Verkocht
C

Waardakker 15

4834 AK, BREDA

€ 0 k.k.

Oppervlakte
107 m2 woonoppervlakte
155 m2 perceeloppervlakte
334 m3 inhoud

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)

Brochure

Reageren

Reageren kan telefonisch of maak gebruik van ons contactformulier.

Ken je iemand met interesse?
Deel deze woning via:

Over deze woning

Zeer goed onderhouden tussenwoning met drie ruime slaapkamers, badkamer met ligbad, douche en toilet, aparte wasruimte en onderhoudsvrije tuin met berging. De woning is gelegen in de kindvriendelijke buurt Blauwe Kei (Breda-Zuid), met het speeltuintje aan de Klitsert, basisschool Jacinta en het Erasmusplein om de hoek. Overdekt winkelcentrum de Burcht, de winkels op het Valkeniersplein, het bruisende centrum van Breda, de gezellige Ginnekenmarkt en het Mastbos zijn op korte fietsafstand gelegen. Ook diverse sportverenigingen, internationale school Breda, middelbare en hogere scholen zijn op fietsafstand gelegen. De toegangswegen richting de A16, A27 en A58 zijn op enkele autominuten te bereiken. Kortom, een hele fijne woning op een gunstige locatie.

Indeling

Begane grond
Ruime entree voorzien van een voordeur met glas-in-lood ramen, een tegelvloer met toegang tot de woonkamer, dichte keuken, toilet en verdiepte trapkast.
De lichte woonkamer (circa 7.75 x 3.50 m) is voorzien van een deur met glas-in-lood ramen, een massief houten vloer, gestuct plafond met inbouwspots, screen aan de voorzijde van de woning, zonnescherm aan de achterzijde van de woning en deur naar de achtertuin.
De keuken (circa 3.30 x 2.15 m) is voorzien van een doorlopende tegelvloer vanuit de gang, plafond met inbouwspots en deur met vliegenhor naar de achtertuin. De keuken in rechte opstelling met inbouwapparatuur, zoals koelkast met vriesvakje, combi oven/magnetron, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, ronde rvs spoelbak, vaatwasser en diverse kastruimte.
De toiletruimte is half betegeld en voorzien van een zwevend toilet, inbouwspot en mechanische ventilatie.
Praktische verdiepte trapkast, tevens meterkast (7 groepen en 2 aardlekschakelaars) in gebruik als voorraadkast.

Eerste verdieping
Overloop voorzien van laminaat biedt toegang tot de badkamer, twee slaapkamers, wasruimte en via een vaste trap naar de tweede verdieping.
Royale badkamer (circa 3.30 x 2.15 m) is geheel betegeld, gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een douchecabine met thermostaatkraan, een ligbad met vloerverlichting, toilet, badkamermeubel, gestuct plafond met inbouwspots en mechanische ventilatie.
Slaapkamer I (circa 4.40 x 3.50 m) voorzien van een laminaatvloer en gelegen aan de achterzijde van de woning.
Slaapkamer II (circa 3.15 x 3.50 m) is gelegen aan de voorzijde van de woning en eveneens voorzien van een laminaatvloer.
Wasruimte (circa 1.45 x 2.15 m) is half betegeld, gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van een aansluiting voor wasmachine en droger.

Tweede verdieping
Via een vast trap is de overloop van de tweede verdieping te bereiken. De ruimte overloop is voorzien van een laminaatvloer en dakvenster aan de voorzijde van de woning. De overloop biedt toegang tot de 3e slaapkamer en CV-/bergruimte.
Slaapkamer III (vloermaat van circa 6.00 x 3.50 m) is voorzien van een laminaatvloer en dakvenster aan de achterzijde van de woning.
De CV-/bergruimte biedt plaats aan de CV-ketel (Remeha Calenta 2011).

Tuin
De voortuin is voorzien van een hekwerk, bestrating, plantenborders en een buitenkraan.
De achtertuin (circa 8.75 x 5.90 m) is gelegen op het noordoosten en eveneens voorzien van bestrating, een plantenborder en buitenkraan. In de zomer biedt het elektrisch bedienbaar zonnescherm over de volle breedte van de woning voldoende schaduwruimte om heerlijk te genieten op het terras. De achtertuin is bereikbaar via de woonkamer, de keuken en achterom.

Berging
De stenen berging (circa 2.70 x 4.15 m) met praktische overkapping is goed geïsoleerd, verwarmd en voorzien van elektra.

Parkeren
Zowel voor de woning als in de Waardakker en omliggende straten is er voldoende gratis parkeergelegenheid.

Bijzonderheden
- de woning heeft energielabel C en is geheel voorzien van houten kozijnen met dubbel glas;
- de woning is zeer goed onderhouden;
- de woning is gelegen in de kindvriendelijke buurt Blauwe Kei in Breda-Zuid;
- de woning is voorzien van een elektrisch bedienbaar screen aan de voorzijde van de woonkamer en elektrisch bedienbaar zonnescherm over de volle breedte aan de achterzijde van de woning;
- een hele fijne eengezinswoning op een gunstige locatie.

Algemeen
- Toelichtingsclausule NEN2580
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een meetrapport. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het ‘Zibber meetrapport’ in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Ben je geinteresseerd in dit huis?

Reageren kan telefonisch of maak gebruik van ons contactformulier.