvloer en de slaapkamers op de eerste verdieping zijn voorzien van een laminaatvloer.

Algemeen
- De ouderdomsclausule is van toepassing, aangezien het registergoed circa 44 jaar oud is.
- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een ‘Zibber meetrapport’. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het ‘Zibber meetrapport’ in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Verkocht

Kenmerken

Oppervlakte
127 m2 woonoppervlakte
282 m2 perceeloppervlakte
444 m3 inhoud

Aantal kamers
6 kamers (4 slaapkamers)

Bouwjaar
1976