ZY Makelaars
Volg ons

"Irma en Monique doen wat ze beloven en meer! Ze handelen proactief en zijn accuraat. Bovenal, ze denken met ons mee"

Stars

"ZY Makelaars beveel ik u bij deze aan"

Funda, VBO, Pararius, Huurchecknederland
ZY Makelaars

Vossendreef 14, 4851 BP, ULVENHOUT

MODERNE UITGEBOUWDE TUSSENWONING MET ROYALE LEEFRUIMTE, OPEN KEUKEN, 4 SLAAPKAMERS, BADKAMER, GARDEROBEKAMER EN ZONNIGE STADSTUIN.
De ruime woning is gelegen op een rustige en centrale locatie in de kindvriendelijke wijk Kraaijenberg. De Vossendreef is een rustige straat aan de rand van het Ulvenhoutse bos met halverwege de straat een kleine speeltuin. De dorpskern met een divers winkelaanbod, twee supermarkten, de basisscholen, zwemschool, tennis- en voetbalvereniging bevinden zich op korte afstand. Ook de diverse uitvalswegen richting Rotterdam, Utrecht, Antwerpen en Eindhoven zijn binnen enkele autominuten bereikbaar. Kortom, een heerlijk huis voor jong én oud!

INDELING

Begane grond
Entree/hal voorzien van een eikenhouten vloer met toegang tot het toilet, de meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping en woonkamer met open keuken.
De toiletruimte is half betegeld en voorzien van een duoblok en fonteintje.
Vanuit de hal is de woonkamer te bereiken via de open keuken aan de voorzijde van de woning. De luxe keuken (circa 3.90 x 3.40 m) is voorzien van een tegelvloer, kook-/spoeleiland met eetbar voor 4 personen en vaste kastenwand. Het eiland is voorzien van een rvs spoelbak met mengkraan en aparte kokend waterkraan (Daalderop 2018), vaatwasser (Bosch 2019), 3-pits gaskookplaat inclusief wokbrander en diverse laden aan beide zijden van het eiland. De praktische kastenwand is voorzien van een grote koelkast, vriezer met 4 laden en niet te missen stoomoven (Miele). De kastenwand is tevens voorzien van een extra stopcontact voor een magnetron.
De woonkamer (circa 7.75 x 5.10/4.80 m) is over de volle breedte uitgebouwd tot een heerlijk royale leefruimte voorzien van een eikenhouten vloer, vaste kast onder de trap en openslaande deuren naar de tuin.

Eerste verdieping
De overloop voorzien van een houten vloer en vaste kast geeft toegang tot de 3 slaapkamers, badkamer en trapopgang naar de tweede verdieping.
Slaapkamer I (circa 3.85 x 2.00 m) is gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een houten vloer.
Slaapkamer II (circa 4.85 x 3.00 m) is eveneens aan de achterzijde van de woning en voorzien van een houten vloer.
Slaapkamer III (circa 3.80 x 2.00/3.00 m) is gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van een laminaatvloer.
Badkamer (circa 1.70 x 3.00 m) is geheel betegeld en voorzien van een ligbad met thermostaatkraan, wastafelmeubel, spiegel, kast, toilet en douchecabine.

Tweede verdieping
De ruime overloop, voorzien van een laminaatvloer, biedt toegang tot de garderobekamer, 4e slaapkamer en wasruimte.
Garderobekamer (circa 2.25 x 2.90 m) is voorzien van een laminaatvloer en aan beide zijden een vaste kastenwand.
Slaapkamer IV (circa 4.85 x 2.05 m) heeft een fijne lichtinval door een raam aan de voor- en achterzijde en is eveneens voorzien van een laminaatvloer.
De wasruimte (circa 1.75 x 2.90 m) is voorzien van een laminaatvloer, aansluiting voor zowel een wasmachine als droger en biedt plaats aan de cv ketel (Remeha Avanta 2015) en het centraal afzuigsysteem.

Tuin
De zonnige achtertuin (circa 6.70 m diep) is gelegen op het zuidoosten, onderhoudsvrij aangelegd en voorzien van een buitenkraantje. De tuin is te bereiken via de openslaande tuindeuren in de woonkamer en via een achterom. Achter in de tuin staat een stenen berging (circa 1.75 x 3.40 m) welke is voorzien van elektra.

Parkeren
De woning beschikt over een eigen oprit, welke is voorzien van elektra en een buitenkraan, die desgewenst eenvoudig zijn af te sluiten. Tevens is er in de straat voldoende parkeergelegenheid.

Bijzonderheden
- de woning heeft energielabel B, is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas en een alarmsysteem;
- de slaapkamers op de eerste verdieping zijn voorzien van draai-/kiepramen en een handmatig bedienbaar rolluik. De kamers op de tweede verdieping zijn voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik. De slaapkamer op de tweede verdieping is eveneens voorzien van een draai-/kiepraam en in de zomer niet te missen air conditioning (Daikin 2018);
- de woning is rustig gelegen op een kindvriendelijke locatie nabij het Ulvenhoutse bos.

Algemeen
- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een meetrapport. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het meetrapport in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Verkocht

Kenmerken

Oppervlakte
137 m2 woonoppervlakte
133 m2 perceeloppervlakte
452 m3 inhoud

Aantal kamers
6 kamers (4 slaapkamers)

Bouwjaar
1998