ZY Makelaars
Volg ons

"1 van de beste dingen dit jaar gedaan, ZY Makelaars ingeschakeld voor de verhuur van mijn woning. Top service!"

Stars

"Net dat kleine beetje extra, hierdoor mijn huis binnen 48 uur verhuurd"

Funda, VBO, Pararius, Huurchecknederland
ZY Makelaars

Venkelhof 22, 4907 HK, OOSTERHOUT

UITGEBOUWDE EENGEZINSWONING MET 5E SLAAPKAMER EN 2E BADKAMER OP DE BEGANE GROND OP KINDVRIENDELIJKE LOCATIE. De woning heeft een royale woonkamer met semi-open keuken, een veel privacy biedende, zonnige achtertuin op het westen en eigen oprit. Gelegen in een rustige straat met op loopafstand een kinderdagverblijf, basisschool, middelbare school en tennispark. Winkelcentrum Arkendonk, het gezellige centrum van Oosterhout en diverse sportverenigingen zijn op fietsafstand gelegen en binnen een paar autominuten zijn de A27 (Breda/Utrecht) en A59 (Zierikzee/Den Bosch) bereikbaar. Kortom, een heel fijn familiehuis!

INDELING

Begane grond
Via de zij-entree heeft u toegang tot de ruime hal met meterkast en toiletruimte met duoblok en fonteintje. Vanuit de hal zijn de woonkamer met open keuken en de 5e slaapkamer met eigen badkamer te bereiken. De tuingerichte woonkamer met openhaard is aan de achterzijde uitgebouwd. De woonkamer (circa 6.50 x 10.25/8.00 m) biedt een gezellige zitruimte rondom de open haard, een speel- of computerhoekje en in de aanbouw voldoende ruimte om te eten en genieten van de tuin. De lichte woonkamer is voorzien van een houten vloer en openslaande deuren naar de achtertuin. De semi-open keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning en in een hoekopstelling geplaatst met onder- en bovenkasten, een elektrische kookplaat, recirculatiekap, oven, vaatwasser, nis met koelkast en een vaste kast. De voormalige garage is verbouwd tot 5e slaapkamer, badkamer en vanaf de oprit bereikbare berging. Deze slaapkamer (circa 2.65 x 3.10 m) is voorzien van een laminaatvloer, inbouwspots en rolluik. De badkamer (circa 1.75 x 1.75 m) is toegankelijk via een schuifdeur, geheel betegeld en voorzien van een inloopdouche met thermostaatkraan, wastafelmeubel en handdoekradiator.

Eerste verdieping
Via een open trap in de woonkamer is het afgesloten deel van de overloop bereikbaar. Middels een schuifdeur is de overloop bereikbaar met toegang tot:
- slaapkamer I (circa 2.70 x 3.10 m) gelegen aan de achterzijde van de woning met een prachtig vrij uitzicht;
- slaapkamer II (circa 3.85 x 3.10 m) is eveneens gelegen aan de achterzijde van de woning met prachtig vrij uitzicht. Vanuit deze slaapkamer is de badkamer ook bereikbaar;
- badkamer (circa 2.85 x 1.70 m) geheel betegeld en voorzien van een instapzitbad, toilet en vaste wastafel;
- slaapkamer III (circa 3.85 x 2.25 m) gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van een vaste wastafel;
- slaapkamer IV (circa 2.70 x 4.20 m) is eveneens gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van een vaste wastafel. Deze slaapkamer biedt toegang tot de berging met opstelplaats voor de cv-ketel.

Vliering
Middels een luik op de overloop is de vliering bereikbaar. De vliering is gelegen boven de overloop en badkamer en biedt met een vloeroppervlak van circa 4.90 x 1.70 m veel bergruimte.

Tuin
De voortuin is gelegen op het oosten, onderhoudsvriendelijk en voorzien van vaste beplanting en ruimte voor de kliko’s. Via de oprit is de berging (circa 2.65 x 1.10 m) aan de voorzijde van de woning bereikbaar. De diepe achtertuin is fraai aangelegd en voorzien van diverse terrassen, borders met vaste beplanting, bomen en een tuinkast. De achtertuin is gelegen op het westen, biedt achter vrij uitzicht en grenst aan het water. Het betreft twee kadastrale percelen, in verband met aankoop van een strook achter de oorspronkelijke tuin grenzend aan het water.

Parkeren
De oprit biedt momenteel plaats aan een auto. De ruime voortuin biedt de mogelijkheid voor verbreding van de oprit voor twee auto’s. In de straat is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Bijzonderheden
- de woning is op de begane grond voorzien van houten kozijnen met dubbel glas met uitzondering van de slaapkamer, hier is een rolluik geplaatst. De eerste verdieping is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas met uitzondering van de slaapkamer aan de voorzijde met toegang tot de berging, deze is voorzien van een houten kozijn;
- de aanbouw/tuinkamer is voorzien van drie Velux dakramen en een zonnescherm;
- de woning is voorzien van diverse wand- en plafondafwerking;
- de combi ketel Remeha Tzerra (2016);
- de woning is voorzien van een alarmsysteem.

Algemeen
- De ouderdomsclausule wordt opgenomen in de koopovereenkomst.
Koper is ermee bekend dat het registergoed circa 45 jaar oud is en dat de eisen die thans aan de kwaliteit van zaken van soortgelijke aard gesteld mogen worden aanzienlijk hoger liggen dan ten tijde van de toenmalige oprichting. In afwijking van het bepaalde in artikel 6 van deze overeenkomst, garandeert Verkoper niet dat het registergoed vrij is van gebreken:
1. Die het voorgenomen gebruik in de weg zouden kunnen staan en
2. Die direct dan wel indirect verband (kunnen) houden met de ouderdom van het registergoed.
- NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een ‘Zibber meetrapport’. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het ‘Zibber meetrapport’ in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Verkocht

Kenmerken

Oppervlakte
143 m2 woonoppervlakte
263 m2 perceeloppervlakte
539 m3 inhoud

Aantal kamers
6 kamers (5 slaapkamers)

Bouwjaar
1975