ZY Makelaars
Volg ons

"Irma en Monique doen wat ze beloven en meer! Ze handelen proactief en zijn accuraat. Bovenal, ze denken met ons mee"

Stars

"ZY Makelaars beveel ik u bij deze aan"

Funda, VBO, Pararius, Huurchecknederland
ZY Makelaars

Vredenburchstede 16, 4811 PR, BREDA

WONEN MET UITZICHT OP DE SINGELS OP LOOPAFSTAND VAN HET STADSCENTRUM VAN BREDA IN DE POPULAIRE WIJK BOEIMEER
Het keurig onderhouden 3-kamer appartement op de tweede woonlaag is gelegen in de gewilde en rustige woonwijk Boeimeer op loopafstand van het bruisende stadscentrum en is voorzien van een lichte woonkamer, open keuken, 2 slaapkamers, badkamer, een ruim balkon en een berging op de begane grond. Het appartement is uitstekend gesitueerd ten opzichte van het stadscentrum van Breda met winkels, cafés, restaurants, theater, bioscoop, het Van Sonsbeeckpark, het Mastbos, diverse sportfaciliteiten, het station Breda en toegangswegen naar o.a. de A16 en A27. Kortom een heerlijke locatie om te wonen!

INDELING

Begane grond
Centrale entree met brievenbussen, bellentableau, intercom- en videofooninstallatie. De centrale hal geeft toegang tot lift en overige gemeenschappelijke ruimten. De afgesloten ingang voor het trappenhuis bevindt zich buiten aan de zijkant van het appartementencomplex.

Tweede woonlaag
Entree/hal (circa 2.20 x 3.10 m) met videofooninstallatie en toegang tot meterkast, geheel betegelde toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje, tussenhal, berging en woonkamer. De lichte, gezellige woonkamer met open keuken (circa 42 m2) heeft uitzicht over de singels en biedt toegang tot het ruime balkon (circa 4.30 x 1.80 m), welke is voorzien van een elektrisch bedienbaar zonnescherm. De open keuken in hoekopstelling is voorzien van een koelkast, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, 1,5 rvs spoelbak, vaatwasser en voldoende kastruimte. In de woonkamer en keuken ligt een laminaatvloer. Berging (circa 2.10 x 1.65 m) met opstelling van de mechanische ventilatie, cv-combiketel (AWB Thermo master) en aansluitpunt ten behoeve van wasapparatuur. Via de tussenhal is er toegang tot de badkamer en twee slaapkamers. Badkamer (circa 3.00 x 2.00 m) is geheel betegeld en voorzien van een ligbad, douche en vaste wastafel. Slaapkamer I (circa 3.50/4.40 x 3.65 m). Slaapkamer II (circa 4.40 x 3.30m). Beide slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking.

Bergruimte/containerruimte op begane grond
- ruime privé berging (circa 1.50 x 4.15 m) voorzien van elektra;
- gemeenschappelijke containerruimte.

Bijzonderheden
- de woning is zeer centraal gelegen ten opzichte van scholen, openbaar vervoer, het Van Sonsbeeckpark, het stadscentrum en diverse in-en uitvalswegen;
- het appartement is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing;
- in de hal, tussenhal, woonkamer, keuken ligt laminaat, de badkamer en toilet zijn voorzien van een tegelvloer, de slaapkamers van vloerbedekking;
- parkeren middels parkeervergunning of betaald parkeren;

Door het kopen van dit appartement wordt u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaars. De maandelijkse bijdrage aan de VvE bedraagt circa € 210,14. In de servicekosten zijn opgenomen: de opstal- en glasverzekering, kosten voor de schoonmaak en verlichting van de algemene ruimten, reservering voor groot onderhoud en de administratiekosten van de vereniging.

Algemeen
- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een ‘Zibber meetrapport’. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het ‘Zibber meetrapport’ in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Verkocht

Kenmerken

Oppervlakte
105 m2 woonoppervlakte
m2 perceeloppervlakte
336 m3 inhoud

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)

Gelegen op
2de woonlaag

Bouwjaar
1999