Bouwtechnische keuring

De verkoper van een woning heeft meldingsplicht en de koper van een woning heeft onderzoeksplicht. Het is goed om daarbij de hulp van een deskundige op bouwtechnisch gebied in te schakelen.

Bij de aankoop van een nieuwe woning adviseren wij daarom een bouwtechnische keuring. Hierdoor kan er meer zekerheid gekregen worden over de staat van de woning. Het uiteindelijke resultaat, een bouwkundig rapport, is helder en zeer uitgebreid.

De woning wordt grondig visueel geïnspecteerd aan zowel de binnen- als buitenkant en als er toegang is tot de kruipruimte ook onder de vloer.

Het rapport is geschikt voor en voldoet aan de eisen die gesteld worden ten behoeve van de Nationale Hypotheek Garantie, Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen en alle bij de Autoriteit Financiële Markten geregistreerde financiële instellingen.

De bouwkundig inspecteur kijkt tijdens de keuring goed naar eventuele gebreken en naar alle onderhoudsgevoelige onderdelen van de woning. Het rapport geeft je niet alleen een goede indruk van de technische staat van de woning, maar ook een kostenraming met direct noodzakelijke kosten, termijnkosten en verbeterkosten. Tevens kan er, als extra optie, advies worden gegeven over het verduurzamen van de woning. Wij adviseren een bouwkundige keurder die is aangesloten bij de Stichting Nationaal Keurmerk Bouwkundig Keurders / Keurmerk Vakkundig gekeurd.

Wil je een bouwtechnische keuring aanvragen? Neem dan contact op met onze partner, de Jobse Groep. Zij leveren een bouwtechnisch rapport voor klanten van ZY Makelaars met korting. Klik hier om deze site te verlaten en aanvraag te starten.

Wil je je huis verkopen of verhuren?

We komen graag met je in gesprek. Je kunt ons telefonisch bereiken via 076 - 560 06 47 of via ons contactformulier.