Verkocht
A

Vijfhagen 350

4812 XT, BREDA

€ 0 k.k.

Oppervlakte
64 m2 woonoppervlakte
m2 perceeloppervlakte
200 m3 inhoud

Aantal kamers
2 kamers (1 slaapkamer)

Brochure

Reageren

Reageren kan telefonisch of maak gebruik van ons contactformulier.

Ken je iemand met interesse?
Deel deze woning via:

Over deze woning

Sfeervol 2-kamer appartement met ruim balkon en privé parkeerplaats op een toffe locatie slechts enkele minuten fietsen van het bruisende centrum van Breda, de gezellige Haagsemarkt en de woonboulevard.
Het moderne appartement is gelegen op de tweede verdieping van het complex "Easystreet". Dit futuristische complex is in 2012 opgeleverd en biedt naast een optimaal isolatiepakket een scala aan hypermoderne voorzieningen. Dit alles om het wooncomfort te verhogen en de woonlasten tot een minimum te reduceren. "Easystreet" Breda wekt op eigen locatie duurzame energie op. Zo maken ze gebruik van een centrale houtpelletkachel en een smartgrid met 560 zonnepanelen. Tevens heeft het complex een 2-laagse parkeergarage waarin de privé parkeerplaats is gelegen en op de begane grond commerciële ruimtes. Ook Avans Hogeschool, de BUAS, meerdere supermarkten, het openbaar vervoer en diverse sportverenigingen zijn op fietsafstand bereikbaar. Het appartement ligt tevens zeer gunstig ten opzichte van diverse uitvalswegen richting Rotterdam, Antwerpen (A16), Utrecht (A27), Tilburg, Eindhoven, Bergen op Zoom en Zierikzee (A58). Kortom, een droomplek voor starters.

Indeling

Begane grond
Entree hal met brievenbussen en toegangsdeur naar de centrale hal met trappenhuis en lift.

Tweede verdieping
Het appartement is rustig gelegen aan het einde van de galerij.
De entree/gang met garderobe en video intercomsysteem is voorzien van een lichte laminaat vloer en biedt toegang tot de slaapkamer, badkamer, meterkast (8 groepen, 2 aardlekschakelaars), toilet en woonkamer.
De woonkamer (circa 4.50 x 5.20 m) is rustig gelegen aan de binnenzijde van het complex en voorzien van een laminaat vloer en deur naar het ruime balkon.
De moderne open keuken (circa 4.05 x 1.80 m) is eveneens voorzien van een lichte laminaat vloer, keuken in rechte opstelling met vaatwasser, 4-pits keramische kookplaat, rvs recirculatiekap, rvs spoelbak, boven- en onderkasten en een losse kast met inbouwoven en koelkast.
De praktische inpandige berging (circa 2.00 x 1.00 m) met plaats voor o.a. een wasmachine, droger, vriezer, stofzuiger en voorraad.
De toilet is half betegeld en voorzien van een zwevend closet en fonteintje.
De badkamer (circa 1.80 x 2.10 m) is geheel betegeld en voorzien van een wastafelmeubel met twee laden, inloopdouche met thermostaatkraan en handdoekradiator.
De slaapkamer (circa 3.80 x 4.00/3.80 m) is voorzien van een lichte laminaat vloer en is rustig gelegen aan de voorzijde van het appartement, aan het einde van de galerij.

Balkon
Het ruime balkon (circa 2.45 x 5.35 m) is rustig gelegen aan de binnenzijde van het complex en bereikbaar vanuit de woonkamer. Ook kan je chillen op het groene dak van de parkeergarage beschikbaar voor gemeenschappelijk gebruik.

Privé parkeerplaats
De privé parkeerplaats is gelegen in de naast het complex gelegen parkeergarage. Bezoekers kunnen parkeren op het parkeerterrein achter het complex of aan de Tuinzigtlaan.

Fietsenberging
De gemeenschappelijke fietsenberging is gelegen op de begane grond aan de binnenzijde van het complex.

Bijzonderheden
- het appartement is volledig geïsoleerd, energiezuinig en voorzien van energielabel A;
- het gehele appartement is voorzien van een lichte laminaat vloer (m.u.v. de toilet en badkamer);
- het appartement beschikt over mechanische ventilatie;
- door het kopen van dit appartement wordt je van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaars. De maandelijkse bijdrage aan de VvE bedraagt circa € 105,-. In de servicekosten zijn o.a. opgenomen: de opstalverzekering, onderhoudskosten voor de gemeenschappelijke ruimten, reservering voor groot en klein onderhoud en de administratiekosten van de vereniging.

Algemeen
- Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn indicatief. Je wordt als koper in de gelegenheid gesteld de maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Ben je geinteresseerd in dit huis?

Reageren kan telefonisch of maak gebruik van ons contactformulier.