ZY Makelaars
Volg ons

"1 van de beste dingen dit jaar gedaan, ZY Makelaars ingeschakeld voor de verhuur van mijn woning. Top service!"

Stars

"Net dat kleine beetje extra, hierdoor mijn huis binnen 48 uur verhuurd"

Funda, VBO, Pararius, Huurchecknederland
ZY Makelaars

Waterweegbree 167, 4823 NE, BREDA

HEERLIJK RUSTIG WONEN OP EEN SCHITTERENDE LOCATIE AAN HET WATER MET EEN PRACHTIG VRIJ UITZICHT IN DE GEWILDE WOONWIJK KROETEN-EILAND.
Uitstekend afgewerkt en goed onderhouden 3-kamer appartement op de zevende verdieping met privé berging, overdekte privé parkeerplaats op afgesloten terrein én een groot balkon. Het appartement is rustig gelegen in het in 2004 onder architectuur gebouwde appartementencomplex in de woonwijk Kroeten-eiland. In de directe omgeving bevinden zich winkelcentrum Heksenwiel met een groot aanbod van winkels en speciaalzaken, een medisch centrum, sportaccommodaties en station Breda – Prinsenbeek. Ook het Haagse Beemden Bos, recreatieplas de Asterdplas en het bourgondische centrum van Breda zijn op korte afstand bereikbaar. De uitvalswegen naar Antwerpen, Rotterdam en Utrecht zijn heel snel en eenvoudig bereikbaar. Kortom, een heerlijke locatie voor iedereen die van rust houdt!

Entree
Entree/centrale hal met bellentableau, videofoon en brievenbussen. Vanuit de centrale hal is er toegang tot de lift, het trappenhuis en de centrale ruimte voor het afval.

Indeling appartement (zevende verdieping)
Entree/ruime ontvangsthal met toegang tot de woonkamer met semi-open keuken, de twee slaapkamers, badkamer, apart toilet en ruime berging. De hal is voorzien van een laminaatvloer en de videofoon. De royale en lichte woonkamer heeft een deur naar het ruime balkon (ca. 2.10 x 4.30 m) waar het heerlijk genieten is van het prachtige uitzicht en de middag- en avondzon. De woonkamer (ca. 6.90 x 3.85/5.20 m) met open keuken is eveneens voorzien van een laminaatvloer en een elektrisch bedienbaar zonnescherm. De semi-open keuken in hoekopstelling is voorzien van een koelkast, vriezer, keramische kookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser, rvs spoelbak met mengkraan, pannenladen en diverse onder- en bovenkasten. Slaapkamer 1 (ca. 5.65 x. 3.05 m) is gelegen aan de voorzijde van het complex en beschikt over vloerbedekking. Slaapkamer 2 (ca. 2.85 x 3.05 m) is gelegen aan de achterzijde en beschikt eveneens over vloerbedekking. De royale badkamer (ca. 2.85 x 2.15 m) is voorzien van een douchecabine, een zwevend toilet en vaste wastafel met spiegelkast. De wanden en de vloer zijn uitgevoerd in neutraal, modern tegelwerk. De aparte toiletruimte is eveneens voorzien van neutraal, modern tegelwerk, een zwevend toilet en fonteintje. De inpandige berging (ca. 1.50 x 1.75 m) is voorzien van vinyl op de vloer, aansluitpunten voor de wasapparatuur en unit ten behoeve van de mechanische ventilatie.

Buitenruimte
Het overdekte balkon (ca. 2.10 x 4.30 m) is bereikbaar vanuit de woonkamer en gelegen op het zuidwesten, waar het heerlijk genieten is van het prachtige uitzicht.

Parkeren
De overdekte privé parkeerplaats die behoort bij dit appartement bevindt zich in de kelder. Tevens is er voldoende gratis parkeergelegenheid in de straat.

Berging
Het appartement beschikt ook over een eigen ruime berging (ca. 1.50 x 3.40 m) te bereiken vanuit de centrale hal met de lift of de trap en via de ingang van de parkeerkelder.

Bijzonderheden
- Verrassend ruim appartement met prachtig vrij uitzicht;
- Verwarming en warmwatervoorziening middels stadsverwarming met warmtewisselaar;
- Het appartement is optimaal geïsoleerd (energielabel A);
- De woonkamer, semi-open keuken en hal zijn voorzien van een laminaatvloer, de slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking;
- Eigen overdekte parkeerplaats en aparte berging in de kelder;
- Door het kopen van dit appartement wordt u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaars. De maandelijkse bijdrage aan de VvE bedraagt ca. € 142,-. In de servicekosten zijn o.a. opgenomen: de opstalverzekering (glas- en brandverzekering), verlichting en onderhoud van de algemene ruimten en reservering van groot en klein onderhoud.

Algemeen
- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een ‘Zibber meetrapport’. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het ‘Zibber meetrapport’ in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Verkocht

Kenmerken

Oppervlakte
97 m2 woonoppervlakte
m2 perceeloppervlakte
310 m3 inhoud

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)

Gelegen op
8de woonlaag

Bouwjaar
2004