ZY Makelaars
Volg ons

"Irma en Monique doen wat ze beloven en meer! Ze handelen proactief en zijn accuraat. Bovenal, ze denken met ons mee"

Stars

"ZY Makelaars beveel ik u bij deze aan"

Funda, VBO, Pararius, Huurchecknederland
ZY Makelaars

Verbeetenstraat 69B, 4812 XJ, BREDA

VERBORGEN PAREL IN DE HEUVEL
Prachtig 4-kamer hoekappartement met royale hal, zitkamer, eetkamer, leefkeuken, 3 slaapkamers, badkamer met o.a. inloopdouche én ligbad, apart toilet en praktische wasruimte. De architect heeft op een creatieve manier een hele praktische herindeling bedacht. Laat je verrassen tijdens de bezichtiging!

Het appartement is zeer gunstig gelegen in de inmiddels populaire wijk Heuvel, waar veel jong werkenden wonen. Op loopafstand van de winkels op het Dr. Struyckenplein, op fietsafstand van het bruisende centrum van Breda en op enkele autominuten van diverse uitvalswegen, zoals de A16, A27 en A58. In de straat is voldoende gratis parkeergelegenheid en om de hoek bevindt zich een bushalte richting het centrum en station Breda.

Centrale entree
De centrale entree is voorzien van een bellentableau, brievenbussen en trappenhuis met toegang tot de appartementen en de bergingen in het souterrain.

Het appartement bevindt zich op de derde woonlaag en de indeling is als volgt:

Hal/entree
De royale hal (circa 3.50 x 2.70 m) biedt toegang tot:

Woonkamer
De sfeervolle zitkamer (circa 5.60 x 4.40 m) heeft een prachtige lichtinval door het extra raam in de zijgevel en een heerlijk vrij uitzicht op het voormalige klooster.
De praktisch gelegen eetkamer (circa 2.80 x 3.75 m) staat in open verbinding met de zitkamer en de leefkeuken. Vanuit de eetkamer is er via openslaande deuren toegang tot de loggia aan de achterzijde van het appartement.
De gezellige leefkeuken (circa 2.70 x 3.45 m) is voorzien van een moderne witte keukeninrichting in hoekopstelling. Deze keuken is van alle gemakken voorzien, een vaatwasser, 4-pits gaskookplaat met extra wokbrander, afzuigkap, combi hete luchtoven/grill/magnetron, koelkast met vriesvak, diverse opbergmogelijkheden, waaronder een handige carrouselkast én eetbar voor vier personen. Ook vanuit de keuken is er toegang tot de loggia.

Slaapkamer 1 (circa 3.50 x 3.20 m) is gelegen aan de voorzijde van het appartement en heeft een heerlijk vrij uitzicht op het voormalige klooster.

Slaapkamer 2 (circa 2.45 x 2.60 m) is gelegen aan de achterzijde van het appartement en geeft toegang tot een klein balkon.

Slaapkamer 3 (circa 2.30 x 3.65 m) met uitzicht op de gezamenlijke binnentuin is ook gelegen aan de achterzijde van het appartement.

Badkamer
De moderne sfeervolle badkamer (circa 2.70 x 1.85 m) is voorzien van een inloopdouche met regendouche en handdouche, een natuurstenen waskom op houten wastafelblad, een ligbad en design handdoekradiator.

Toilet
De moderne toiletruimte is voorzien van een zwevend toilet met “soft closing” toiletbril en fonteintje.

Wasruimte
De praktische wasruimte biedt plaats aan de CV-combi-ketel (Intergas HR, 2012) en is voorzien van een aansluiting voor een wasmachine en droger.

Loggia
Op dit inpandige balkon (circa 1.30 x 2.70 m) kan je volgende zomer heerlijk in de zon aan het ontbijt zitten. Dit balkon is bereikbaar vanuit de eetkamer en de keuken. Vanaf dit balkon is er uitzicht op de gemeenschappelijke binnentuin.

Balkon
Dit kleine balkon is eveneens gelegen op het oosten, bereikbaar vanuit een van de slaapkamers en is ideaal voor het neerzetten van een droogrek.

Berging
De zeer ruime berging (circa 4.10 x 5.10 m) is gelegen in het souterrain en voorzien van elektra. Naast deze privé berging is er nog een gemeenschappelijke fietsenberging.

Wat u verder nog moet weten:
- het appartement is in 2012 geheel gerenoveerd en heringedeeld;
- het gehele appartement is voorzien van originele paneeldeuren, strak stucwerk wand- en plafondafwerking, een doorlopende eikenhouten vloer, moderne compacte radiatoren en weggewerkt leidingwerk in vloer- en plafondplinten;
- het appartement is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing (met uitzondering van de bovenlichten grenzend aan de loggia);
- door het kopen van dit appartement wordt u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaars. De maandelijkse bijdrage aan de VvE bedraagt € 165,00. In de servicekosten zijn o.a. opgenomen: de opstalverzekering, de elektra- en schoonmaakkosten voor de algemene ruimten, onderhoud gemeenschappelijke tuin, reservering voor groot onderhoud en de administratiekosten van de vereniging.

Algemeen:
De ouderdomsclausule is van toepassing, aangezien het registergoed ruim 60 jaar oud is;

Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van de verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een ‘Zibber meetrapport’. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. De koper wordt in de gelegenheid gesteld het ‘Zibber meetrapport’ in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.

Verkocht

Kenmerken

Oppervlakte
92 m2 woonoppervlakte
m2 perceeloppervlakte
299 m3 inhoud

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)

Gelegen op
3de woonlaag

Bouwjaar
1954