ZY Makelaars
Volg ons

“ZY is hét persoonlijke makelaarskantoor van Breda en omgeving. Het aangewezen kantoor voor de aankoop van je woning”

Stars

“Professioneel én betrokken”

Funda, VBO, Pararius, Huurchecknederland
ZY Makelaars

Zwijnsbergenstraat 173, 4834 JN, BREDA

LICHT 2-KAMER APPARTEMENT OP DE BEGANE GROND MET TUIN EN TERRAS EN VRIJ UITZICHT OP EEN FIJNE LOCATIE IN DE WIJK IJPELAAR (BREDA ZUIDOOST)
Het appartement is ideaal gelegen op de begane grond van appartementencomplex “Residentie de Zuiderborg”, tegenover winkelcentrum “De Burcht” met een ruim winkelaanbod en twee supermarkten. Op loopafstand bevindt zich een medisch centrum (huisartsenpost en apotheek) en de bushalte (50 m). Het appartement heeft een lichte woonkamer met open keuken, slaapkamer, badkamer, apart toilet, een ruime berging op de begane grond en een tuin. Het appartementencomplex beschikt over een eigen parkeerterrein. Zowel de gezellige Ginnekenmarkt als het bruisende centrum en station Breda zijn op enkele minuten fietsen te bereiken. De uitvalswegen naar de A16 (Rotterdam/Antwerpen), A27 (Utrecht) en A58 (Tilburg/Eindhoven) zijn binnen enkele autominuten te bereiken.

Indeling

De entree is zowel vanuit de Zwijnsbergenstraat als via een doorgang aan de Doenradestraat te bereiken. Via een pad is er toegang tot de tuin en voordeur van het appartement.

Indeling appartement

Entree/hal met garderobekast geeft toegang tot de toiletruimte, woonkamer en slaapkamer.
De toiletruimte is deels betegeld en voorzien van een duoblok en fonteintje.
De lichte woonkamer met vaste vitrinekast, inbouwspots, airco en vloerbedekking geeft via een schuifpui toegang tot de zonnige tuin. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken.
De keuken, voorzien van een tegelvloer, heeft een aanrecht in rechte opstelling, een rvs spoelbak, koelkast, 4-pits kookplaat, rvs afzuigkap, oven, diverse laden en kasten en aansluiting voor de wasapparatuur. De lichte slaapkamer is tuingericht en voorzien van vloerbedekking. De geheel betegelde badkamer, voorzien van een nis, beschikt over een ligbad en wastafel. Vanuit de slaapkamer is de berging bereikbaar. De berging is voorzien van een tegelvloer en geeft toegang tot de centrale gang in het appartementencomplex.

Tuin

De onderhoudsvriendelijke voortuin is gelegen op het zuidoosten en voorzien van vaste beplanting en een terras.

Parkeren

Het appartementencomplex beschikt over een eigen parkeerterrein.

Bijzonderheden

- in het appartementencomplex is een wasserette en er zijn 8 logeerunits aanwezig;
- het appartementencomplex beschikt over een eigen parkeerterrein;
- er is sprake van blokverwarming;
- de tuin van het appartement is gelegen op het zuidoosten;
- het appartement kan naar eigen smaak gemoderniseerd worden;
- door het kopen van dit appartement wordt u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaars. De maandelijkse bijdrage aan de VvE bedraagt circa € 268 (inclusief circa € 61,00 aan stookkosten). In de servicekosten zijn veel zaken inbegrepen die normaal buiten deze voorziening vallen. Dit betreft onder andere voorschot stookkosten en (warm) waterverbruik. Daarnaast is de luchtbehandeling c.q. airconditioning, brand-/opstalverzekering inclusief glasverzekering, glasbewassing, tuin en de reservering voor klein- en groot onderhoud eveneens in dit complete pakket inbegrepen.

Algemeen

- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een ‘Zibber meetrapport’. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het ‘Zibber meetrapport’ in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Verkocht

Kenmerken

Oppervlakte
65 m2 woonoppervlakte
m2 perceeloppervlakte
216 m3 inhoud

Aantal kamers
2 kamers (1 slaapkamer)

Bouwjaar
1976