ZY Makelaars
Volg ons

"Al jarenlang erg tevreden met de bemiddeling door Irma. Wat ze belooft, doet ze"

Stars

"Snelle service, goede huurders gevonden, super tevreden"

Funda, VBO, Pararius, Huurchecknederland
ZY Makelaars

Huurcheck

Alle woningen die ZY Makelaars verhuurt word/zijn én gecontroleerd én geborgd. Dit betekent dat het werkproces van de makelaar die deze woning aanbiedt, is gecontroleerd en goedgekeurd. Gecheckt is of de gevolgde procedures zorgvuldig, juist en volgens een vastgesteld kader zijn verlopen. ZY Makelaars borgt hiermee de kwaliteit en integriteit van de verhuurbemiddeling.

Het logo geeft u als huurder de zekerheid dat de makelaar alle gegevens van zowel de verhuurder als de woning grondig heeft gecontroleerd en dat u de juiste overeenkomsten aangeboden krijgt ter ondertekening. Zij controleert dit werkproces in samenwerking met Huurcheck Nederland.

Dit logo geeft u als verhuurder de zekerheid dat de huurder gescreend is zodat u daadwerkelijk weet wie uw huurder is. Zo is o.a. de kredietwaardigheid gecontroleerd, de identiteit en het huurverleden van de huurder. Tevens voldoet de huurovereenkomst aan de meest actuele juridische eisen.

Wanneer u zaken doet met ZY Makelaars, een VBO-makelaar, dan weet u zeker dat hij of zij gehouden is aan de statuten, reglementen en Beroeps- en gedragscode van VBO Makelaar. Dat betekent dat u in geval van een geschil uw klacht ter behandeling neer kunt leggen bij de Geschillencommissie Makelaardij of bij het Tuchtcollege Makelaardij Nederland.

Algemene aanvullende informatie:
VBO Makelaar is een brancheorganisatie voor makelaars en taxateurs. Met circa 1000 leden door heel Nederland is VBO Makelaar qua grootte de tweede brancheorganisatie van Nederland. VBO Makelaar heeft naast een sectie Huur/Verhuur, ook een aparte sectie Wonen, Agrarisch Vastgoed en een sectie Bedrijfsmatig Vastgoed (www.vbomakelaar.nl)

Huurcheck Nederland bewaakt als validatie-instituut de kwaliteit van de dienstverlening van geregistreerde makelaars actief in verhuur. Huurcheck Nederland controleert op de uitvoer van een degelijke verhuurtransactie. Door de innovatieve Huurcheck Nederland validatiesoftware worden alle individuele verhuurtransacties stuk voor stuk onafhankelijk getoetst op regelgeving en (ver)huurveiligheid zoals screening, onderzoek en verantwoording.