ZY Makelaars
Volg ons

"Al jarenlang erg tevreden met de bemiddeling door Irma. Wat ze belooft, doet ze"

Stars

"Snelle service, goede huurders gevonden, super tevreden"

Funda, VBO, Pararius, Huurchecknederland
ZY Makelaars

Weerijssingel 47, 4812 AB, BREDA

JAREN '30-WONING MET PRACHTIG VRIJ UITZICHT OVER DE SINGEL AAN DE RAND VAN DE POPULAIRE WIJK BOEIMEER.
Deze sfeervolle gemoderniseerde erkerwoning met glas-in-lood ramen en paneeldeuren is instapklaar, heeft een lichte woonkamer, open keuken, complete badkamer, 5 slaapkamers en een heerlijke onderhoudsvrije stadstuin op het westen.
De woning is gelegen aan de Weerijssingel, tegenover de Bernardsingel, schuin tegenover het Van Sonsbeeckpark en op loopafstand van het Zaartpark, verschillende speeltuinen en het gezellige centrum van Breda. Op fietsafstand van het Boeimeerpark, het Mastbos, de Ginnekenmarkt, diverse sportverenigingen, basis- en middelbare scholen, Internationale school Breda en diverse Hogescholen, de luxe winkels, de gezellige terrassen, café's en restaurants van Oranje Zuid. Voor de dagelijkse boodschappen zijn het Graaf Hendrik III-plein, de Langendijk en Dr. Struyckenplein binnen enkele fietsminuten te bereiken. Ook ten opzichte van de toegangswegen naar de A16, A27, A59 en A58 is deze woning zeer gunstig gelegen. Kortom, een super fijn huis voor een jong gezin!

Indeling

Hal entree voorzien van een prachtig glas-in-lood raam boven de voordeur, mozaïek parketvloer, lambrisering, verdiepte trapkast en toegang tot het toilet, de woonkamer en trapopgang naar de eerste verdieping.
De toiletruimte is half betegeld en voorzien van een zwevend toilet en fonteintje.
De lichte doorzonwoonkamer (circa 3.30 x 8.65 m) is voorzien van een houten vloer, houtkachel (Dik Geurts), openslaande tuindeuren, glas-in-lood ramen, strak gestucte wanden en plafond met platte plint.
Open keuken (circa 1.90 x 3.20 m) voorzien van een tegelvloer, half betegelde wanden, inbouwspots en keuken in hoekopstelling voorzien van een natuurstenen blad, 6-pits Smeg fornuis, afzuigkap, vaatwasser, carousselkast, magnetron, koelkast, vriezer en diverse kasten.

Eerste verdieping
Overloop voorzien van een houten vloer met toegang tot de badkamer, 3 slaapkamers, apart toilet en trapopgang naar de tweede verdieping.
Complete badkamer (circa 1.85 x 2.65 m) is half betegeld en voorzien van een douche met glazen wand, stort- en handdouche, handdoekradiator, ligbad, wastafel met laden en spiegel met verlichting.
Slaapkamer I (circa 3.30 x 3.70 m) voorzien van een vaste kast en gelegen aan de acherzijde van de woning.
Slaapkamer II (circa 3.30 x 3.25 m) is eveneens voorzien van een vaste kast en biedt prachtig uitzicht over de singels.
Slaapkamer III (circa 1.85 x 2.00 m) is momenteel in gebruik als kleedkamer en gelegen aan de voorzijde van de woning.
Aparte toiletruimte half betegeld en voorzien van een zwevend toilet.

Tweede verdieping
Overloop voorzien van een aansluiting voor wasmachine en droger, een dakkapel aan de voorzijde van de woning en een luik naar de bergvliering.
Slaapkamer IV (circa 3.80 x 2.59 m) is voorzien van een Velux dakraam en opbergruimte achter de schotten en is momenteel in gebruik als werkkamer.
Slaapkamer V (circa 4.85 x 2.50 m) is voorzien van een dakkapel over nagenoeg de gehele breedte, een vaste wastafel, opbergruimte achter de schotten en een kast ten behoeve van de cv-ketel.

Tuinen
Onderhoudsvriendelijke sfeervol aangelegde voortuin is gelegen op het oosten.
De achtertuin is praktisch ingericht, voorzien van sierbestrating, stukje kunstgras, een overkapping voor houtopslag, een houten schuur (circa 1.35 x 2.85 m) met openslaande deuren, overkapping voor speelgoed of fietsen en achterom. Deze tuin ligt op het westen, zodat je uit je werk nog lekker in de zon kunt zitten.

Parkeren
Aan de Weerijssingel en in omliggende straten is er voldoende gratis parkeergelegenheid.

Bijzonderheden:
- de woning is geheel gemoderniseerd en voorzien van houten kozijnen met dubbel glas, strak gestucte wanden en plafonds, originele paneeldeuren en diverse glas-in-lood ramen;
- de woonkamer, overloop en slaapkamers zijn voorzien van een houten vloer. De keuken, badkamer en beide toiletruimten zijn voorzien van een tegelvloer;
- voor de tuindeuren is een elektrisch bedienbaar rolluik aanwezig;
- zowel de voor- als achtertuin is onderhoudsvriendelijk maar sfeervol aangelegd.

Algemeen
- de ouderdomsclausule is van toepassing aangezien de woning meer dan 80 jaar oud is;
- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een meetrapport. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het meetrapport in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Onder bod

Kenmerken

Oppervlakte
110 m2 woonoppervlakte
124 m2 perceeloppervlakte
400 m3 inhoud

Aantal kamers
6 kamers (5 slaapkamers)

Bouwjaar
1938

Brochure

download brochure