ZY Makelaars
Volg ons

"Al jarenlang erg tevreden met de bemiddeling door Irma. Wat ze belooft, doet ze"

Stars

"Snelle service, goede huurders gevonden, super tevreden"

Funda, VBO, Pararius, Huurchecknederland
ZY Makelaars

Wolvenring 62, 4817 GD, BREDA

SFEERVOLLE TUSSENWONING OP EEN KINDVRIENDELIJKE LOCATIE IN BREDA-OOST.
Instapklare ruime tussenwoning op kindvriendelijke locatie in de wijk Brabantpark. De woning heeft naast een zonnige tuin met berging, een sfeervolle overkapping. De Wolvenring is een eenrichtingsstraat met alleen bestemmingsverkeer. “Tiny Forest Brabantpark” (elke buurt zijn eigen minibos), een speeltuin en een hondenuitlaatplaats liggen om de hoek. Een basisschool en het Brabantpark met grote vijver en speel- en sportmogelijkheden op loopafstand. De winkelcentra Bisschopshoeve en Brabantplein liggen op 5 minuten fietsen en op 10 minuten fietsen is het bruisende centrum, station Breda en het Cadettenkamp in Teteringen te bereiken. De toegangswegen naar de A16 (Rotterdam/Antwerpen), A27 (Utrecht), A58 (Tilburg/Eindhoven) en A59 (Den Bosch/Zierikzee) zijn binnen enkele autominuten bereikbaar. Kortom, een heerlijk huis voor jong & oud op een rustige locatie!

Entree

De hal met meterkast, trapopgang naar eerste verdieping en garderobe, biedt toegang tot:
- een royale vaste kast;
- de moderne toiletruimte voorzien van een zwevend toilet en fonteintje;
- woonkamer met open keuken.
Lichte woonkamer (circa 3.50 x 7.70 m) met open keuken (circa 2.25 x 3.20 m) met zowel vanuit de woonkamer als vanuit de keuken een loopdeur naar de achtertuin. De sfeervolle woonkamer is voorzien van een houtkachel, tegelvloer, spachtelputz wanden en strak gestuct plafond. De keuken in rechte opstelling is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals vaatwasser (Miele 2017), RVS combi-oven/magnetron, 4-pits RVS gaskookplaat, RVS afzuigkap, 1,5 spoelbak, diverse boven- en onderkasten en een losse koel- vriescombinatie. De keuken is voorzien van een strak gestuct plafond met inbouwspots en metro tegels boven het aanrecht.

Eerste verdieping
De overloop, voorzien van een tegelvloer en plafond met inbouwspots, geeft toegang tot:
- badkamer aan de voorzijde van de woning voorzien van een inloopdouche met thermostaatkraan, een zwevend toilet, een ligbad en wastafelmeubel met dubbele wastafel. De badkamer is voorzien van vloerverwarming en een strak gestuct plafond met inbouwspots;
- slaapkamer I aan de voorzijde van de woning (circa 3.50 x 3.10 m) is voorzien van een vaste kast;
- de afgesloten trapopgang met vaste trap en nis naar de tweede verdieping;
- slaapkamer II aan de achterzijde van de woning (circa 3.50 x 3.20 m);
- slaapkamer III eveneens aan de achterzijde van de woning (circa 2.35 x 3.20 m) is nu in gebruik als walk in closet en is voorzien van een aansluiting voor een wasmachine en droger.

Tweede verdieping
Slaapkamer IV (circa 5.50 x 4.20 m) voorzien van een grote dakkapel, plafond met inbouwspots en keurig weggewerkte opstelplaats voor de cv-ketel.

Tuinen
De 5 meter diepe voortuin is voorzien van een elektrisch bedienbaar zonnescherm, bestrating, plantenborders en opstelplaats voor kliko’s.
De onderhoudsvriendelijke achtertuin is voorzien van een sfeervolle overkapping (circa 3.00 x 5.95 m) met 4 lichtkoepels, voldoende bestrating waardoor verschillende terrassen kunt creëren en daardoor altijd in de zon kunt zitten, een gedeelte kunstgras, een druivenrank, een stenen berging (circa 2.95 x 3.35 m) voorzien van elektra. De achtertuin is circa 12 meter diep, gelegen op het oosten en ook bereikbaar via een achterom.

Bijzonderheden
- de gehele woning is voorzien van strak gestucte plafonds en diverse wandafwerking;
- de woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing op de begane grond én de tweede verdieping;
- de hal, woonkamer, keuken en overloop op de eerste verdieping zijn voorzien van een tegelvloer. De slaapkamers op de eerste verdieping zijn voorzien van een laminaatvloer. De zolderslaapkamer is voorzien van tapijttegels. De badkamer is voorzien van een tegelvloer en vloerverwarming.

Algemeen
- De ouderdomsclausule is van toepassing, aangezien het registergoed ruim 60 jaar oud is.
- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een ‘Zibber meetrapport’. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het ‘Zibber meetrapport’ in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Verkocht

Kenmerken

Oppervlakte
115 m2 woonoppervlakte
164 m2 perceeloppervlakte
382 m3 inhoud

Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)

Bouwjaar
1958